Eric Smeets Bruidsfotografie Bruidsfotografie is een veelzijdige specialisatie. Het is reportagefotografie, architectuurfotografie, landschapsfotografie en macrofotografie in één.

Eric Smeets Bruidsfotografie Eric Smeets Bruidsfotografie
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Eric Smeets Bruidsfotografie Vraag informatie aan
Mauritsweg 134
6171 AK Stein

Als de bruidstaart is opgegeten, de oldtimer is ingeleverd en de jurk op zolder hangt, is de tastbaarste herinnering aan je bruiloft: de foto's.

Over mij...
Mijn naam is Eric Smeets en ik ben gespecialiseerd in bruiloftsfotografie. Dat houdt meer in dan fotograferen alleen: ik zet me als bruidsfotograaf graag in om jullie dag onvergetelijk te maken. 
Daarom denk ik - wanneer jullie dat willen - mee over passende fotoshootlocaties, originele bedankjes of de dagplanning.

Een professionele en gespecialiseerde bruidsfotograaf om de mooiste dag van jullie levens te vereeuwigen is geen bijzaak, maar een must!


Een fotograaf met extra's, dus. Ik heb een scherp oog voor detail en zorg daarom dat niet alleen het grote geheel, maar juist ook de subtiele finesses worden vastgelegd. 
Het zijn immers de kleine dingen die een bruiloft uniek en origineel maken: de ringen, de manchetknoopjes, de kers op de taart. En, niet te vergeten, de glimlach van oma. 

Ik ben bevlogen over mijn beroep. Het is een privilege om zoveel mensen samen gelukkig te zien zijn en dat vast te mogen leggen.

Bekijk hieronder een voorbeeldfilmpje van een recente bruiloft door mij gefotografeerd:

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Habets

Op 08 oct 2019

Een fotograaf met passie voor zijn werk,oog voor detail,en super producten,dat moet de enige echte Eric Smeets wel wezen. Hij is goed in wat hij doet,goed in het begeleiden naar een perfect eind resultaat.( voor ieder wat wils ) Het gaat er uiteindelijk natuurlijk om dat jouw mooie dag zo word vastgelegd dat je er de rest van je leven plezier van hebt, en dat is nou precies dat wat Eric Smeets het beste kan. Wij zijn heel erg blij met het eind resultaat dat Eric ons geleverd heeft, van begin tot eind Top service. Eric badankt

Joos en Luc

Op 29 sep 2018

Eric is een zeer plezierig mens. Professioneel en dienstbaar (zonder gedienstig te worden). Wat ik bedoel is dat hij professioneel adviseert en dat op een zeer plezierige, behulpzame manier doet. Natuurlijk kost een professional geld. En als je een top herinnering aan je trouwdag wil, dan is het dat elke euro waard. Wij hebben net ons boek ontvangen en dat activeer de herinneringen weer aan onze prachtige dag. De foto's worden ook door iedereen die ons boek ziet als prachtig genoemd. Mooie perspectieven, goed doordachte achtergrondfoto's die volledig op hun plaats vallen als Eric het boek aan je laat zien. De professionaliteit blijkt al uit het donkere overhemd dat hij draagt waardoor hij minder opvallend beweegt door de locaties. Het is een klein detail, maar wel een dat alles zegt over de manier waarop hij werkt. Die zelfde professionaliteit blijkt uit het meenemen van een assistente die ook let op hoe een jurk valt, of er een takje of grasspriet in de weg staat/hangt. Wij bevelen Eric van harte aan. Hij combineert zijn professionaliteit met een aardig mens zijn en dat is een ultieme combinatie.

Paul & Denise

Op 15 jul 2018

Na het bekijken van veel portfolio's van bruidsfotografen in de regio Zuid-Limburg was onze keuze gevallen op Eric. We zijn erg blij dat we die keuze gemaakt hebben. Alle belangrijke momenten heeft hij uitstekend gefotografeerd. Ook binnen tijdens de ceremonie waar het toch altijd wat moeilijker is met beperkt licht weet hij goed belichte scherpe foto's af te leveren. Hij was erg leuk in de omgang en luisterde goed naar onze wensen. Met name tijdens de fotoshoot in Mondo Verde hebben we een veelvoud aan dromerig-romantische foto's (de door ons gewenste stijl) ontvangen waar we beiden "wow" tegen zeiden. Ook over de levertijd zijn we erg tevreden. Binnen 2 weken hadden we alle foto's ontvangen, en dat in het trouw-hoogseizoen. Een preview van enkele foto's ontvingen we al enkele dagen na de bruiloft. We zullen nog vaak de foto's bekijken; een mooie herinnering aan misschien wel de mooiste dag uit ons leven. We kunnen Eric van harte aanbevelen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation