Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Cinematic Wedding Film & Foto Wij filmen en fotograferen in heel Nederland & België zonder bijkomende reiskosten.

17 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Cinematic Wedding Film & Foto Vraag informatie aan
Dhr. Tim Manders
Landelijk

CINEMATIC WEDDING | VOOR EEN ÉCHTE FILM VAN JULLIE HUWELIJK.

Proficiat met jullie aanstaande huwelijk. Een goede keuze om er een videograaf bij te nemen op jullie bruiloft. Een film is namelijk de beste manier om jullie mooiste dag zo vaak te kunnen herbeleven als je maar wilt. De trouwfilm die wij voor jullie kunnen maken is uniek. Met onze achtergrond in (fictie)film hebben we een andere kijk op dit vak dan de meeste videografen. Wij noemen onszelf dan ook liever cinematografen.

Wij van Cinematic Wedding zijn niet zomaar videografen, maar échte filmmakers.

We gaan voor de mooiste beelden, een filmische bewerking en simpelweg voor een persoonlijk eindresultaat wat aanvoelt als jullie film. Een film die bij jullie past. Al onze films zijn weer anders. Door onze persoonlijke aanpak komen we tot een uniek eindresultaat waar jullie je hele leven plezier van hebben.

Inmiddels hebben we al vele huwelijken en liefdesverhalen mogen vastleggen. Naast Nederlandse huwelijken, filmen we ook veel internationale huwelijken waaronder veel Chinese bruiloften. Allemaal vinden we ze heel leuk om te doen en het is elke keer weer een eer om er bij te mogen zijn. We filmen nu ook in 4k resolutie.

Voor jullie huwelijk is alleen de beste film goed genoeg.

Combinatie van film & foto!

Cinematic Wedding kan naast trouwvideo's, ook trouwfoto's van jullie bruiloft verzorgen. We komen dan met drie personen naar jullie bruiloft en leggen alles vast op foto en video. 

Zo hebben jullie alles geregeld bij één partij en hebben wij het voordeel dat we perfect op elkaar ingespeeld zijn. Al is dit natuurlijk ook een voordeel voor jullie. Uiteraard hoort een mooi luxe fotoalbum hier standaard bij.

Wanneer je Cinematic Wedding boekt voor foto én film zijn jullie verzekerd van een cinematografische, verhalende vastlegging van jullie mooiste dag.

Stuur ons bij interesse even een berichtje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Groetjes,

Tim van Cinematic Wedding

Vraag informatie aan

Beoordelingen


17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Savanja & Tom

Op 15 may 2023

Wij zijn zo ontzettend blij met onze trouwfilm! Het is echt prachtig geworden. Wij hebben lang gezocht naar een goede videograaf, het is best wel lastig om een mooi filmpje in elkaar te zetten wat niet saai is en waar je de emoties van de dag echt voelt. Dit heeft Cinematic wedding zo mooi gedaan echt net een film! Communicatie was ook erg fijn, als ik vragen had kreeg ik snel een reactie terug. Nogmaals bedankt!

Johan

Op 15 may 2023

Afgelopen september, op een van de weinige zonnige dagen, zijn wij getrouwd! We waren op zoek naar een videograaf die ook een langere film kon maken van onze dag. Uiteindelijk kwamen we uit op Cinematic Wedding, de prachtige voorbeelden op de website zorgden er voor dat wij contact op namen met Tim. Hij dacht met ons mee en was er uiteindelijk bijna heel onze dag bij. We zijn super blij met het resultaat! De korte film is het mooist geworden en vat onze dag perfect samen. De lange film zorgt er voor dat we de speeches, trouwgeloftes, etc. nog eens rustig na kunnen luisteren. We zijn nog altijd blij met onze keuze en raden Cinematic Wedding aan iedereen aan!

Maik

Op 15 may 2023

Tim, Jelle en stagiaire waren uiterst professioneel, niet merkbaar aanwezig, kwamen met goede creatieve ideeën en hebben onze prachtige dag op een memorabele wijze vastgelegd. Daarnaast zijn ze erg fijn in de omgang en is de prijs kwaliteit verhouding prima!

Wendy & Patrick

Op 10 may 2022

Tim en Jelle het was geweldig !!! Geen moment spijt van gehad dat we jullie uitgezocht hebben. Vanaf de eerste keer dat we een filmpje van jullie zagen waren we gelijk verkocht. Dát wilden wij ook graag op onze bruiloft. En wat was het geweldig ! Superveel gelachen, weg met het stijve gedoe maar het ging allemaal spontaan en vol liefde. Niet een alledaagse bruiloft voor jullie want met vier stuiterende kinderen die van links naar rechts vlogen was het een behoorlijke uitdaging. Maar niks was jullie te dol en dat is ook terug te zien in de geweldige film. We wisten al dat het geweldig ging worden maar de films zijn nóg mooier dan we ooit hadden kunnen dromen. Supergezellig jongens, wij vonden het absoluut fantastisch. Dankjewel voor het vereeuwigen van onze dag

Michelle & Jay

Op 10 may 2022

Toen wij de video’s van voorgaande bruiloften bekeken was onze keuze snel gemaakt. Het resultaat was subliem gecomponeerd, compleet in een eigen stijl, goed afgestemd, duidelijk gecommuniceerd in de aanloop fase en uiteindelijk een prachtig en uniek resultaat. Vreugdevol, romantisch, emotioneel, feestelijk, alle elementen komen erin voor. Onze video hebben wij al zo vaakmalen bekeken en gaan dat ook blijven doen want het blijft mooi. Cinematic Wedding 100% aanbevolen en Tim, hartelijk dank!

Sharon & Maurits

Op 10 may 2022

Professioneel, gepassioneerd, creatief en geweldig om mee te werken! De cinematic video heeft al onze verwachtingen overtroffen. Echt een prachtig eindresultaat en een bijzondere herinnering aan onze bruiloft. De beste manier om terug te kijken op een speciale en bewogen dag. Daarnaast prettig in omgang, duidelijke communicatie en ook na oplevering super contact. Wij hebben veel bijzondere mensen mogen ontmoeten in aanloop naar onze bruiloft, Tim is daar zeker één van! Nogmaals dank!!

Esther & Theo

Op 10 may 2022

Lijkt wel een Hollywood film! Afgelopen herfst zijn wij getrouwd en Cinematic Wedding was erbij om onze dag vast te leggen. Natuurlijk wisten we al dat Cinematic Wedding mooie films kon maken, daarom hadden we ze ook gekozen, maar om jezelf en je eigen dag terug te zien in zo’n film is toch wel heel bijzonder. De bruiloft is nu tastbaar geworden. Daarnaast is het super mooi en strak gefilmd, het lijkt wel een hollywood film. De 4k beelden zijn ook over 20 jaar nog mooi, dat kan niet anders. Zelfs op onze grote TV is het beeld superscherp. Het contact met Tim was erg prettig en de communicatie gewoon duidelijk. Je weet wat je kunt verwachten en krijgt dat uiteindelijk ook. Op de dag zelf waren hij en zijn collega Jelle netjes gekleed (niet te zeggen over alle leveranciers) en liepen ze nooit in de weg. Daarnaast hebben we ook veel met ze gelachen want ze brengen gewoon een hele fijne sfeer en gezelligheid mee. We zijn ontzettend blij met onze keuze voor Cinematic Wedding en het is voor ons zeker gewoon de beste videograaf die we konden vinden. We raden ze dan ook bij iedereen aan! Tim & Jelle bedankt!

Linda

Op 26 may 2020

Ze weten gevoel vast te leggen. Liefde, geluk, gemis, plezier. Het is niet alleen een weergave van de bruiloft. Het is zo veel meer dan dat. Kijk de filmvoorbeelden. Dat deed ik ook. Ik ben daarna naar Tim gegaan en samen hebben we gekeken wat het beste bij Dennis en mij zou passen. Een half jaar later gingen we trouwen en al snel kregen we onze film toegestuurd. Niet te omschrijven zo mooi. Nog beter dan we hadden verwacht.

Trinh

Op 26 may 2020

We zijn ontzettend blij met onze trouwfilm ? We kunnen hem niet genoeg bekijken! Het lijkt alsof we onze dag keer op keer herbeleven! En telkens krijgen we er kippenvel van! Wat weet Tim onze dag zo mooi vast te leggen! Een dag om niet te vergeten! Tim is zeer kundig en prettig om mee samen te werken. Wij zouden Tim zeker aanraden!

Dario

Op 26 may 2020

Tim is de man, hij heeft onze dag heel speciaal gemaakt. Hij is prettig om mee te werken en leverde onze droom in een onvergetelijke stijl. A real professional !! bedankt voor de perfecte dag !!

Linda & Dan

Op 06 may 2020

Via ons zusje en schoonbroer zijn we in contact gekomen met Tim. De video en de foto’s van de bruiloft van mijn zusje en schoonbroer waren prachtig. Op het moment dat we wisten dat we gingen trouwen, wisten we gelijk dat we ook Cinematic Wedding wilden vragen voor onze bruiloft. En wat zijn we ontzettend blij met de resultaten, zowel videografie als de fotografie. We willen Tim en zijn team super bedanken voor hun professionaliteit en het meedenken vanaf begin tot het aanleveren van de producten. Wat we erg fijn vonden is dat Tim precies wist wat we wilden en wat echt bij ons past. Dit komt door zijn inlevingsvermogen en oog voor detail, waardoor de samenwerking soepel en vlot liep. Alles in 1 woord: AWESOME! Een aanrader voor iedereen die gaat trouwen, zoek niet verder.

Sasha & Joewi

Op 06 may 2020

We zijn ontzettend blij met onze wedding film. Heel erg onder de indruk van de prachtige beelden en hoe Tim er in de montage écht een verhaal uit weet te krijgen, daarmee maakt hij de naam "CINEMATIC wedding" helemaal waar! Dit is een video die we zullen koesteren en daarvoor zijn we Cinematic Wedding dankbaar!

Li & David

Op 06 may 2020

Out of this world! Wij hadden geen andere videograaf willen hebben dan Tim. Wat heeft hij onze dag zo bijzonder prachtig vast gelegd. We kijken nog zo vaak naar onze korte film van 6 min en genieten daarmee zo nog na van onze mooie dag. Ook de muziek past perfect bij ons en onze bruiloft, ook daar heeft Tim een gave voor. Zowel onze korte film van 6 minuten als de feature film zijn qua kwaliteit out of this world!! We zijn de sterren in onze eigen hollywood film. De feature film is net een docu van NPO. Geen plaats was te ver voor Tim en collega Paul, Goes, Baarn en Amsterdam en dat allemaal op 1 dag. Tim, bedankt dat je onze dag zo mooi hebt vereeuwigd, we zullen onze trouwdag nooit vergeten!

Linda & Dennis

Op 06 may 2020

Dit is goud waard. Mijn (inmiddels) man en ik hebben onze bruiloft vast laten leggen door Tim en zijn collega Paul. De gehele dag waren zij erbij. Daar is een video van gemaakt, die de complete dag in 5 minuten weergeeft. Alle hoogtepunten en belangrijke momenten staan erop. En dat is zo waardevol. De liefde spat ervan af. Ik kan me geen betere terugblik op de dag voorstellen. Dit is goud waard. Daarnaast werken zij super professioneel. Je hebt niet in de gaten dat ze er zijn. Ze laten je de dag vieren en ervan genieten. Ze weten je gevoel, liefde en in mijn geval, gemis vast te leggen. Dat is nog geen ander gelukt. Kijk op hun site en geniet van alle mooie trouwfilms. Als je er vervolgens zelf eentje hebt, kijk je die. Steeds weer opnieuw. Heel veel dank Cinematic Wedding!

Maggie & Johnny

Op 01 may 2019

Een wens voor ieder bruidspaar. Een film waarin de mooiste momenten van je leven worden bewaard, is een wens voor ieder bruidspaar. Het zoeken naar een videograaf was niet makkelijk voor ons, steeds maar filmpjes bekijken en bekijken. En toen kwamen wij de films van Cinematic Wedding tegen. De films spraken ons direct erg aan omdat er zoveel emotie in speelt. Naast de films van Cinematic Wedding zagen we ook nog andere films die ons aanspraken. We hebben Tim deze video's laten zien en vroegen of hij een aantal dingen die wij mooi vinden ook in onze film zou kunnen verwerken. Na een maand wachten (wat super snel was!) waren wij verbaasd en geloofden we onze ogen niet. De film was ver boven onze verwachting, mooier kon het gewoon niet worden. Super leuk team, vriendelijk, denkt graag mee, erg behulpzaam en het belangrijkste hij weet wat hij doet en wilt. We gaan Cinematic Wedding aan iedereen aanraden!

Marco

Op 04 sep 2018

Ontzettend bedankt, wat is de trouwfilm onwijs mooi geworden!! Echt geweldig om de dag zo weer her te beleven. Prachtige shots en top in elkaar gezet. Heel blij dat we voor jullie hebben gekozen als videograaf.

Jingkai

Op 06 jun 2018

Toen wij de video's van voorgaande bruiloften bekeken was onze keuze snel gemaakt. Het resultaat was subliem gecomponeerd, compleet in een eigen stijl, goed afgestemd, duidelijk gecommuniceerd in de aanloop fase en uiteindelijk een prachtig en uniek resultaat. Vreugdevol, romantisch, emotioneel, feestelijk, alle elementen komt erin voor. Ons video hebben wij al meerdere malen bekeken en gaan dat ook blijven doen want het blijft mooi. Cinematic trouwfilm productie 100% aanbevolen en Tim, hartelijk dank!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation