Carina Calis Fotografie Jouw verhaal - Echte fotografie

Carina Calis Fotografie Carina Calis Fotografie
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Carina Calis Fotografie Vraag informatie aan
Goudhaver 33
3755 WC Eemnes

Het is zover, jullie gaan trouwen!
Mensen, relaties, de liefde, spontane situaties en bijzondere momenten vragen om echte fotografie. Ik vertel jouw échte verhaal met mijn foto’s. Liefdevol leg ik waardevolle momenten, emoties en geluk vast. Bijvoorbeeld als een prachtig vormgegeven fotoalbum met mooie herinneringen voor de rest van je leven. 

Jullie emoties en de liefde op je trouwdag, die wil je graag later herbeleven en delen met familie en vrienden. Dus zoek je een trouwfotograaf die dat begrijpt en waarbij je je op je gemak voelt. Daarvoor kunnen jullie bij mij terecht. Ik leg jullie dag liefdevol vast: van het aankleden tot jullie ontmoeting, van spontane momenten, tot de kus en de openingsdans. Met mooie bruidsfoto’s van jullie geweldige huwelijksdag en een unieke trouwreportage of loveshoot. Ik zorg ervoor dat jullie optimaal kunnen genieten en maak prachtige beelden waar jullie graag over 30 jaar nog naar terugkijken. Herinneringen vervagen maar beelden die blijven.

Interesse of vragen?
Neem gerust contact met me op. Dan kan ik gelijk of jullie trouwdatum vrij is en kunnen we een vrijblijvend gesprek inplannen. Mag ook via whatsapp: 06-20823400. Ik kijk uit naar jullie bericht.

Hartelijke groet,
Carina

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Johan & Lisanne

Op 04 nov 2019

Carina heeft afgelopen zomer onze bruiloft gefotografeerd. Hier zijn hele mooie en dierbare foto’s uitgekomen. Ze heeft de hele dag meegedacht over mooie fotomomenten. Wij hebben ook ons trouwalbum door Carina laten maken. Dit is een album met mooie herinneringen geworden. Iedereen die ons album ziet is enthousiast over de opmaak en foto’s. Voor iedereen die een fotograaf met passie voor het vak zoekt zou ik Carina aanraden! Carina bedankt.

Marjolein & François

Op 04 nov 2019

Wij hebben de samenwerking met Carina als erg prettig ervaren. Voor het huwelijk hebben wij eerst een intake met Carina gehad. Tijdens deze sessie werden alle wensen en verwachtingen goed besproken. Tijdens de huwelijksdag zelf communiceerde zij duidelijk richting ons, zodat alle mooie momenten vastgelegd konden worden. Daarnaast peilde ze ook met regelmaat of wij nog specifieke wensen hadden. Na de bruiloft kregen wij de foto’s snel. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. De foto’s zijn scherp en de composities en kleurstelling zijn goed. Wij zouden haar zeker aanbevelen aan onze vrienden en familieleden.

Bob & Sandy

Op 04 nov 2019

Carina heeft in mei foto’s gemaakt van onze bruiloft. We hebben erg mooie foto’s en een heel mooi stijlvol foto album ontvangen. Bedankt!

John & Rita

Op 04 nov 2019

Wij hebben onze trouwreportage op 5 december 2017 door Carina laten maken. We zijn echt blij dat we voor haar hebben gekozen! Buiten het feit dat wij een bijzondere en mooie dag hebben gehad, heeft Carina een super mooie reportage gemaakt. Ze was ‘onzichtbaar’ tijdens haar werk en dat is terug te zien in de ongedwongen en mooie foto’s. We hebben het fotoboek opgehaald en die is schitterend geworden. Zo hebben we een mooie en tastbare herinnering aan onze speciale dag. Lieve Carina, bedankt dat je onze speciale dag op zo’n schitterende wijze hebt vastgelegd. Je bent een topper!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation