Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

André Roodhuizen Fotografie “Ik ben altijd op zoek naar de essentie van het moment”

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
André Roodhuizen Fotografie Vraag informatie aan
Dhr. André Roodhuizen
Landelijk

Leuk dat jullie belangstelling hebben voor een trouwreportage!

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van het verhaal van jullie trouwdag! Mijn stijl van fotografie kun je omschrijven als documentaire reportagefotografie. Ik let vooral op emotie en bij het vastleggen let ik op het bestaande licht. Het is een cliché ik weet het, maar wel zoals ik het voel. Kijk maar naar voorbeelden op mijn site dan weet je wat ik bedoel.

Het is enorm belangrijk dat jullie een mooie herinnering overhouden aan deze voor jullie zo belangrijke dag. Ik ben geen onderdeel van deze dag, maar alleen aanwezig om er voor te zorgen dat jullie later mooie herinneringen hebben aan deze speciale dag. Door op de goede plek te staan en onopvallend aanwezig te zijn zorg ik dat ik geen invloed heb op het verloop van de dag. Alleen tijdens de groepsfoto's zal ik even op de voorgrond treden om ervoor te zorgen dat die een beetje snel verloopt.

Vaak hoor ik aan het eind van de dag ' we hebben niet in de gaten gehad dat je er was' , en dat zie ik als een compliment.

Omdat ik zo'n 50 bruiloften per jaar fotografeer weet ik als geen ander wat er belangrijk is en kan ik helpen waar nodig. Ik fotografeer bruiloften in heel Nederland.

Het lijkt mij erg leuk om jullie bruiloft te fotograferen!


Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ingrid

Op 10 apr 2019

Vrijdag 21 augustus heeft André onze bruiloft gefotografeerd en maandag de 24 ste was alles al klaar. Super snel en geweldig mooi. Ik vond het zo mooi dat ik gewoon heb zitten huilen tijdens het kijken. Het is dat Ik maar 5 sterren kan geven hadden er met gemak 10 kunnen zijn

Anne & Jesse

Op 10 apr 2019

Het Wow-effect dat André’s foto’s op ons maakt, vanwege de gecreëerde diepte door de invalshoeken die hij kiest en door zijn oog voor ongeposeerde, natuurlijke momenten, was aanleiding voor ons om met hem contact op te nemen in de aanloop naar onze bruiloft. De prettige wijze waarop hij ons te woord stond; open, rustig en enthousiast, in combinatie met onze positieve indruk van zijn werk, heeft ons voor hem doen kiezen. Met die keuze zijn wij nog steeds erg blij. André heeft ontzettend goed ingespeeld op onze beperkte mogelijkheden om van te voren af te spreken, hij was erg flexibel, goed bereikbaar, snel en helder in zijn reacties. Op de dag zelf was André heel natuurlijk en discreet aanwezig waardoor zijn fotograferen nauwelijks merkbaar was. Al binnen drie weken heeft hij ons de bewerkte foto’s overhandigd, waarvan een paar te zien zijn op zijn facebookaccount.

Liesbeth

Op 16 oct 2018

Op ons bruiloft hebben wij de aanwezigheid van André als zeer prettig ervaren. Ook de samenwerking met de videograaf verliep vlekkeloos. André heeft een prachtige bruidsreportage gemaakt. Wij zijn enorm blij met het resultaat!

Karlien

Op 18 jun 2018

Andre heeft onze trouwdag op 3 juli vastgelegd en dat heeft hij geweldig gedaan. Ondanks de hoge temperaturen wist hij plaatsen te vinden waar het heerlijk koel was zodat we mooie foto's konden maken. Hij heeft gebruik gemaakt van de lichtinval door de bladeren in het bos en dat heeft voor hele mooie effecten gezorgd. Natuurlijk zijn er ook een paar mooie foto's gemaakt met de knalblauwe heldere lucht. We vinden het allebei spannend dat een proffesionele fotograaf foto's van ons ging maken, maar uiteindelijk verliep alles heel erg ontspannen en laagdrempelig. We z erg blij met onze foto's!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation