1 op 1 Dieet van Ermelo Slank met Lef - Hét 1 op 1 Dieet van Ermelo e.o.

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Lageveld 2
3852 PJ Ermelo

Mag ik binnenkort met jou kennismaken?

Aangenaam kennis met je te maken, mijn naam is Monique van Herpen en ben sinds 2011 werkzaam als The 1:1 Diet consulent in Ermelo, maar ik werk landelijk. Uiteraard ben je welkom in mijn praktijk, of online! 

De periode voor mijn consulentschap heb ik The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan) met succes gevolgd. Ik weet wat het inhoud en hoe het is om overgewicht te hebben. Dat mijn 'maatje meer' destijds zo'n impact op het dagelijks leven bleek te hebben, had niemand mij ooit kunnen vertellen. Dat kwartje viel pas, toen ik mijn streefgewicht behaalde dankzij Het Stappenplan. Ik kreeg zoveel meer energie en zat lekkerder in mijn vel, voelde me weer zelfverzekerd én ben daardoor een veel gelukkiger mens geworden.

We werken met The 1:1 Diet Stappenplan, waarbij er altijd wel een stap is die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt om zo jouw streefgewicht te bereiken, samen met mijn persoonlijke 1 op 1 begeleiding (fysiek in de praktijk óf online)

Mijn missie is om samen met jou de start te maken van een nieuwe leefwijze en deze te behouden. Afslanken is immers niet alleen iets lichamelijks, emotioneel kan het een enorme stap zijn. Verantwoord afvallen en op gewicht blijven is een combinatie van voeding, beweging én mindset.

Afgelopen jaren heb ik al veel cliënten mogen begeleiden naar een gezond lichaamsgewicht. Het Stappenplan is een gezond dieet, helemaal af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Iedereen is namelijk uniek en niemand heeft dezelfde behoeften.

Samen 1 op 1, want 'Afvallen doen we samen!' Wat de reden ook is dat je wilt afvallen, ik help je er graag bij!

De persoonlijke (wekelijkse) 1 op 1 begeleiding, de tips, uitgebreide weging, hulp, adviezen én een luisterend oor zullen ervoor zorgen dat jij jouw streefgewicht gaat bereiken. Ook buiten ons wekelijks contactmoment, ben ik er 100% voor jou!

The 1:1 Diet Stappenplan biedt een breed assortiment aan The 1:1 Diet maaltijden. Het geheel is in duidelijke kaders opgebouwd, zodat je een goede houvast hebt. Zo werken we samen, stap voor stap naar een gezonde leefwijze én een gezond gewicht.

Weet me te vinden als je me nodig hebt. Je staat er niet alleen voor; dit gaan wij samen doen! Er zijn velen u succesvol voor geweest!

Nu je er toch bent.... neem gerust een kijkje op mijn facebook pagina.

Tot snel ziens!

Monique van Herpen

06 - 25 12 46 96

U kunt een email sturen voor vrijblijvende informatie naar: 1op1dieetermelo@gmail.com

of u kunt mij telefonisch bereiken. Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, kunt u een bericht of uw nummer achterlaten, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marion

Op 06 jun 2018

Monique, dankjewel voor je persoonlijke begeleiding, mijn stok achter de deur en je humor. 10 kilo minder voel ik me weer fijn in mijn lijf.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation