Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Verras je gasten na de bruiloft met een origineel cadeau!

Dat de bruiloft zelf snel voorbij gaat, weten we allemaal. Maar dat betekent niet dat je nog eens extra kunt nagenieten met je gasten! Hoe? Verras je gasten na de bruiloft met een origineel cadeau. Maar wat dan? We horen je denken. Gelukkig hebben we hele leuke ideeën!

Bedankje voor na je bruiloft

Ongeveer één of twee weken na de bruiloft kun je de gasten een verrassing toesturen. Zo denkt iedereen nog weer even terug aan die geweldige dag. Veel bruidsparen sturen een kaartje om de gasten te bedanken. Dat kan natuurlijk veel leuker! Bovendien belandt dat kaartje binnen no time in de prullenbak. Heb je dus niet zo veel aan. Wat je wel kunt doen, is iets nuttigs én leuks toesturen! Iets wat jullie gasten dagelijks in huis gebruiken, dat hen doet denken aan de bruiloft. Bedenk een grappige tekst voor op het cadeau en voilà!

Budget voor het bedankje bepaalt het cadeautje

Maar wat moeten we dan geven, denk je misschien. Wat je geeft kan variëren van een leuke mok of beker, een messenset, bestek, een snij- of borrelplank tot een heuse keukenmachine - het hangt allemaal van je eigen budget af. Vrijwel elk voorwerp is tegenwoordig wel te bedrukken of graveren. Bedenk dus eerst wat je uit wil geven en kijk dan eens online waar je zoal voorwerpen kunt laten bedrukken!

Welke tekst op het originele cadeau?

Nu je een keigaaf cadeau hebt gevonden, komt het leukste deel: een grappige tekst verzinnen. Kies iets dat goed bij jullie past, dan valt het zeker in de smaak bij jullie gasten!

Een paar mooie voorbeeld quotes

Ga je voor een Engelse quote of een Nederlandse? In beide talen zijn er vele grappige opties te vinden. Afhankelijk van het cadeau dat je hebt uitgekozen kun je een woordgrapje maken met het voorwerp. Of zeg gewoon zoiets als: 1. Tenk joe very muts! 2. De kop is eraf! 3. Thanks a melon!

Naast het gegraveerde cadeau kun je altijd nog een kaartje bijvoegen met een meer persoonlijkere tekst, waarin je beschrijft hoe geweldig jullie dag was en hoe fijn je het vond dat jullie gasten erbij waren. Een mooie songtekst doet het ook altijd goed!

Bruiloftsgasten verrassen

De bruiloftsgasten verrassen met een cadeautje is natuurlijk heel leuk, maar het is ook gezellig om iedereen nog een keer weer te zien. Bijvoorbeeld wanneer je de trouwfoto’s binnen hebt! Een perfect moment om de gasten bij jullie thuis uit te nodigen om foto’s te kijken.

Tekst: Sanne van Bortel

Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation