Silk & Satin Bruidsmode Reiniging In heel Nederland afhalen en terugbrengen !!

10 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Silk & Satin Bruidsmode Reiniging Vraag informatie aan
Pottenbakkerstraat 39F
9403 VX Assen

Welkom bij Silk & Satin Bruidsmodereiniging

Je zag er fantastisch uit op jullie trouwdag.

Het was een onvergetelijke bruiloft, waar je lang naar toe geleefd hebt.

Waarschijnlijk heb je een heerlijke huwelijksreis gemaakt en eenmaal thuisgekomen begint het leven weer op gang te komen.

Toch is er iets dat je dwarszit...

Je bruidsjurk is erg smerig geworden, en je vraagt je af hoe nu verder?

En, dan… merk je ons op: Silk & Satin Bruidsmodereiniging, Dé specialist voor het reinigen of stomen van je trouwjurk, kinderbruidskleding, bruidsschoenen en of het kostuum van je partner.

Alle bruidskleding wordt thuis afgehaald en en retour gebracht, met volledige garantie! Net als in de liefde kies je een bruidsjurk met je hart, zo ook de reiniging ervan. De wetenschap dat je bruidsjurk in vertrouwde handen is en er weer stralend schoon uit komt te zien, maakt dat je herinnering zichtbaar mooier blijft.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Carolien

Op 05 jul 2021

Mijn dierbaarste kledingbezit is by far mijn prachtige trouwjurk. Maar tijdens ons huwelijk heeft deze jurk behoorlijk wat te verduren gehad: de Italiaanse landerijen met als afsluiter een plons in het zwembad (!), gevolgd door een feest in Nederland in een hooischuur. Bij het zien van al die hooisprietjes aan de onderkant van mijn jurk kreeg ik zowat een flauwte… Ik kreeg als tip Silk & Satin door als dé bruidsmode reiniger die nog nooit een jurk NIET schoon heeft gekregen. En ze hebben zich echt aan hun woord gehouden: mijn jurk ziet er weer uit alsof ik hem net heb opgehaald bij Bloomfeld! Ik hoop dat ik deze prachtige jurk ooit door mag geven aan de volgende generatie en tot die tijd trek ik hem af en toe even aan om ons droomhuwelijk - niet alleen mentaal maar óók fysiek - weer even te herbeleven.

Fijaya

Op 05 jul 2021

Wauw, wat hebben we onze jurk en pak weer prachtig teruggekregen! Weer helemaal schoon en randjes aan de onderzijde (in goed overleg) weer netjes gemaakt. Helemaal blij mee! De haal- en brengservice is ook super geregeld, op afgesproken tijden werd het gehaald en weer gebracht, ideaal!

Rocintha

Op 05 jul 2021

Perfect trouwjurk en pak. Na een paar weken wachten mochten wij onze trouwjurk en kostuum ophalen. De resultaten waren geweldig.

Roos

Op 05 jul 2021

Na de mooie bruiloft die we hebben gehad was de jurk helaas gescheurd en erg vies. Op aanraden van bruidhuis t’koetsje in Ede, de jurk door Silk en satin op laten halen en laten reinigen. De jurk weer als nieuw teruggekregen. Zeker het geld waard. Ik raad het iedereen aan om de jurk hier te laten reinigen.

Annemarie

Op 05 jul 2021

Prima service Mijn jurk is weer als nieuw! Alle vlekken eruit en ook keurig gerepareerd. De kosten waren iets meer dan in eerste instantie verwacht, maar hier werd ik netjes van op de hoogte gesteld en toestemming voor gevraagd. Kortom zeer tevreden!

Suzanne

Op 05 jul 2021

Jurk weer als nieuw! Heel vriendelijk en fijn geholpen! Uitstekende service en leuk contact. Mijn jurk was snel klaar en zag er weer uit als nieuw. Heel mooi gedaan. Ook mijn schoenen zijn weer prachtig! Ik kan weer volop nagenieten van de dag én mijn jurk. Bedankt!

Michelle

Op 05 jul 2021

Mijn jurk is opgehaald en terug gebracht. De jurk is weer zo goed als nieuw. Communicatie was goed en duidelijk Bedankt

Nicolle

Op 05 jul 2021

Trouwjurk weer als nieuw! Vanmorgen is onze trouwkleding weer thuis gebracht, wat een service, echt top! Mijn jurk is weer helemaal als nieuw en ook het pak van mijn man weer als nieuw. Wij zijn erg blij met het resultaat en de service. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan toekomstige bruidjes! Heel erg bedankt.

Emily

Op 04 jun 2020

Boven verwachting Mijn jurk ziet er weer als nieuw uit en ook de schoenen zijn weer helemaal wit. Alle swarovskikristallen en pareltjes zijn nog heel en ook de bandjes om de jurk op te hangen zijn weer in de jurk genaaid. Echt een perfecte service!

Desirée

Op 22 aug 2018

Mijn jurk en schoenen als nieuw teruggekregen! Geweldig!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation