Stomerij Zeyrek Wij behandelen uw kleding persoonlijk en daar zijn wij trots op.

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Stomerij Zeyrek Vraag informatie aan
Gildemeesterplein 304
6826 LV Arnhem

Wij zijn de familie Zeyrek. We zijn een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de wasserij - en stomerijbranche. Sinds 2004 bestaat onze stomerij in Winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. Wij zijn er trots op dat onze dienstverlening in hartje Presikhaaf goed bekend staat. Wij staan altijd klaar voor onze klanten.

Klantvriendelijkheid en de kwaliteit van ons werk staan bij ons hoog in het vaandel. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur en reinigen behalve kleding ook tapijt, gordijnen en leer. U kunt op ons rekenen voor een snelle service en een zorgvuldige behandeling van uw kleding. Door stomerij Zeyrek gaat uw kleding langer mee

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bernadette

Op 01 jul 2022

Prima service van aardige mensen. Iemand bracht zelfs iets nog even na met een big smile. Hoef niet meer te zoeken naar een andere stomerij

Sel

Op 01 jul 2022

Top service! Altijd bereikbaar en vriendelijk. Ik kom hier al 5 jaar lang en nog steeds ben ik tevreden. Mooi familiebedrijf :)

Martin

Op 12 nov 2018

Zeer tevreden met Stomerij Zeyrek. Altijd goed werk, vriendelijk personeel, keurige prijzen. Zelfs naaiwerk / herstellen doen ze. Ze kunnen alles aan met eigen machines en zijn daarom sneller en weten waar ze het over hebben.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Gerelateerde artikelen
Aan het laden...

Einde van de content

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation