Welke galajurken in 2015?

Het jaar 2014 zit er weer bijna op en wij willen natuurlijk weten wat de trends voor galajurken in 2015 zijn! Gelukkig zijn deze al bekend zodat we met de jaarwisseling er prachtig uitzien. Lees snel verder en ontdek wat jij echt moet dragen met de feestdagen!

Welke galajurken in 2015?

Lang & sparkly!


Super chique, sexy en stijlvol: lange galajurken. Niet meer tot de knie of tot de enkels of iets daartussen, nee, écht lang. Tot de grond. We zien veel mouwloze jurken met van de schouders tot het middel veel steentjes en andere glimmers. Vanaf het middel valt de jurk losjes naar beneden met weinig plooien, maar wel met lichte golven. Een nonchalante en stijlvolle look. Tevens geeft het een hele chique indruk, dus erg geschikt voor de feestdagen!

Kleuren


De kleuren zijn bij de galajurken in 2015 wijd uiteenlopend; we zien veel zachte kleuren, maar ook fellere kleuren en zelfs witte jurken, waarvan sommigen wel erg veel op een jurk voor de bruiloft lijken. De glimmertjes en andere schitterende en sprankelende accessoires zien we echter wel overal terugkeren. Bij veel felgekleurde jurken zijn deze steentjes of diamantjes in de kleur van de jurk.

Mouwen en modellen


Verreweg de meeste galajurken in 2015 zijn mouwloos en soms strapless. Hier en daar zien we een klein mouwtje of een ‘afgezakt’ schouderbandje. De modellen zijn stuk voor stuk elegant en chique en we zien vaak een sexy split. De split kan tot ver omhoog lopen en eindigen in een aantal glimmende steentjes ter versiering. Ook de blote rug is erg populair bij de galajurken van 2015 en worden vaak aangezet met prachtige steentjes. Het haar is veelal opgestoken met grote zilveren oorbellen. Een clutch is een leuke toevoeging, maar geen must om de mode van 2015 te volgen.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation