Help, ik moet een gala jurk aan!

Nieuw in de wereld van de gala jurk? Dat geeft helemaal niet, want Bruiloft.nl staat altijd klaar om je te helpen en om je van advies en inspiratie te voorzien. Voor je op zoek gaat naar jouw gala jurk, is het verstandig om met een klein onderzoekje voor jezelf te starten. Denk aan kleur, materiaal, vorm, lengte, accessoires en details van de gala jurk.

trouwaccessoires_schoenen_groen

De uitnodiging


Om een gala jurk te dragen heb je een reden nodig. Een feestje is meestal de directe aanleiding. Het bedrijfsfeest of veel persoonlijker: een bruiloft. Afhankelijk van het soort feest en de eventuele dresscode kun je op zoek gaan naar een prachtige gala jurk. Bedenk eerst de simpele dingen; bij welke lengte van de gala jurk voel jij je prettig? Welke kleuren kun je uit kiezen (denk aan het soort feest en het seizoen)? Welke stof vind je lekker zitten? Zo kun je al een mooi lijstje maken en weet je welke gala jurk je (niet) wil hebben. Bedenk ook of je sieraden erbij doet of wellicht een accessoire zoals een tasje of iets in je haren. Voor alles geldt eigenlijk dat je het niet te overdadig moet maken. Less is more geldt nog steeds!

Vorm van de gala jurk


De lengte is aan jou om te bepalen, wanneer er geen dresscode is gegeven. Een te korte gala jurk is eigenlijk nooit een slimme optie om aan te trekken. Zoiets staat eerder ordinair dan stijlvol en zowel op bedrijfsfeesten als op bruiloften is het verstandig om voor stijlvol te gaan. Een mooie gala jurk zorgt ervoor dat je heel zelfverzekerd voelt en om je helemaal speciaal te voelen maak je het plaatje af met een mooie schoen en eventueel een hippe clutch en wat sieraden. De gala jurk is het belangrijkste onderdeel van je outfit, maar de juiste schoen kan alles totaal veranderen! Schoenen met een open neus zijn verleidelijk en ontdeugend, de hoge naaldhakken sexy en een sandaal is stijlvol en elegant. Welke gala jurk kies jij?

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation