Welzijnspraktijk Better Lifestyle Met verstand gezond

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Welzijnspraktijk Better Lifestyle Vraag informatie aan
Weerlaan 11
2181 HG Hillegom

Beste Bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Uiteraard wil iedereen er prachtig en stralend uit zien op deze speciale dag.

Heb je nog wat overtollige kilootjes? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik maak een op maat gemaakt plan, begeleid en coach je naar de doelen die je hebt gesteld. Je komt regelmatig langs om de voortgang te zien en zo heb je gelijk een stok achter de deur en samen zorgen we ervoor dat je er absoluut stralend uitziet op je huwelijksdag. Zowel voor vrouwen als mannen.

Zijn jullie toch wat gestrest door alle voorbereidingen, kom dan bij mij langs om te relaxen en ik geef je een heerlijke ontspannende massage

Verder organiseer ik voor een vrijgezellenfeest voor de dames een heerlijke verwendag. Vraag naar de mogelijkheden. Dit kan bestaan uit: voetreflexbehandeling, Foot Thalasso en/of Aromatic Fantastic. Verwen jezelf op en top!                               

Neem contact met me op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Met gezonde en ontspannen groet,

Judith

Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, - voedingsadviseur, - gewichtsconsulent en - detoxconsulent, masseur en stresscounselor.

Bezoek ook mijn facebook pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Monique

Op 07 nov 2018

Judith is een prettig persoon en een zeer goede masseuse. De praktijk is goed bereikbaar en heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation