Bruidsservice Brabant Wij komen in principe in heel Brabant dus bel en informeer naar de mogelijkheden voor jouw grote dag!

Bruidsservice Brabant Bruidsservice Brabant
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Bruidsservice Brabant Vraag informatie aan
's-Hertogenbosch

Welkom bij Bruidsservice Brabant.

Voor de complete verzorging (van trouwkapsel en/of bruidsmake-up) van de bruid.

Bruidsservice Brabant vindt het belangrijk om eerst met elkaar kennis te maken en u informatie te geven over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Hiervoor maken wij een afspraak in een van onze salons met een styliste van onze Bruidsservice. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Besluit u dat wij uw trouwkapsel en/of de bruidsmake-up mogen verzorgen, dan gaan wij tijdens de proefsessie eerst kijken wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn passend bij uw jurk. Vervolgens nemen we voldoende tijd om een aantal kapsels te creëren, zodat u een keuze kunt maken hoe u er deze dag natuurlijk oogverblindend uit wil zien. Na de proefsessie maken wij met u een planning voor de trouwdag. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren, hoe u uw haren kunt verzorgen, zodat het in optimale conditie is en het kapsel nog mooier tot zijn recht komt.

U bepaalt waar wij uw trouwkapsel en/of make-up komen verzorgen. Dit kan in onze salon, maar bijna altijd komen wij deze dag bij u aan huis. Natuurlijk zijn wij ook bereid de bruidegom, ouders, schoonouders, overige familie of gasten te voorzien van een feestelijk kapsel, eventueel ook in combinatie met make-up.

U mag het zeggen, wij zijn deze dag graag tot uw dienst!

Drunen

Torenstraat 25
5151 JJ Drunen
0416378786
drunen@haartrendvanhees.nl

's-Hertogenbosch

Lugteren 43
5237 JV ‘s-Hertogenbosch
0736443525
maaspoort@haartrendvanhees.nl

Boxtel

Oosterhof 15
5283 BV Boxtel
0411678878
boxtel@haartrendvanhees.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Astrid

Op 15 jul 2019

Uitstekende service en een kundig team!

Linda

Op 19 jun 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation