Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwambtenaar Verbonden Woorden De trouwambtenaar voor eigenzinnige koppels die voluit willen stralen in de hoofdrol van hun eigen liefdesverhaal

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwambtenaar Verbonden Woorden Vraag informatie aan
Mevr. Kyra van Wirdum
Landelijk

Tijdens onze gezellige kennismaking verzamel ik de meest waardevolle momenten uit jullie liefdesverhaal. Hierdoor begint de voorpret meteen. Jullie beleven nóg sterker waarom jullie straks met elkaar verbonden willen worden!

Tijdens de ceremonie zorg ik ervoor dat iedereen op het puntje van hun stoel zit - en jullie natuurlijk al helemaal - met een sprankelend, persoonlijk en interactief verhaal. Ik creëer een ontspannen en dynamisch geheel waarbinnen kwetsbare én hilarische momenten elkaar afwisselen zodat alle aanwezigen worden meegezogen in jullie unieke liefdesverhaal.

Wanneer iedereen weet hoe belangrijk jullie voor elkaar zijn maken we het officieel: ik stel jullie de grote vraag.

Ik ben Kyra van Wirdum, theaterregisseur en actrice. Ik zei vol liefde en overtuiging "JA, IK WIL!" tegen het vak van trouwambtenaar. Door mijn achtergrond in het theater heb ik oog voor het totaalplaatje en zorg ik er voor dat jullie - én natuurlijk jullie gasten – een prachtig moment beleven terwijl jullie officieel aan elkaar verbonden worden. Ik ga graag mee in de wildste trouwplannen, juich een persoonlijke invulling toe en ondersteun jullie waar ik dat kan zodat jullie de liefde voluit kunnen vieren! Indien gewenst help ik jullie de puntjes op de i te zetten bij het schrijven van trouwgeloften waarmee je je aanstaande laat smelten.

Ik hef het glas op een bruiloft waaraan mensen in lengte van dagen warme herinneringen hebben.

Willen jullie mij als jullie trouwambtenaar? Hoor ik daar een JA IK WIL?! Bel/app/mail mij dan vandaag nog om te checken of ik beschikbaar ben op jullie grote dag!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Frank & Welmoed

Op 03 nov 2022

We zijn zo ontzettend blij dat we voor Kyra hebben gekozen. Ongeveer een jaar voor ons trouwen hebben we 4 verschillende zelfstandige trouw ambtenaren gesproken, maar met Kyra hadden we meteen een klik. Tijdens ons eerste gesprek merkten we meteen dat Kyra betrokken, luchtig en veel ervaring had. In de voorbereidingen droeg Kyra mooie ideeën aan en luisterde naar onze wensen. We kregen een informatiebrochure vol met tips voor organiseren van een bruiloft. Kyra heeft ons zeer goed geholpen om een mooie ceremonie te organiseren! We hebben een prachtige trouwdag gehad. Dankzij Kyra haar inzet, ervaring en enthousiasme konden we ontspannen en genieten van de trouwceremonie. Naderhand kregen we van onze gasten meer complimenten over Kyra. Kyra heeft een prachtig verhaal over ons gemaakt en voorgedragen tijdens de ceremonie. Ontspannen, luchtig, met een paar hysterisch goede grappen en liefdevol. Precies wat we wensten voor onze dag. De samenwerking tussen Kyra en de live band was perfect. Bedankt Kyra voor je mooie woorden, je inzet en betrokkenheid bij onze trouwdag!

Emily

Op 03 nov 2022

Een paar weken geleden waren mijn partner en ik eindelijk getrouwd na een lange verloving van 3 jaar (dankzij corona). Kyra was geweldig gedurende deze tijd en deed haar best om ons te leren kennen en de ceremonie heel persoonlijk te maken. Mijn partner is Nederlands, maar ik ben Canadees - daarom vroegen we om een ​​"meertalige ceremonie", waarvan ik weet dat het geen gemakkelijke taak was. Kyra was blij om een ​​groot deel van de ceremonie in het Engels uit te voeren en het was geweldig. Al onze gasten waren opgetogen over hoe aardig en grappig Kyra is, en haar verhalen maakten de ceremonie echt speciaal. Kyra is geweldig en heeft echt geholpen om onze speciale dag gemakkelijk en stressvrij te maken. Van harte aanbevolen!

Ariënne

Op 03 nov 2022

Toen ik de speech van Kyra voor het bruidspaar hoorde kreeg ik kippelvel zo mooi, zo doordacht, zo persoonlijk. Kyra weet met woorden te spelen en deelt het met zoveel passie, liefde en vreugde dat ze het bruidspaar, familie en vrienden echt een bijzondere bijdrage levert aan een onvergetelijke dag.

Tineke

Op 03 nov 2022

Kort geleden trouwde onze jongste zoon met zijn grote liefde. Net als hijzelf het jongste kind in een gezin met vier kinderen. Veroorzaakt door ‘coronamaatregelen’ was het huwelijk al tweemaal uitgesteld. Nu werden zij toch echt in de echt verbonden. Met woorden uitgesproken door trouwambtenaar Kyra van Wirdum. Tot zover een bijna feitelijk relaas maar de inbreng van Kyra was fenomenaal en vol betekenis. Van onze kinderen had ik al gehoord dat zij de voorbespreking als plezierig en waardevol hadden ervaren. De door Kyra gekozen positieve invalshoek, haar humor en opmerkzaamheid, taalkunst en verbindingskracht maakten de huwelijksceremonie evenwel tot een soort van entertainment die de bijzonderheid van de ceremonie benadrukte en versterkte. Wanneer ik de foto’s terug kijk zie ik iedereen lachen, genieten én ontroerd zijn tegelijk. Fantastisch wanneer je dat kunt bereiken. Het delen van de inhoud van de toespraak is niet aan mij maar mocht je een bijzondere trouwceremonie wensen? Denk dan eens na om met verbonden woorden uitgesproken door Kyra van Wirdum verbonden te worden. Van harte aanbevolen!

Marga

Op 03 nov 2022

Kyra is een bevlogen en een gepassioneerd spreekster. Ze neemt echt de tijd om het bruidspaar te leren kennen en een passende toespraak te maken die betekenisvol en persoonlijk is. Wat fijn dat je zo'n hart hebt voor je werk!

Femke

Op 03 nov 2022

Complimenten voor de toespraak, leuk dat je veel humor gebruikt in de speech. Je beweegt heen en weer tussen grapjes en kwetsbare momenten. Het was een ontspannen en plechtig moment tegelijk.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation