Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De BABS | Ambtenaar van de burgerlijke stand

De BABS, oftewel de buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand, is degene die jullie uiteindelijk in het echt gaat verbinden. Hij of zij speelt dus een hele speciale rol op het belangrijkste moment van jullie trouwdag: het jawoord. Het spreekt dan ook voor zich dat jullie het volste vertrouwen moeten hebben in de BABS en een goede ‘klik’ voelen.

Trouwambtenaren bij iedere gemeente

Bij iedere gemeente in Nederland zijn babsen aangesloten. Bij sommige gemeentes kun je zelf aangeven welke babs jullie huwelijk mag voltrekken, maar bij andere gemeentes kan dat weer niet en wordt er door de gemeente een babs toegewezen.

Hij of zij neemt een paar weken voor de bruiloft contact met jullie op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek probeert de trouwambtenaar jullie goed te leren kennen om de trouwceremonie zo persoonlijk mogelijk te  maken.

Free Lance babs

Is dit toch niet helemaal wat je verwacht had? Dan is het is ook mogelijk om een freelance babs in te schakelen. Een freelance babs gaat een paar stappen verder dan de ‘gewone’ babs en heeft zeker meer dan één gesprek met het aanstaande bruidspaar. Een freelance babs zal zich goed in jullie èn in jullie wensen verdiepen voor een hele persoonlijke ceremonie.

Heb je bijzondere wensen?

Heb je bijzondere wensen wat betreft het tijdstip en de locatie? Wil je bijvoorbeeld rond middernacht trouwen? Of in je eigen achtertuin? Of op die bijzondere plek waar jullie tijdens het eerste afspraakje naar toe zijn geweest? Of geef je elkaar toch liever het jawoord in jullie favoriete vakantieland?

Informeer naar de mogelijkheden die er zijn, er kan vaak veel meer dan je verwacht. De babs helpt je graag op weg en denkt met jullie mee voor de meest bijzondere en persoonlijke huwelijksceremonie!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation