Trouwambtenaar op locatie

Trouwen is hartstikke leuk en bovendien kun je het echt heel persoonlijk maken. En dan bedoelen we niet vrijwel alle onderdelen van de bruiloft die je naar smaak kunt laten aanpassen – zoals tafelaankleding, de auto, je jurk, decoraties, eten, ga zo maar even door – maar ook de trouwambtenaar op locatie.

Trouwambtenaar op locatie

Superhandig


Stel dat je een bijzondere plek, stad of land hebt waar jullie allebei iets mee hebben, gek op zijn of waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Of waar de eerste kus is gedeeld, een plek waar jullie beiden aan verbonden zijn. De trouwambtenaar op locatie kan jullie hier ook trouwen, ook al is dat midden op een voetbalveld of in jullie favoriete plekje in de bioscoop. De trouwambtenaar op locatie maakt er een speciale, bijzondere en vooral memorabele gebeurtenis van.

Altijd en overal


De trouwambtenaar op locatie is een doorgewinterde ambtenaar die al vele gelukkige stelletjes in het echt heeft verbonden. Lijkt het jullie ook leuk om zelf de ambtenaar uit te kunnen kiezen voor jullie huwelijk? Maak er een super persoonlijk moment van en weet ook dat je iemand kan uitkiezen als trouwambtenaar op locatie die jij kent. Zo wordt de huwelijksvoltrekking pas echt een spetterend en leuk moment.

Geschreven door Sanne van Bortel.
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation