Tentvision Stretchtenten

(0)

Beoordeel

Tentvision is een complete speler op het gebied van stretchtenten

Tentvision is een complete speler op het gebied van stretchtenten, design, productie, verhuur en verkoop van al wat met flexibele overkappingen te maken heeft.

Tentvision verhuur en verkoop van stretchdoeken, stretchtenten, stretch tenten, flextenten, spantenten, bedoeïenen tenten, feesttenten, mooie tenten.

Tentvision maakt met haar stretchtent creaties ieder Event tot een ware beleving.

Naast activiteiten in de evenementensector, ontwikkeld Tentvision met haar zeilmakerij stretch structuren, feesttenten, terras-overkappingen, semi-permanente toepassingen en custom-made projecten. 

De onderneming is actief in Nederland maar ook ver daarbuiten, Frankrijk, Spanje en Duitsland behoren tot onze opdrachtgevers.

Persoonlijkheid, aandacht voor de klant en waar maken wat wij beloven, daar staat Tentvision voor. Uiteraard kunnen wij dit niet alleen, wij hebben na een flinke ontdekkingstocht uiteindelijk een Zeilmakerij gevonden die onze visie begrijpt. In Zeilmakerij Janssen uit Veldhoven hebben wij de geschikte partner gevonden, gewoon mensen met passie voor hun werk, net zoals wij! 

06-10309269

Landelijk

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

06-10309269