Tentvision Stretchtenten Tentvision is een complete speler op het gebied van stretchtenten

Tentvision Stretchtenten Tentvision Stretchtenten
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Tentvision Stretchtenten Vraag informatie aan
Landelijk

Tentvision is een complete speler op het gebied van stretchtenten, design, productie, verhuur en verkoop van al wat met flexibele overkappingen te maken heeft.

Tentvision verhuur en verkoop van stretchdoeken, stretchtenten, stretch tenten, flextenten, spantenten, bedoeïenen tenten, feesttenten, mooie tenten.

Tentvision maakt met haar stretchtent creaties ieder Event tot een ware beleving.

Naast activiteiten in de evenementensector, ontwikkeld Tentvision met haar zeilmakerij stretch structuren, feesttenten, terras-overkappingen, semi-permanente toepassingen en custom-made projecten. 

De onderneming is actief in Nederland maar ook ver daarbuiten, Frankrijk, Spanje en Duitsland behoren tot onze opdrachtgevers.

Persoonlijkheid, aandacht voor de klant en waar maken wat wij beloven, daar staat Tentvision voor. Uiteraard kunnen wij dit niet alleen, wij hebben na een flinke ontdekkingstocht uiteindelijk een Zeilmakerij gevonden die onze visie begrijpt. In Zeilmakerij Janssen uit Veldhoven hebben wij de geschikte partner gevonden, gewoon mensen met passie voor hun werk, net zoals wij! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Luc

Op 18 oct 2018

Tent Vision heeft een prachtige stretchtent opgezet op een strandje aan een meer tbv een uitvaart en het resultaat was verbluffend mooi... Zeer professioneel, goede service en meedenkend. Absolute aanrader dit bedrijf

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation