Taartaholics Taartaholics uit Ede, al meer dan 9 jaar een begrip

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Taartaholics Vraag informatie aan
Verl. Maanderweg 87A
6713 LG Ede

Bruidstaart

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er is van alles te regelen voor jullie bruiloft, onder andere een bruidstaart. Taartaholics kan jullie helpen met een bruidstaart op maat, helemaal hoe jullie het wensen! Van smaak tot kleuren, alles kan besproken worden!

Hoe kunnen we een bruidstaart, helemaal op maat, bestellen bij Taartaholics?

Jullie kunnen een afspraak maken voor een proeverij. Bij de proeverij bespreken we jullie wensen en kunnen jullie gelijk een aantal smaken proeven. Willen jullie liever cupcakes bij jullie bruiloft dan taart? Uiteraard is dit mogelijk. Een speciaal thema? Dit verwerken we graag in jullie opdracht! Ook een Sweet Table behoort tot de mogelijkheden. Na deze proeverij waarbij we alles bespreken wordt er een offerte gemaakt. Als jullie hiermee akkoord gaan, is de proeverij kosteloos.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Carine

Op 28 jan 2019

Geweldig taarten, ware kunstwerken! Al twee bruidstaarten mogen bewonderen en proeven waarvan een die van mij zelf was ❤️

Aileen

Op 28 jan 2019

Prachtige taart/sweettable op onze bruiloft gehad... Samen gekeken naar de mogelijkheden, kleuren, smaken en nog zoveel meer. En daarnaast ook ontzettend lekker!! Wauw, wat een creativiteit!

Jennifer

Op 12 nov 2018

Wij hebben al meerdere keren een taart besteld en elke x zijn ze weer prachtig om te zien en smaken ze heerlijk

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation