Studio Heartbeat

(1)

Beoordeel

De momenten van vreugde, liefde en verbondenheid

Wie ben ik

Mijn naam is Lianne , geboren op 26 maart 1988. Ik heb de opleiding Grafisch/Media Vormgeven gevolgd aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam en verschillende fotografie cursussen en workshops gevolgd. Ik blijf mijzelf steeds ontwikkelen door het volgen van diverse workshops voor professionals.

Ik ben van mening dat foto’s momenten zijn die vastgelegd worden, momenten van vreugde, liefde en verbondenheid. Deze momenten komen het mooiste tot hun recht als de situatie ontspannen en in harmonie is. Ik vind het belangrijk dat mensen op hun gemak zijn en kunnen genieten van de foto's die ik van hen maak zodat ze zichzelf terug kunnen zien zoals ze echt zijn. De stijl van mijn fotografie is dan ook ongedwongen, romantisch, maar ook speels.

Ik bied verschillende soorten shoots aan. Zo bied ik bijvoorbeeld een loveshoot aan waarin geliefden, bijvoorbeeld voor hun bruiloft, met elkaar op de foto kunnen gaan in iedere gewenste setting of locatie. U kunt mij ook inhuren als trouwfotograaf. Voorafgaande hebben wij tenminste één gesprek met elkaar waarin we de pakketten bespreken waaruit u kunt kiezen en waarbij u uw wensen kunt aangeven voor de mooiste dag van uw leven.

Ik ben al getuige geweest van vele prachtige huwelijksvoltrekkingen onder andere in Alblasserwaard, Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Rotterdam, Leiden en Hilversum.

Tevens kan ik met mijn achtergrond als grafisch vormgeefster een trouwkaart voor u ontwerpen, geheel naar uw eigen wens en smaak.

U kunt bij mij ook terecht voor uw nieuwe huisstijl of andere reclameuitingen, zoals folders, advertenties e.d.

0184-632756

Adres: Zwanenvliet 30 2959 CD Streefkerk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Wouter

5

op 21-06-2018

Op 26-mei-2017 zijn Claire en ik getrouwd. Hierbij was Lianne onze fotografe. Echt een aanrader. Heerlijk rustig, geconcentreert en zeer professioneel in haar werk. Volgende fotoshoot is geen moeilijke keuze . Bedankt Wouter en Claire.

Ga naar een verwante categorie

Zwanenvliet 30

2959 CD Streefkerk

0184-632756