Stillstaan ‘Ja, dat wil ik! Een persoonlijke ceremonie die precíes bij ons past’

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Stillstaan Vraag informatie aan
Elzasplein 8
6137 JL Sittard

Je bent de man of vrouw van je dromen tegengekomen. De prins(es) op het witte paard! Nou goed dan, het zou natuurlijk leuk zijn als er een paar kleíne dingetjes veranderd zouden kunnen worden… maar toch: de basis is sterk! Jullie liefde en respect voor elkaar zijn groot genoeg om het aan te durven met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Daarbij zouden jullie graag stil willen blijven staan bij de betekenis die deze stap voor jullie heeft. Maar hoe?…

Het huwelijk op het stadhuis biedt jullie niet genoeg ruimte. Een kerkelijk huwelijk misschien? Daarvoor voelen jullie (of één van jullie) je er te weinig thuis. Jullie zien het als een gemiste kans om het alleen maar bij een burgerlijk huwelijk en een mooi feest te laten. Maar wat kunnen jullie doen?

Met Stillstaan kunnen jullie je huwelijksdag helemaal naar eigen wens en betekenisvol invullen. Op die manier wordt deze ook wérkelijk onvergetelijk voor jullie. 

Door mijn vroegere werk als huwelijksbeambte heb ik, Petra Ritzen, veel kennis en ervaring opgedaan. Net als door mijn werk als docent levensbeschouwing, handvaardigheid, kunstgeschiedenis en sociale vaardigheden. Ik begeleid jullie graag bij de vormgeving van jullie unieke huwelijk!

Nieuwsgierig geworden? 

Jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tessa meester

Op 11 may 2020

Tijdens de ceremonie tilt Petra het geheel naar een hoger niveau. Het gekozen sprookje is metafoor en beschrijft een werkelijkheid die hier zichtbaar wordt. Het leven van dit jonge stel draait om de verbinding met de ander, met elkaar, met de vrienden en familie. Dit wordt ook zichtbaar in de geweldige, zelfgeschreven, huwelijksbeloften. Het draait om de kunst van het ‘geven’ maar zeker ook de gave van het ‘kunnen ontvangen’. Het gaat duidelijk niet alleen om de buitenkant, om de vorm. Het draait allemaal om de kern, om liefde, verbinding en levenskunst.

Ivonne & Marcel

Op 02 may 2019

We hebben de ceremonie als zeer bijzonder ervaren. Jouw warme, vriendelijke en oprechte houding zijn daarin heel belangrijk geweest.

Maud & Ruud

Op 02 may 2019

Ons huwelijksweekend was mede door jou onvergetelijk!

Edo & Paulien

Op 02 may 2019

Dit is precies wat we wilden, nee… meer!

Dennis & Charlotte

Op 02 may 2019

Het was nog mooier dan we hadden verwacht... Dankzij jouw invulling aan de ceremonie heeft onze bruiloft precies de diepgang en betekenis gekregen die we er zo graag in wilden hebben. Het is het hart van de trouwdag geworden, waarnaar alle andere elementen direct en indirect terugverwezen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation