Spiritueel Trouwambtenaar Ronald Nieuwenhuizen Zelfstandig- en Spiritueel Trouwambtenaar voor een persoonlijke en unieke ceremonie.

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Spiritueel Trouwambtenaar Ronald Nieuwenhuizen Vraag informatie aan
Landelijk

Ronald Nieuwenhuizen

Zelfstandig- en Spiritueel Trouwambtenaar

Ronald: “Wat is er mooier dan om mensen met elkaar te mogen verbinden via een persoonlijke of spirituele ceremoniële huwelijksplechtigheid zoals bijvoorbeeld middels het prachtige handfasting ritueel. Ik voel mij een bevoorrecht mens dat ik een schakel mag zijn om de liefde met elkaar te verbinden.

Natuurlijk wil je op de mooiste dag van je leven zelf je eigen trouwambtenaar en je ceremonie kiezen, net zoals de trouwlocatie. Het is tenslotte jullie dag en de ceremonie is een hele speciale en belangrijke gebeurtenis, tijdens de ceremonie gaan jullie de liefde voor elkaar én de belofte van trouw en verbondenheid bezegelen, mooier en intenser kan het niet.

Als Zelfstandig- en Spiritueel Trouwambtenaar zal ik jullie ceremoniële huwelijksplechtigheid helemaal naar jullie wensen voltrekken. Als je kiest voor een zelfstandig trouwambtenaar is er voor wat betreft de ceremonie en de locatie meer mogelijk en kan het op de manier zoals jullie het willen, persoonlijk, met diepgang, romantisch of spiritueel, aan zee, in het bos, een kapel, in Nederland of op jullie favoriete locatie in het buitenland. 

De liefde zorgt ervoor dat je met elkaar verbonden bent. Op jullie eigen wijze een verbintenis met elkaar aangaan, geeft jullie verbondenheid nog meer betekenis. 

Een spirituele rituele ceremonie is een mooie en bijzondere gebeurtenis. Tegenwoordig kiezen niet veel mensen meer voor het kerkelijk huwelijk maar veel mensen willen wel graag hun liefde bezegelen middels een bijzondere ceremonie en op deze wijze meer betekenis geven aan hun bezegeling. Een voorbeeld hiervan is het prachtige handfastingritueel, en zo zijn er meer prachtige ceremoniële rituelen met mooie symbolische betekenissen om jullie dag compleet te maken. Ook zal er tijdens de plechtigheid aandacht geschonken worden aan de persoonlijke symbolieken van het bruidspaar. Een spirituele/rituele verbintenis gaat er net even anders aan toe en heeft voor veel mensen meerwaarde en kan voor ieder bruidspaar worden voltrokken, je hoeft hiervoor geen geloof aan te hangen.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via mijn facebook- en Instagram pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Charlotte

Op 24 jun 2019

Een verbinding die vanuit zielsniveau genomen wordt behoord ook bezegeld te worden door een mooi bezield persoon.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation