Spaay Fotografie Fotostudio de Lek

Spaay Fotografie Spaay Fotografie
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Spaay Fotografie Vraag informatie aan
Landelijk

Mogen wij ons even voorstellen, 

wij zijn Ron & Nel Spaay vol enthousiasme en creativiteit maken wij al meer dan 25 jaar trouwreportages(voorheen Foto-Studio De Lek). 

Vakkundig, betrokken en sociaalvaardig zijn wij aanwezig op jullie dag zonder op te vallen. Wij werken niet alleen in Capelle aan den IJssel maar geheel Zuid Holland is voor ons bekend terrein.

Spontane foto’s, details & intieme sfeeropnames wisselen elkaar af en op jullie wensen afgestemd. Wij kunnen de beelden verwerken in de mooiste albums met “echte” foto’s of digitaal gedrukte boeken. 

Toonaangevend zijn wij in het bewerken van foto’s en altijd weer op zoek naar nieuwe technieken. Wij laten de lay-out vooraf aan jullie zien, maken aanpassingen met jullie inbreng  alvorens het trouwalbum te bestellen.

Ook voor uw videograaf bent u bij spaay-fotografie aan het juiste adres! Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het maken van videoreportages. Laat uw reportage verzorgen door ons en u ontvangt een compleet gemonteerde versie op DVD voorzien van uw favoriete muziek.

Nieuwsgierig geworden maak vrijblijvend een afspraak om onze diverse albums te bekijken en de vele mogelijkheden te bespreken. Wij verwelkomen u graag in onze studio.

Tot ziens

Ron & Nel

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jack en Edith

Op 11 dec 2018

Een mooie dag,17 Augustus 2018. Ron en Nel, geweldig in werk, mooie locaties, mooie foto's! Dankzij hun een geweldige dag gehad! Zeker een aanrader!! Dank jullie wel, jullie zijn top! Jack & Edith

Angela

Op 06 sep 2018

Geweldig, wat een leuke ideeën heeft Ron! We hebben genoten afgelopen vrijdag en zijn zo benieuwd naar het resultaat. Echte toppers!! De gasten vroegen allemaal ‘hoe kom je aan die fotograaf’, zo leuk vonden ook zij het. Bedankt voor jullie inzet op onze mooie dag!

Diana

Op 04 sep 2018

Geweldige mensen bij iedere belangrijke gebeurtenis in mijn leven zijn zij er bij. Vakmensen zijn zeldzaam zij zijn er zeker 1 van!! Ron en Nel jullie zijn geweldig!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation