Snijders Fotografen

(3)

Beoordeel

Eigentijdse trouwreportages

Trouwplannen?

Al meer dan 23 jaar zijn wij,Peter en Saskia Snijders, enthousiaste fotografen. Professioneel en actief door het hele land, af en toe zelfs daarbuiten. Onopvallend aanwezig op jullie trouwdag maar met oog voor detail. In een ongedwongen sfeer, maken we frisse, eigentijdse trouwreportages, helemaal naar jullie wensen en budget.

Wij vertalen de sfeer van de trouwdag naar foto's waar jullie nog lang met veel plezier naar zullen kijken.

Omdat een trouwreportage bij ons maatwerk is nodigen we jullie graag uit om de verschillende mogelijkheden eens door te spreken in een persoonlijk, uiteraard vrijblijvend gesprek.

Glamourshoot

De vrienden/vriendinnen shoot op locatie bij glamourshootenschede is een originele activiteit om jullie vriendschap te vieren, en als activiteit voor jullie vrijgezellendag.In overleg kiezen we samen een locatie voor de fotoshoot.  Dit kan een binnen- of mooie buitenlocatie zijn. Er worden foto's gemaakt van ieder apart, maar ook van jullie samen.

Hebben we jullie interesse gewekt, neem dan contact met ons op,

telefoon 053 4302449

of via de mail: info@snijdersfotografen.nl

053-4302449

Adres: bentrotstraat 62 7531 AB Enschede

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Bianca

5

op 04-09-2018

Een geweldige ervaring deze super gezellige middag. Wat een lol kan een mens hebben met een man achter de camera, nou heel veel!! En dan een overheerlijke high tea erbij maakt het plaatje helemaal compleet Super nieuwsgierig naar het eind resultaat!! Super genoten van dit alles. Toppie

Mariska

5

op 18-07-2018

Peter en Saskia hebben een hele mooie reportage gemaakt van onze trouwdag. Saskia maakte de foto's en Peter heeft het album gemaakt, waar we nog steeds heel blij mee zijn. Voor ons een erg mooie, bijzondere en vooral emotionele herinnering aan deze prachtige dag. Nogmaals bedankt daarvoor!

Eddy & Roelie

5

op 19-06-2018

op 7 april heeft peter onze trouwfoto's gemaakt Hij heeft bij ons de spanning weg genomen waardoor we een gezellige en leuke shoot hebben gehad . bedankt daarvoor je bent een top fotograaf!

Ga naar een verwante categorie

bentrotstraat 62

7531 AB Enschede

053-4302449