Skinny Wrap NL Het is makkelijk, betaalbaar en leuk!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Skinny Wrap NL Vraag informatie aan
Landelijk

Body Wrap

De It Works Body Wrap (Ultimate Body Applicator) is een kant-en-klare wrap die eenvoudig te gebruiken is. De Body Wrap verstrakt en verstevigt de huid, reduceert de aanwezigheid van cellulite en verbetert de teint en structuur van de huid.

Er zitten 4 body wraps in een pakje. Hier is een goede reden voor! De meesten zien al de eerste resultaten na 1 behandeling. Afhankelijk van een aantal factoren kan het echter zo zijn dat je nog geen zichtbare resultaten waarneemt na 1 wrap. Soms heb je meerdere behandelingen nodig voordat je tevreden zult zijn met de behaalde resultaten. Belangrijk te weten is dat elke wrap werkt en er worden bepaald processen in jouw lichaam geactiveerd om de resultaten te behalen.

Dit is wat de body wrap doet:

-Verstrakt en verstevigt de huid
-Minimaliseert de aanwezigheid van cellulite, spataders en striae
-Verbetert de teint en structuur van de huid
-Verbetert contouren 

Het leukste aan deze body wrap is dat hij super makkelijk is om te gebruiken. Binnen enkele minuten kan de wrap op elke gewenste plek toegepast kan worden (van kin tot teen)! Meestal gebruik je een hele wrap, maar je kunt hem ook doormidden knippen om hem passend te maken voor elk deel van je lichaam bijv.: jouw armen, kin of love handles. 

De behandeling duurt 45 minuten tot max. 8 uur (niet bij de eerste behandeling). De ingrediënten werken echter nog 72 uur door, pas na deze tijd heb je het eindresultaat van 1 wrap. Elke 72 uur wordt een body wrap behandeling uitgevoerd totdat het gewenste resultaat behaald is. Hierna houd je de resultaten bij door 2 tot 4 keer per jaar te wrappen.

De It Works Body Wraps zijn het beste te gebruiken in een kuur en dat zijn 4 wraps.  Je kunt ook 1 wrap kopen als je het eerst wilt testen, maar hou er rekening mee dat de resultaten HET BESTE IS ALS JE EEN KUUR VOLGD.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Fien

Op 02 oct 2018

I’m so happy with all the products of skinny wrap nl. But my favorites are the facial & body wrap, cleanse and the Keto Coffee

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation