Robert Nas Trouwambtenaar Voor een liefdevolle ceremonie!

15 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Robert Nas Trouwambtenaar Vraag informatie aan
Landelijk

Als trouwambtenaar heb ik al vele huwelijken mogen sluiten. Niet alleen in Nijmegen, maar ook in de rest van Nederland heb ik het ja-woord mogen vragen. Een ja-woord dat dan klinkt in een persoonlijke ceremonie die ik met alle zorg samenstel na ruim overleg met het bruidspaar. Hun ideeën, wensen en voorkeuren zijn in de ceremonie verwerkt. Dit alles overgoten met een sausje van emotie en ook humor. Ik zorg ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen en betrek hen, daar waar mogelijk, bij het geheel. Zeer zeker ook kinderen betrek ik bij de ceremonie; mijn onderwijskundige ervaring is daarbij een voordeel.

Mijn doel is altijd, dat aan het einde van de ceremonie bruidspaar en gasten de ruimte verlaten met het gevoel en de ervaring: zo iets moois en persoonlijks hebben wij nog nooit meegemaakt. Als ik dat heb bereikt, kan ook mijn dag niet meer kapot.

En ik weet dan zeker dat jullie met dankbaarheid op dat mooie moment op die voor jullie schitterende dag zullen terugkijken. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ernst en Audrey

Op 06 sep 2019

Robert heeft op 5 september 2019 ons huwelijk voltrokken, en wij zijn heel blij dat we dat met hem hebben mogen meemaken. De ceremonie was ontzettend persoonlijk, maar er zat ook veel humor en emotie in. Door zijn goede zorgen is deze dag voor ons helemáál onvergetelijk geworden.

Sanne en Sander

Op 03 sep 2019

Vrijdag 30 augustus was Robert onze trouwambtenaar. Robert heeft onze dag een stukje specialer gemaakt. Hij wist goed in te spelen op ons beiden, maar ook op de aanwezige gasten. De ceremonie had alles in zich. Persoonlijk, informeel, een lach, een traan. Wij kunnen Robert zeer aanbevelen!

Madelon & Ernst

Op 12 aug 2019

Beste Robert, Een maand geleden heb je ons huwelijk voltrokken. We hebben een fantastische dag gehad, genoten van elk moment en zeker ook van de plechtigheid. Wat heb je ons goed aangevoeld! Heel erg bedankt voor jouw mooie woorden, jouw bijdrage aan de sfeer en al jouw inspanningen. Nogmaals hartelijk dank!

E & K

Op 24 jun 2019

Wij zijn inmiddels terug van onze huwelijksreis en hebben nagenoten van een hele fijne bruiloftsdag. We zijn erg dankbaar voor de manier waarop je ons hebt kunnen helpen om een mooie ceremonie neer te zetten. We hopen en denken dat jij er ook heel tevreden op terugkijkt. Ook van de gasten kregen we veel positieve reacties terug over jou en de ceremonie, mensen hebben er van genoten dat je de ceremonie op een losse manier deed en ze aan het lachen hebt gemaakt.

Rogier & Kitty

Op 24 jun 2019

Je hebt onze ceremonie onvergetelijk gemaakt. De humor en de spontaniteit waarmee je ons bruidsmeisje hebt opgevangen waren geniaal! We hebben niets dan complimenten ontvangen. Aanstaande bruidsparen: kies voor deze fantastisch babs! Zoek niet verder!!!

Sabine en Martijn

Op 16 jun 2019

Op 31 mei 2019 zijn wij getrouwd in Nijmegen. Na het online bekijken van verschillende filmpjes waarin elke BABS zich voorstelt besloten wij om eens met Robert kennis te maken. Al vanaf het eerste contactmoment spatte het enthousiasme van Robert eraf. Hij heeft onze ceremonie geweldig gedaan en heeft goed naar onze wensen geluisterd. Vrolijk, grappig maar op de goede moment ook serieus. Robert speelt erg goed in op dingen die tijdens een ceremonie gebeuren waardoor het de ceremonie nog interactiever maakt. Veel van onze familie en vrienden gaven aan dat we met Robert een hele goede BABS hebben gehad!

Joost & Esther

Op 06 jun 2019

Een cadeautje, letterlijk! Op 5 mei 2019 zijn wij getrouwd en heeft Robert onze ceremonie verzorgd. Dit heeft hij fantastisch gedaan! Vanaf ons eerste telefoongesprek dacht Robert met ons mee en heeft hij ons bruikbare tips gegeven. De kennismaking die volgde was gezellig, hartelijk en persoonlijk. In de voorbereidingen naar ons huwelijk was Robert flexibel en goed bereikbaar. En de ceremonie: ongelofelijk goed! Alsof Robert onderdeel van de familie was. De interactie, humor en zijn bevlogenheid maakte dat iedereen aandachtig op het puntje van zijn/haar stoel zat. Robert heeft onze trouwdag extra speciaal gemaakt en we zullen er nog lang met veel liefde en plezier op terugkijken. Bedankt Robert!

Mia & Jamal

Op 28 mar 2019

op 10 juni 2017 zijn wij getrouwd in het mooie St. Nicolaas Kapel in het Valkhof. We hebben een ontzettend mooie trouwdag gehad met onze lieve vrienden en familie. Deze mooie dag hebben wij onder andere te danken aan Robert Nas, onze trouwambtenaar. De manier hoe hij ons verhaal vertelde en de sfeer die hij creëerde heeft ervoor gezorgd dat onze trouwceremonie fantastisch was. Veel genodigden hebben ons laten weten, dat zij de trouwambtenaar erg goed vonden. Robert heeft ervoor gezorgd dat de sfeer zodanig was, dat er plaats was voor een lach en een traan, iets wat precies bij ons past. Wij willen je graag heel erg bedanken voor jouw bijdrage aan onze fantastische trouwdag.

Evans & Claire

Op 28 mar 2019

Een ieder, zowel in de trouwzaal als op Curacao, was onder de indruk van de manier hoe jij de ceremonie hebt gegeven. De spanning bij Claire en mij werd snel weggenomen door de manier waarop jij de informatie over ons leven verwoordde. Allen vonden de hele ceremonie ingetogen en inderdaad een weergave van ons samenzijn. Masha dank pa tur kos ("bedankt voor alles!")

Ina & Willem

Op 27 mar 2019

Een lange huwelijksceremonie zonder voorbespreking of bijzonderheden. "Wat doe je een BASB aan!", liet jij je ontvallen. Vooraf dachten wij als we niks loslaten, alleen maar zeggen dat we in het leven al genoeg ellende meegemaakt hebben en verder willen met een vrolijk, humorvol leven zonder al teveel zorgen, dan kan die trouwambtenaar ons alleen maar verrassen. Dat hebben we geweten! Een lang verhaal met veel humor, waarbij jij de getuigen en de familie betrok bij de ceremonie. Je wist de bruiloftsgasten van begin tot eind te boeien. Het was professioneel en toch ook persoonlijk. veel dank daarvoor, het maakte ons huwelijk heel bijzonder.

Evita & Kaj

Op 27 mar 2019

Het is alweer even geleden dat wij door u zijn getrouwd op 23 juni. Maar wij kijken terug en genieten nog na van een onvergetelijke dag. Wij willen u bedanken voor de mooie en ook leuke huwelijksceremonie! De vragenlijsten zijn mooi samengekomen en het was daardoor een leuk en persoonlijk verhaal. tevens de interactie met ons, de gasten en onze allerkleinste gast/ringdrager was heel leuk om van te genieten. Niet alleen wij, maar ook onze gasten genoten van uw positieve energie!

Sabina & Tristan

Op 27 mar 2019

Unfortunately we didn’t get a chance to say goodbye and thank you properly yesterday, but we wanted to thank you for the lovely ceremony you arranged for our marriage. We were very glad to have you on our special day! Many thanks again,

Niels & Froukje

Op 18 feb 2019

Wat heb je onze dag nog mooier gemaakt! We kijken met heel veel plezier terug op de enthousiaste manier waarop jij de ceremonie vorm hebt gegeven. Er was ruimte voor een lach, een traan en je hebt ons samenzijn, onze liefde voor elkaar verwoord zoals het is. Ook heb je de kinderen die aanwezig waren er op een leuke manier bij betrokken. En je ging zelfs voor mij door de knieën om mijn jurk mooi neer te leggen, echt fantastisch! Onze familie en vrienden zijn ook vol lof over jou. Nogmaals enorm bedankt en het allerbeste gewenst!

Eddy & Joan

Op 18 feb 2019

Mijn vrouw Joan en ik willen je heel hartelijk danken dat je afgelopen donderdag 8 maart ons huwelijk hebt gesloten. En vooral voor de wijze waarop je dit hebt gedaan!!!!! van de bode hebben wij vernomen dat je bij ons het gevoel had helemaal los te kunnen gaan. Wel, wij zijn je zeer dankbaar dat je dat ook hebt gedaan!!! Onze gasten en wijzelf hebben ons een breuk gelachen en tegelijkertijd zijn er toch wat traantjes weggepinkt o.a. door ons zelf. Er zaten meerdere mensen in de zaal die zowel persoonlijk als professioneel vlak al heel wat bruiloften hadden meegemaakt. Maar de show die jij voor ons hebt opgevoerd, dat hadden ze nog nooit gezien. Bovendien zeiden enkele mensen dat., mochten ze ooit trouwen,ze jou als ambtenaar willen. Met jouw goedvinden wil ik je contactgegevens nog even vast houden en alleen met jouw goedvinden geef ik ze aan deze mensen door, mochten ze daarom vragen. Nogmaals hartelijk dank voor een geweldige ceremonie en voor het feit dat je ons een onvergetelijke dag en herinnering hebt gegeven !!!!!

Janneke & Cilles

Op 18 feb 2019

"Wat een fantastische trouwambtenaar is Robert! Oprecht kunnen wij zeggen dat we ons geen betere hadden kunnen wensen! Robert begreep meer dan goed wat onze wensen waren en acteerde hiernaar! Wij wilden de ceremonie persoonlijk en met humor en zo werd het! Zowel onze gasten als wijzelf hebben in een deuk gelegen om zijn oprechte opmerkingen/grappen! Robert wist perfect aan te voelen wanneer dit gepast was en wanneer niet (tijdens het serieuze gedeelte). Zijn verhalen over ons en onze getuigen waren persoonlijk, waarbij hij erg zijn best heeft gedaan (en dit is gelukt) om onze input uit zijn hoofd te leren en hier een mooi verhaal van te maken. Robert, wij zullen deze mooie ceremonie nooit vergeten!"

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation