Nickie Fotografie Ik fotografeer het allemaal!

Nickie Fotografie Nickie Fotografie
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Nickie Fotografie Vraag informatie aan
Metslawiersterweg 1
9101 ZM Landelijk

Leuke huwelijksfotograaf nodig?

Dus trouwplannen?! Super! Als trouwfotograaf kom ik graag langs om jullie trouwdag met liefde vast te leggen op beeld. Door mijn foto’s kunnen jullie deze dag nog heel vaak herbeleven met een gevoel alsof je er weer echt staat. De sfeer, liefde, details, emoties, en alle dierbare momenten, ik fotografeer het allemaal!

NICKIE FOTOGRAFIE AANWEZIG OP JULLIE TROUWDAG.

Eén van de dingen die ik het allerliefste doe is het fotograferen van bruiloften. De mensen zijn blij gespannen, nerveus of juist heel rustig. Heel mooi om te zien hoe verschillend iedereen zo’n dag beleeft.

Meestal begin ik al vroeg in de ochtend met de fotografie van de voorbereidingen. Stillevens van de bruidsjurk, de trouwringen, de bruidsschoenen etc. Ondertussen houd ik de dynamiek van de mensen in het huis goed in de gaten. Moeder die koffie zet, de kapper die bezig is met het bruidskapsel… Dit leg ik allemaal in reportagestijl vast.

Moeders en ceremoniemeesters houden meestal de tijd goed in de gaten. Heeft de bruid wel op tijd haar jurk aan wanneer de bruidegom aanbelt?

Ja, en dan gaat de bel… En zo mooi is het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. En ik? Ik ben dan op de eerste rang aanwezig! Ik probeer dit moment zo mooi mogelijk vast te leggen en op zo’n manier dat je de verliefdheid eraf ziet spatten. Maar tegelijkertijd probeer ik niet op te vallen zodat je eigenlijk niet door hebt dat ik er ben.

De ontmoeting tussen bruid en bruidegom is achter de rug, en nu gaan ze verder samen die dag beleven, en ik mag deze bruidsdag van heel dichtbij meebeleven!

WAT IS EEN AFTERWEDDING SHOOT?

Al eens nagedacht over een fotoshoot na je bruiloft? Wil je als bruid nog eens je trouwjurk aan en als bruidegom je mooie pak?

Was het weer niet was zoals je hoopte tijdens je bruiloft. Misschien vind je je trouwdag te druk worden om de fotoshoot op je trouwdag zelf te plannen. Dan is het een optie op dit alsnog een keer na je huwelijk te doen.

Of wat dacht je van een trash the dress?

KOM IK OOK JULLIE BRUILOFT FOTOGRAFEREN?

Neem gerust contact met mij op om te vragen of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum of voor het maken van een vrijblijvende kennismakingsgesprek!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ivo en Carole

Op 02 apr 2019

Nickie benaderden we op basis van het goede gevoel dat uit haar foto’s en website sprak. De prachtige beelden van ons huwelijk zullen ervoor zorgen dat we deze dag en al die bijzondere momenten in onze herinnering kunnen oproepen alsof het gisteren was. Haar aanwezigheid bij onze kleine bruiloft was speciaal. Ze is vrolijk, lief en soms ongemerkt aanwezig. De beelden groots en voor ons onbetaalbaar. Duizend bedankjes voor Nickie

Drik-sierd & Marleen

Op 01 nov 2018

Nickie heeft precies de sfeer vast weten te leggen die de dag typeerde, omdat we ons vanaf het begin bij haar veilig en ontspannen konden voelen. Een hele prestatie. Super bedankt!”

Jan

Op 18 jun 2018

Na een romantisch aanzoek bij zonsondergang op het strand op Gili Trawangan (Indonesië) eind 2016 zijn wij zo’n 1,5 jaar bezig geweest met de voorbereidingen van onze grote dag. Je hoopt het van te voren, maar dat het zo’n perfecte dag zou worden, hadden we niet verwacht. Het weer zat mee, de locaties waren prachtig en onze dag is op een geweldige manier vastgelegd door Nickie. Haar oog voor detail is heel bijzonder! De foto’s stralen precies uit hoe we ons die dag voelden. Wat een intens geluk en zo fijn om dit met ons lieve familie en vrienden te kunnen delen. We zouden het zo weer over doen en opnieuw voor Nickie kiezen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation