Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

My Home Bakery Een heerlijke & mooie bruidstaart mag natuurlijk niet ontbreken op jullie bruiloft

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
My Home Bakery Vraag informatie aan
Mevr. Monique Jonkers
Waterhoefstraat 2d
5066 CD Moergestel

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd!

Er komt heel wat op je af en er valt enorm veel te regelen.  Een heerlijke, mooie bruidstaart mag natuurlijk niet ontbreken. ​Graag wil ik jullie wensen bespreken tijdens een proeverij.

Onder het genot van een kopje koffie of iets anders mogen jullie een heerlijk luchtige biscuit (vanille / chocolade) proeven met daarbij crèmes en fruitcoulis. Deze kun je dan zelf combineren,  zodat je tot jouw perfecte combinatie komt. En natuurlijk wil ik graag met jullie bespreken hoe de ideale bruidstaart eruit mag zien. Een bruidstaartproeverij neemt gemiddeld 1 tot 1,5 uur tijd in beslag. 

De kosten hiervan zijn € 35,00 voor 2 personen. Graag hoor ik vooraf welke smaken jullie voorkeur hebben en welke zeker niet.

Wilt u uw gasten niet alleen taart aanbieden, dan is een 'sweettable' wellicht een leuk alternatief. Denk aan cupcakes, cakepops of een assortiment aan snoepgoed en een kleine taart om aan te snijden.

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lucas

Op 17 may 2024

Bakt heerlijke taarten! Je ziet dat ze er heel veel moeite in steekt.

Yvonne

Op 17 may 2024

Heerlijke verjaardagstaarten besteld. Ze zagen er schitteren uit en nog belangrijker: ze waren heerlijk! Dank je wel Monique voor de oreotaart en de witte chocolade met framboos taart

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation