Moose Photography Capture your memories

Moose Photography Moose Photography
Moose Photography Vraag informatie aan
Oranjerie 4
3328 LP Dordrecht

Een bruiloft is een van de mooiste dagen in jullie leven. Jullie besteden veel aandacht aan alle voorbereidingen van deze dag. Logisch dat jullie de dag vast gelegd willen hebben zoals deze daadwerkelijk is verlopen. De tekst onder mij logo is daarom ook "capture your memories".

Als fotografe zie ik het als mijn taak om jullie bruiloft op een manier vast te leggen zoals de dag écht is, ongedwongen en spontaan. Ik laat jullie geen gekke of statische poses aannemen. Gedurende de dag werk ik zo onopvallende mogelijk, zodat je lekker jezelf kunt zijn.

Met mij als jullie trouwfotografe ben je verzekerd van een prachtige serie foto’s. Van de mooiste foto's maak ik een prachtig album. Zo kunnen jullie op elk moment nog even kunnen terugkijken op jullie bruiloft.

Ik werk met professionele apparatuur en heb altijd een backup camera bij mij. Het is ook mogelijk om een tweede fotografe bij te boeken, zodat er nog meer unieke momenten worden vastgelegd. Ik reis door heel Nederland om bruiloften vast te leggen of zelfs naar het buitenland als jullie dat willen.

Graag maak ik een afspraak met jullie voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier zien wij ook of er een klik tussen ons is. Het is erg belangrijk dat deze er is zodat jullie op de grote dag je op je gemak voelen bij mij. Willen jullie nu al weten hoe het is om door mij gefotografeerd te worden? Boek dan eerst een loveshoot.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op.

Liefs Marie

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Moose Photography
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation