Welke.nl

Lijf & Balans Krijg je gewicht in evenwicht

Lijf & Balans Lijf & Balans
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Amstelveen e.o.

Praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing

De bruiloft zelf is de dag van je leven. En zoals je al gemerkt hebt gaat hier al heel wat aan vooraf. Als bruidspaar sta je in het middelpunt van de belangstelling. En je wilt dan ook stralend deze dag doorbrengen. Naast het vaststellen van de trouwdatum en -locatie is de trouwjurk (en natuurlijk het pak)  één van de belangrijkste dingen die je ruim van tevoren regelt.

Misschien heb je al het één en ander gepast, en ben je tot de conclusie gekomen dat je toch nog wel wat wilt afvallen, zodat jouw droomjurk (of pak) mooi aansluit? 

Heb je al een paar keer tegen jezelf gezegd: ‘Morgen begin ik’??

En merk je dat het starten van een dieet veel moeilijker is?!?! Afvallen is niet plannen, maar doen! Denk niet aan alles wat je gaat missen zoals een broodje kroket, maar aan alles wat je tegemoet gaat. 

Want wie wil er nou niet met een goed figuur door het leven? Verzin ook geen excuses als ‘ik heb zware botten’ maar erken dat je te zwaar bent. 

Wanneer je op dit punt bent, is het veel makkelijker om daadwerkelijk te beginnen.

Als ervaringsdeskundigen weten wij dat overgewicht invloed op je leven heeft. 

En dat op gewicht blijven het moeilijkste kan zijn. Samen met jou gaan wij onderzoeken welke methode het beste bij jou past. 

Wij helpen je om jouw doel te bereiken op een manier die goed bij jou past. Belangrijk is dat je een lijf krijgt waar jij je goed bij voelt. Samen krijgen wij jouw gewicht in evenwicht!

Wil je meer weten? Kijk dan op onze website en vergeet daar vooral niet de ervaringsverhalen te lezen van mensen die hun droom bereikt hebben.

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rita

Op 01 nov 2018

Prettige begeleiding.Ongemerkt val je meer af dan je denkt.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation