Kim Kroeze Fotografie

Kim Kroeze Fotografie Kim Kroeze Fotografie
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Kim Kroeze Fotografie Vraag informatie aan
Keverkleuven 10
9403 ZC Assen

Wat een geweldig nieuws: jullie gaan trouwen, en wat zal dat een fantastische dag gaan worden. Een dag vol van herinneringen!

Een schitterende trouwjurk van jou en een geweldig trouwpak van hem. Familie en vrienden, die jullie een warm hart toedragen. De perfecte locatie waar het huwelijk plaats gaat vinden. De trouwringen met speciale betekenis voor jullie.

En natuurlijk…..het moment waar alles om draait….het uitspreken van de liefde voor elkaar door het  “JA-woord” te geven.

Deze speciale dag zou ik heel graag met jullie meebeleven door alles wat jullie belangrijk vinden vast te leggen in een trouwreportage!

Natuurlijk is het voor jullie belangrijk om te weten hoe ik te werk ga en wat voor persoon ik ben. Om te kijken of ik deze dag vast kan leggen op de foto’s zoals jullie het hebben bedoeld en beleefd. Ik heb een spontaan karakter en mijn manier van werken is ongedwongen. De liefde en plezier staan voor mij voorop, dat zal zeker te zien zijn op de foto’s. 

Mocht mijn manier van fotograferen je aanstaan en ben je nieuwsgierig geworden hoe het verder gaat? Neem dan contact met mij op voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. We nemen dan jullie wensen door en ik kan aangeven wat ik voor jullie kan betekenen. 

Dit alles zal worden vastgelegd in een op maat gemaakte offerte. Als jullie tegen mij “JA” zeggen, dan volgt een aantal weken voor de trouwdatum een nieuwe afspraak. Ik kom bij jullie thuis om alles in detail te bespreken, we kunnen eventueel ook gezamenlijk de locaties gaan bekijken.

Later nog weer eens terug kijken op deze dag vol herinneringen, speciale momenten, de lach en misschien ook een traan? Dat kan door de trouwreportage in een mooi trouwalbum door mij te laten verzorgen. De mogelijkheden zijn legio. Speciale wensen? Laat het mij weten en jullie zullen ook mijn creatieve kant ontdekken.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marielle

Op 16 jan 2019

Kim heeft afgelopen zomer onze bruiloft gefotografeerd. Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Kim en ook met het resultaat! Zowel voor, tijdens als na onze bruiloft is het contact met Kim heel prettig verlopen. Kim denkt met je mee en komt met goede tips, maar laat ook genoeg ruimte over voor eigen ideeën. Wij krijgen veel enthousiaste reacties over het trouwboek dat Kim gemaakt heeft. We raden Kim als trouwfotograaf ook zeker aan!

Danielle

Op 16 jan 2019

Kim is een erg enthousiaste fotograaf! Ze stelt je op je gemak tijdens de shoot, en we zijn erg tevreden met het resultaat! We zijn blij dat we haar hebben gekozen voor onze trouwdag. Bedankt Kim!

Andrea

Op 22 aug 2018

Kim was onze fotografe op onze bruiloft. We hebben haar ontmoet toen ze fotografe was op een bruiloft van goede vrienden. Ze is heel open en zorgt ervoor dat je je je gemak voelt. Dit is erg belangrijk, want er worden veel foto's gemaakt op zo'n dag! Verder is Kim heel enthousiast en kan ze geweldig goed fotograferen. Dit is echt weer te zien in de foto's, deze zijn geweldig! Dank je wel Kim voor onze mooiste dag!

Linda

Op 14 jun 2018

Super enthousiaste en gedreven fotograaf! Ze weet wat ze doet en zorgt voor een prachtig resultaat!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation