JBfotografie Jacinda Bakker

JBfotografie JBfotografie
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
JBfotografie Vraag informatie aan
Kampen

JBfotografie - jacindabakker.nl 

"Fotografie voor al jouw bijzondere momenten"

Hoi! Mijn naam is Jacinda Bakker, een enthousiaste fotografe van 21 jaar oud. Fotografie is altijd al mijn passie geweest, momenten in het leven vastleggen en prachtige herinneringen opbouwen. Het moment gaat voorbij, maar de foto's blijven als herinnering achter. Zo kun je dat bijzondere moment weer opnieuw voelen. 

Mijn fotografie laat dat bijzondere moment zien, de herinneringen ophalen en het gevoel wat je daarbij had. Dit wil je soms in privé sferen bekijken of het laten zien aan de wereld. Elke foto is uniek, elke foto verteld zijn eigen verhaal. 

Een trouwreportage is dan ook niet zomaar iets! Het is ook zo'n moment in je leven, iets bijzonders. Daarom wil ik jullie graag helpen er een mooie herinnering van te maken. Dit gebeurd niet in één keer. Het is prettig wanneer je elkaar leert kennen. Wij spreken met elkaar af en bespreken wat de wensen zijn. Om elkaar nog beter te leren kennen zit er in elk pakket een loveshoot vooraf. Zo zien jullie hoe ik te werk ga en kunnen wij alvast op elkaar leren inspelen. Zo leer ik jullie ook beter kennen!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Simone

Op 07 oct 2019

Super leuke fotograaf.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation