Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jaimy Leemburg Fotografie Gezelligheid en vrolijkheid, een lach en een traan ik leg het vast voor jouw om voor eeuwig te bewaren en door te geven!

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Jaimy Leemburg
Deventer / Landelijk

Beelden vol emotie, met een lach en een traan.

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Wat een spannende tijd moet dit voor jullie zijn. Het plannen van een bruiloft is een hele klus, en de keuze voor de juiste bruidsfotograaf is daar een groot onderdeel van. Jullie willen iemand die niet alleen die magische momenten prachtig vastlegt, maar waarbij het ook gewoon klikt.
Laat ik me even voorstellen: ik ben die fotograaf die met een berg creativiteit en een hart vol passie jullie dag onvergetelijk maakt. Ik leg niet alleen de liefde en de lach vast, maar ook die kleine blikken en grote gevoelens. En dat allemaal terwijl jullie je op je gemak voelen, misschien zelfs met een vleugje humor.

Ik start altijd eerst met een kennismakingsgesprek (Coffee is on me) zodat jullie mij en mijn werkwijze kunnen leren kennen. Op mijn website vinden jullie diverse pakketopties, maar ik sta ook open voor een pakket op maat om jullie droomhuwelijk op de perfecte manier vast te leggen want geen enkele bruiloft is hetzelfde.

“Geen geposeerde foto's, maar pure en levendige beelden die jullie verhaal vertellen.”

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jaimy en Christina

Op 13 may 2024

Fantastische fotograaf! Met passie voor zijn fotografie. Jaimy heeft onze bruiloft op 11 mei vastgelegd. Tijdens de 1e ontmoeting heeft hij ons veel kunnen vertellen over zichzelf en zijn foto's. Hij kwam geïnteresseerd en bekwaam over. Dit gaf ons het vertrouwen om samen met hem dit avontuur aan te gaan. Zijn trouw portfolio is/was nog klein maar dit is een fotograaf die overkomt of hij het al jaren doet! Tijdens de bruiloft was hij geduldig en luisterde graag naar de wensen. Zowel de groep- als de bruidspaar foto's waren gewoon gezellig om te maken. Dit terwijl wij beiden niet van zo van fotos maken zijn. De foto's moeten we nog krijgen maar wij hebben er alle vertrouwen in dat ze aan onze wensen (en meer) voldoen. Ik raad iedereen hem aan! Jaimy nogmaals bedankt.

Patrick & Tamara

Op 26 apr 2024

Wij zijn zo blij dat wij Jaimy hebben gekozen als onze trouwfotograaf.. Wij waren zijn eerste opdrachtgever voor een trouwreportage. De keuze uit een zeer ervaren en geen ervaring was gemaakt op intuïtie, fijn open warm kennismaking gesprek en aan de hand van zijn mooie fotowerk in de natuur en Walstraat. Ook bijzonder dat wij werden meegenomen in zijn proces, voorbereidingen en uitbreidingen om als trouwfotograaf aan de slag te gaan. En wat hebben wij een super mooie gave foto’s mogen ontvangen. Jaimy is een ware kunstenaar in het vastleggen van de emoties en op de juiste momenten. Wij beleven de dag keer op keer en dat houdt niet op. Alles klopt. En wat een fijne man om mee te werken, is overal en je merkt het niet. Zelfs onze autistische dochter heeft zich heel comfortabel gevoeld bij Jaimy en liet zich heel makkelijk fotograferen. Onze gasten hebben zich ook erg vermaakt met Jaimy en vonden hem een geweldige toffe lieve vent en een fotograaf die overal z’n ogen met de camera in aanslag had. Wij raden mensen, stellen, bruidsparen aan om door deze unieke, artistieke, buitengewone lieve fotograaf jouw mooie “for life time” reportage vast te leggen met zijn camera. Jaimy dank je wel voor het nog mooiere maken van onze dag en dat wij het voor de rest van ons leven iedere keer weer mogen en kunnen beleven door jouw fantastische werk.

Madelon & Jurien

Op 22 mar 2024

“Geweldige fotograaf! Jaimy is onze trouwfotograaf geweest. We kunnen alleen maar positief over hem zijn. Voorafgaand aan onze trouwdag een kennismaking gehad, deze was heel ontspannen. Jaimy is heel toegankelijk en vriendelijk. Op de dag zelf was de sfeer ongedwongen, niets moest maar hij wil alles uitproberen wat je voorstelt en staat open voor ideeën. Jaimy was er bij ons de hele dag en avond. Hij mengde zich makkelijk tussen de gasten. Van alle gasten kregen we te horen dat we een hele leuke fotograaf hadden, ook de BABS was weg van hem. Je hebt bijna niet door dat hij tussen de menigte loopt wat ervoor heeft gezorgd dat de foto's verassend waren (op een zeer positieve manier). Wij zouden iedereen aanraden om Jaimy te boeken! We hebben nu prachtige foto's om op deze dag terug te kijken. Nogmaals bedankt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation