HDJ Fotografie Voor prachtige trouwreportages!

HDJ Fotografie HDJ Fotografie
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
HDJ Fotografie Vraag informatie aan
Tamboerlaan 253
7906 EJ Hoogeveen

Wie ben ik?

Gedreven, kritisch en vol passie. Dit zijn slechts een paar begrippen die van toepassing zijn op mij. Maar...

Wie ben ik nu echt

Mijn naam is Hendrik de Jonge en ik houd van het gevoel dat fotografie mij geeft. Ik probeer het beste uit mezelf te halen en mijn grenzen telkens te verleggen. Het geeft mij een kick als ik mensen intens gelukkig kan maken met de foto's die ik maak. Daar word ik nu vrolijk van! :)

Hoe ben ik begonnen

Het begon allemaal met het maken van een fotoboekje voor mijn ouders en het bewerken van deze foto's. Het was een verrassing voor ze en ik had de smaak helemaal te pakken tot ik door de foto's heen was! Volgende stap, een camera om zelf foto's te maken! Daarna wilde ik meer, beter en nog mooier. Filmen kwam erbij en voor ik wist was ik bezig met de oprichting van mijn eigen bedrijf HDJ Fotografie.

Wat heb ik te bieden

Een enthousiaste man, die voor alles open staat. Heb je een idee, ik probeer het mogelijk te maken. Lukt dit niet dan zal ik daar ook heel eerlijk in zijn.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anne

Op 22 aug 2018

Hendrik is een super vrolijke en enthousiaste fotograaf, iemand die je graag om je heen hebt op de mooiste dag! Achteraf zeiden veel van onze gasten dat ze onze fotograaf zo leuk vonden. En niet minder belangrijk; echt mooie foto's en Hendrik neemt de tijd om het album naar je wensen te maken . Ik kan iedereen Hendrik aanbevelen!

Aniela

Op 12 jun 2018

Wij hebben echt een supergoede ervaring overgehouden aan onze bruiloft met Hendrik als fotograaf. Heel ontspannen en relaxed, hij weet je goed op je gemak te brengen. Echt een aanrader. De previewfoto's waren al prachtig om te zien, we zijn benieuwd naar de rest.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation