Hart voor Trouwen

Fotografie vol spontaniteit, liefde en humor. Altijd onbeperkt in uren voor een spetterend resultaat.

Ervaar de kracht van verfijnde bruidsfotografie. Voor mijn creativiteit hebben The International Wedding Photography Awards mijn bruidsfotografie beloond met awards.

Ik neem jullie graag mee naar wonderbaarlijke wereld. Een wereld waarin gevoel tot uiting komt en de liefde zichtbaar wordt. Ik zie schoonheid in de kleinste dingen. Bijvoorbeeld dat meisje wat stiekem om het hoekje staat te kijken wanneer jullie elkaar een kus geven. Mag ik jullie meenemen op dat adembenemende avontuur?

Dit kunnen jullie verwachten

Praktisch gezien zorg ik ervoor dat jullie trouwdag zolang als jullie willen van A tot Z fotografisch wordt verzorgd, zonder dat jullie het gevoel hebben dat er een vervelende fotograaf achter jullie aan loopt. Zo zijn al mijn pakketten ook onbeperkt in aantal uren. Tijdens het fotograferen blijf zoveel mogelijk op de achtergrond en alleen wanneer het nodig is neem ik de leiding of stap ik even jullie bubbel in om het moment vast te leggen. Het resultaat is ongedwongen, sfeervolle  bruidsfotografie. Zo komt jullie liefde op een spontane manier naar voren.

”Nothing awakens a soul like knowing that it is loved” – TB. LaBerge

Voordat het zo ver is hebben we een goed gesprek over jullie wensen. Dit is voor mij dé mogelijkheid om jullie beter te leren kennen. Op deze manier leer ik wat jullie belangrijk vinden en wat jullie persoonlijke geluksmomentjes zijn. Zo kan ik trouwfotografie maken die écht bij jullie past.

”All you need is love. But a little chocolate now and then doesn’t hurt.” — Charles M. Schulz

”Professioneel, open en eerlijk. Wij raden iedereen, maar dan ook iedereen aan om Robert te omarmen als fotograaf. Wij zouden onze mooiste dag, door niemand anders vastgelegd willen hebben.'' - Esther van Adrichem – van Leeuwen

Bekijk hier de Advertorial 

Rubriek(en)
Adres Landelijk
Telefoon Tel: 06-57311099
Bezoek de website