Floor's Bakery Voor persoonlijke en unieke taarten in Apeldoorn

5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Apeldoorn

Trouwtaarten

Een trouwdag wordt gezien als een van de mooiste dagen van uw leven. Floor’s Bakery helpt u met veel plezier om van deze mooiste dag ook een heerlijke dag te maken. Graag maken wij voor u een trouwtaart die geheel past bij uw wensen. Of u nu de voorkeur geeft aan een kleurrijke taart met veel versieringen of toch liever gaat voor een mooie strakke taart zonder teveel extra’s…..wij helpen u graag bij het samenstellen van de taart.

Daarbij gaat het niet alleen om het uiterlijk van de taart, ook de binnenkant is natuurlijk belangrijk! Welke smaken wilt u graag terug proeven en in welke samenstelling? Om deze keuze makkelijker te maken, is het mogelijk om te kiezen voor een proeverij. Hierbij kunt u uit een aantal (van te voren uitgekozen) smaakcombinaties proeven en uw persoonlijke keuze maken. Wilt u meer informatie? Mail ons gerust via het contactformulier of via info@floorsbakery.nl. Wij gaan graag met u in overleg om samen tot een prachtige en overheerlijke trouwtaart te komen.

Bezoek ook eens mijn facebook of Instagram pagina.

Bekijk website
+11 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rogier

Op 06 jan 2021

Geweldig mooie taarten met een persoonlijke touch. En daarnaast super lekker

Herman

Op 12 nov 2018

Wij hebben een trouwtaart laten maken door floor's bakery. Nadat we bij floor thuis langs zijn geweest om verschillende smaken te proeven en onze specifieke wensen door te spreken, heeft ze voor ons de lekkerste en mooiste trouwtaart gemaakt die wij ons hadden kunnen wensen. Heel erg bedankt

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation