Flevo Fotografie 2 Fotografen voor de prijs van 1

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Flevo Fotografie Vraag informatie aan
Landelijk

Wij zijn Richard en Shirley, twee bruidsfotografen en fotograferen is onze passie. Aangezien wij in het dagelijks leven een stel zijn hebben wij aan een half woord genoeg, daardoor vormen wij een goed team. Van trouwfotografie hebben wij onze specialiteit gemaakt. Het voordeel van twee bruidsfotografen is dat wij ons kunnen splitsen. Tijdens het aankleden gaat Shirley naar de bruid en Richard naar de bruidegom. Zo krijgen jullie een compleet beeld van jullie trouwdag. We zijn spontaan, creatief, makkelijk in de omgang en daardoor voelen mensen zich snel op hun gemak. Op een ongedwongen werkwijze leggen wij jullie dag vast, zo zal elke emotie zoals de uitbundige lach, de traan en de details terug komen in jullie foto’s.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Priscilla

Op 18 may 2020

Onze foto's laten maken door jullie. wat zijn wij er ongelofelijk blij mee! wat stelde jullie ons op ons gemak. gehele dag door waren jullie erbij en wat waren jullie soepel en flexibel. een top team!

Martijn

Op 18 may 2020

Mijn vrouw en ik zijn in mei 2019 getrouwd. Een erg belangrijk onderdeel op deze hele bijzondere dag zijn de film en de foto's. En wat hebben wij het enorm getroffen met deze geweldige mensen (Richard en Shirley). Per toeval kwamen wij bij hun terecht en het was écht een schot in de roos. Richard en Shirley hebben zó leuk meegedaan op onze trouwdag en daardoor is alles heel spontaan vastgelegd. Echt een heel groot compliment voor deze 2 professionals. Wij hebben ook het trouwalbum afgenomen en dat hebben zij ook prachtig in elkaar gezet. Echt een aanrader. Nogmaals heel erg bedankt Richard en Shirley (Flevofotografie)

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation