Easy Tent Verhuur Tentverhuur & Inrichting

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Easy Tent Verhuur Vraag informatie aan
Landelijk

Kies een tent met volledige inrichting bij onze verhuur

Uiteraard kunt u als particuliere en als zakelijke gebruiker tenten huren bij EASY TENT VERHUUR. Wij verzorgen de tenthuur voor allerlei feesten en gelegenheden, zoals netwerkborrels, zakelijke bijeenkomsten, jubilea en andere feestelijkheden. De tenten uit onze verhuur in Nederland zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele inrichting van de tent bij ons te huren. Wij verhuren tafels, stoelen, bars, heaters, vloeren en verlichting. Wij hebben naast een tent dus ook alle andere benodigdheden in de verhuur om van uw feest een onvergetelijke dag te maken. Huur dus nu het volledige interieur bij onze tenthuur!

Ontvang advies op maat

Wilt u een tent huren bij onze verhuur voor bijvoorbeeld een zakelijk evenement of een bruiloft? Dan zit u bij Easy Tent Verhuur helemaal goed! Wij geven advies over welke tenten uit onze verhuur in Nederland geschikt zijn voor uw evenement, bijvoorbeeld een dome tent of partytent. Heeft u nog andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van onze tenthuur staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de soorten tenten, de verschillende formaten en de prijzen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tom van Dijk

Op 24 aug 2020

Prachtige tent, gebruikt voor onze bruiloft. Vanuit de gasten kregen wij veel complimenten en positieve reacties. Bovendien wij wij erg blij met de snelle service en goede contact (zeker aangezien wij zelf iets last-minute waren, maar dit was geen probleem). Absolute aanrader als je op zoek bent naar een tent voor een event.

Martika | STUDIO &MAR

Op 11 aug 2020

Voor een bruiloft was ik opzoek naar een mooie Stretchtent. Maurice & Ruud hebben dit tot in de puntjes verzorgd. Zowel offline als online was er hele fijne communicatie. Goede planning en ook gezelligheid mocht niet ontbreken. Wij gaan zeker vaker voor bruiloften bij Easytent aankloppen!

Sandra

Op 07 aug 2020

Goede communicatie en mooie tent, harde werkers die ook met warm weer de tent snel opzetten!

Tim

Op 15 jan 2019

Super mooie tenten. Wordt goed meegedacht

Rutger

Op 06 nov 2018

Mathilde

Op 01 nov 2018

Op tijd geleverd en opgehaald, mooie tent, goede communicatie, vriendelijk!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation