Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

DeJaVu Reportage Ik ga grensverleggend te werk, voor het uiterste.

8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
DeJaVu Reportage Vraag informatie aan
Landelijk

Trouwfotografie Dejavu in Nieuw Vennep

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Raquel

Op 06 feb 2020

Super fijne samenwerking! En dan zijn we nog niet eens getrouwd. Maar wat fijn om de dagplanning met Peter Kos door te nemen, iemand die weet hoe alles op en rond de bruiloft geregeld moet worden! En wat hangen er mooie foto's aan de muur. We kunnen niet wachten tot we onze foto's na de bruiloft in ontvangst kunnen nemen.

Kate

Op 06 feb 2020

Net onze fotoboeken en film opgehaald. Er zijn weer wat traantjes gevloeid, zo mooi! Door het boek beleef je de trouwerij opnieuw! Wij waren opzoek naar een fotograaf die niet opdringerig was en het bij ons liet. Een fotograaf die onzichtbaar is op de trouwerij, maar prachtige plaatjes schiet van ons en onze dierbaren. En dat is PETER ! Onwijs bedankt voor die prachtige foto’s en film !

Anne

Op 06 mar 2019

Peter heeft prachtige foto’s gemaakt van de mooiste dag uit ons leven. Het album ontzettend mooi in elkaar gezet, kortom, perfect.”

Maria

Op 18 feb 2019

Als moeder van de bruid, mocht ik gisteravond voor de eerste keer het album inzien. Wat een emotie direct al bij het openen van dit prachtige boek. Ieder zijn vak zul je denken maar dit is meer dan alleen een camera vasthouden. Op de trouwdag loopt er een fotograaf rond maakt onopvallend hier en daar foto's niet beseffend dat deze man op deze dag kijkt in detail dit is ook de grote verrassing die je terug ziet als je het album opent. Je mond valt continu open van verbazing. Het bruidspaar zag er prachtig uit op hen trouwdag. Maar zelfs de emotie & schoonheid van de binnenkant van de mens kan Peter vastleggen op foto heel bijzonder. Peter, je bent een topper wat fotografie betreft. Echt een aanrader!! Ik heb geen woord gelogen. De mensen moeten dit zelf aanschouwen. Het leven is bijzonder! Het vastleggen op deze manier maakt het nog mooier. Peter dankjewel voor deze prachtige foto's. Maria

Richard

Op 12 feb 2019

DejaVu reportage Peter Kos heeft onze bruiloft vastgelegd een geweldige en professionele ervaring die je niet vaak meemaakt! Een fotograaf met een enorm oog voor detail, emotie, en het mooiste moment. Nogmaals hartelijk dank en wij zullen je zeker aanbevelen. Lieve groet. D&R

Egbert

Op 07 feb 2019

Peter, dankjewel voor de prachtige foto's op onze bijzondere dag. we hebben er bijna geen woorden voor echt fantastisch. groetjes Egbert en Thesse

Kiba

Op 30 aug 2018

Heel erg tevreden! Peter heeft onze huwelijksdag zo bijzonder mooi vastgelegd met oog voor detail en emoties. Een fijn persoon om de hele dag om je heen te hebben. Diezelfde avond konden we al een preview van wat foto’s van overdag laten zien op de beamer aan de avondgasten. En na 2 dagen al een online gallery van 100 foto’s. Ook was ons trouwboek vrij snel klaar en het resultaat is echt verbluffend mooi!! Hij was ons geld meer dan waard en krijgt van ons een dikke 10!

Amber & Mark

Op 21 jun 2018

Lieve Peter, je bent geweldig! Zowel als mens als in je vak. Door jouw oog voor contrast, details en emoties op precies de goede momenten vast te leggen hebben wij prachtige resultaten. Zowel voor onze love shoot als bruiloft. Met als kers op de taart een prachtig album. Vele complimenten gekregen over jou, over hoe stil en onopgemerkt jij je beweegd door de mensen maar toch ook gezellig een praatje maakt met iedereen! Wij zouden het zo over doen en dan kozen we weer opnieuw voor jou! Bedankt & hopelijk zien we je nog eens!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation