DeJaVu Reportage

(2)

Beoordeel

Mijn uitgangspunt is het maken van documentaire bruidsreportages. Ik meng mij tussen de gasten en ga zo ongemerkt mijn gang.

Fine-Art fotografie vind ik erg belangrijk voor het weergeven van jullie samenzijn in een mooie setting. Zo wordt het kunst.

Poseerfoto's kunnen altijd wel worden gemaakt, maar dat doe ik op een spontane manier. Zo geef ik er een vrolijke draai aan en wordt het niet tuttig.

Ik ga grensverleggend te werk, voor het uiterste. Zo blijft mijn passie bloeien.

Dat alles moet een compleet beeld geven van jullie huwelijksdag, zodat het een document wordt voor nu en voor latere generaties.

0252-620004

06 - 516 363 69

Adres: Nabuccosingel 73 2152 Ga Nieuw-Vennep

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Kiba

5

op 30-08-2018

Heel erg tevreden! Peter heeft onze huwelijksdag zo bijzonder mooi vastgelegd met oog voor detail en emoties. Een fijn persoon om de hele dag om je heen te hebben. Diezelfde avond konden we al een preview van wat foto’s van overdag laten zien op de beamer aan de avondgasten. En na 2 dagen al een online gallery van 100 foto’s. Ook was ons trouwboek vrij snel klaar en het resultaat is echt verbluffend mooi!! Hij was ons geld meer dan waard en krijgt van ons een dikke 10!

Amber & Mark

5

op 21-06-2018

Lieve Peter, je bent geweldig! Zowel als mens als in je vak. Door jouw oog voor contrast, details en emoties op precies de goede momenten vast te leggen hebben wij prachtige resultaten. Zowel voor onze love shoot als bruiloft. Met als kers op de taart een prachtig album. Vele complimenten gekregen over jou, over hoe stil en onopgemerkt jij je beweegd door de mensen maar toch ook gezellig een praatje maakt met iedereen! Wij zouden het zo over doen en dan kozen we weer opnieuw voor jou! Bedankt & hopelijk zien we je nog eens!

Ga naar een verwante categorie

Nabuccosingel 73

2152 Ga Nieuw-Vennep

0252-620004

06 - 516 363 69