Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Trouwvriendin Wil je meer van mij weten? Blijf mij hier dan volgen of neem contact met mij op!

5 (45 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Sandra Visser
Landelijk

Grappig, diepgang, losjes, persoonlijk, luchtig, boeiend, een feest om naar te luisteren en naar te kijken. Dit is waar de meeste bruidsparen op hopen voor hun ceremonie. Tadaaa! Hier ben ik dan. De trouwambtenaar die hier als jullie trouwvriendin voor kan zorgen. Want vinden jullie de ceremonie minstens zo belangrijk als de rest van jullie dag? Kunnen jullie niet wachten om jullie liefdesverhaal terug te horen op een manier die allesbehalve saai is? Levendig wordt door niet alleen jullie inbreng maar ook door de input van familie en/of vrienden? Waarbij kinderen of andere dierbaren een rol kunnen krijgen op een manier die bij jullie past? En jullie getuigen tijdens de ceremonie ook even in het zonnetje worden gezet of andere lieverds van jullie? Je echt het gevoel krijgt de Liefde met elkaar te vieren? Een ceremonie waarvan je ervan baalt wanneer het voorbij is omdat je nog steeds op het puntje van je stoel zat en de champagne even was vergeten? Dan heb ik goed nieuws voor jullie want jullie hebben jullie trouwambtenaar gevonden! En als jullie ook nog eens van rode krullen houden dan is het echt you’re lucky day!

Ik ben Sandra en ik kan niet wachten jullie te leren kennen en het grote feest van de liefde met jullie te vieren! Sta mij toe om even zo dichtbij te komen waarbij jullie de ruimte voelen zo veel mogelijk over jullie zelf te vertellen. Gelijk een mooi bruggetje naar mijn achtergrond. Ik ben 22 jaar werkzaam geweest bij de politie waarvan de laatste jaren als rechercheur. Met alle ervaring die ik daar heb opgedaan weet ik jullie de juiste vragen te stellen. Ik ben juist op zoek naar de kleinste details die nog maar weinig mensen weten. Dit maakt de ceremonie nog verrassender!  

Of jullie nou officieel willen trouwen of ceremonieel, in de achtertuin van de buurvrouw(wel met toestemming van de buurvrouw natuurlijk :) of op blote voeten op het strand van Ibiza, ik ben overal voor in en denk graag met jullie mee! Trouwen is maatwerk en dit geldt ook voor jullie ceremonie. Samen zorgen we er voor dat de ceremonie past bij wie jullie zijn. 

Als jullie willen weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum stuur mij dan gerust even een mailtje. Zijn jullie er nog niet helemaal uit en willen jullie nog meer over weten neem dan even een kijkje op mijn website.

Ontzettend veel plezier met alle voorbereidingen. Trouwen is zó leuk! Heb er niet voor niks mijn beroep van gemaakt.

Liefs,

De Trouwvriendin

Ik leid ceremonies in binnen- en buitenland.

Wil je meer lezen over De Trouwvriendin? Ga dan naar de advertorial

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg mij dan op Instagram.

Bekijk website
+28 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


45 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Tim & Sam

Op 18 jun 2024

Een kleine paar maanden geleden zaten wij achter de laptop te zoeken naar een Babs en vonden wij De Trouwvriendin, bij het zien van het introductie filmpje waren wij enthousiast! Vlak daarna een kennismaking bij een leuk café in Abcoude, dit was zo fijn, zo puur en met zoveel liefde. We zeiden alle drie Ja! En wat was de tijd daarna geweldig. Sandra is een vrouw die haar werk doet met zoveel passie, liefde en interesse. Een echte vriendin die je gaat trouwen! Een trouwvriendin waar je blij van wordt, die je op je gemak stelt, die alle gasten laat lachen met een traan, die de randjes opzoekt, die lastige verhalen mooi kan maken en die ons en de gasten enorm heeft verrast met haar geweldige verhaal tijdens onze ceremonie. Wij houden van deze ontzettende lieve, mooie, leuke vrouw! Zo dankbaar en wat een geluk hadden wij met zo een trouwvriendin als zij! Dankjewel lieve Sandra voor onze geweldige dag. Een plekje in onze harten, voor altijd.

Sophie en Eric

Op 17 jun 2024

Sandra is echt een (trouw) vriendin! Niet voor even, maar zoals ze zelf schrijft, voor heel het leven. We zullen onze ceremonie nooit vergeten! Voorafgaand was Sandra al heel flexibel over het verzetten van onze bruiloft en heeft ons hierin gesteund. We hebben een afspraak gepland, waarin we in de hele gezellige 3 uur durende lunch bij ons thuis langs kwam en ons door en door heeft leren kennen! Doordat Sandra een warm en open mens is, ga je gewoon lekker kletsen, en denk je ohja, dit komt misschien allemaal wel aan bod in de ceremonie met al onze gasten. Oeps haha! Heerlijk zo ongedwongen. Dan nu 2 dagen geleden, was het zover! We hadden ons geen betere ceremonie kunnen voorstellen. Het was prachtig, gevat, een bijzonder eigen verhaal en met humor. We zijn Sandra enorm dankbaar voor alle moeite en tijd die ze in ons heeft gestoken tot het leiden van onze ceremonie. Ik zou niet meer doorzoeken als je van gezelligheid en puur houdt! Liefs van het kersverse bruidspaar!

Luuk & Yvette

Op 10 jun 2024

Sandra is precies zoals haar naam aangeeft ONZE Trouwvriendin. Vanaf onze allereerste ontmoeting bij de open trouwlocatie route hadden we een super klik met haar en zij ook direct met onze kids. Toen we een trouwlocatie en datum hadden geprikt hebben we dan ook direct contact met haar opgenomen om een afspraak te maken. Nou daar hadden we niet lang nodig om ja te zeggen. Tijdens het hele proces van plannen tot de ceremonie zelf heeft ze ook ontzettend veel contact met ons gehad en mega goed geholpen met alles waar we aan moesten denken. Ik weet nog dat ze ons het trouwhuiswerk meegaf en me af vroeg hoe we hier ooit doorheen moesten komen. Maar dat samen met de mega gezellige lunch bij ons aan de keukentafel heeft geresulteerd in de allerbeste ceremonie ooit. Al onze vrienden en familie waren mega onder de indruk en wisten niet dat we zo’n leuke vriendin hadden die ons zo goed kende. Dat was het beste compliment wat we konden krijgen. Ook onze kids waren dol op haar en ze heeft ze ook helemaal betrokken bij de ceremonie en de gesprekken. Het is bijna jammer dat we niet nog een keer gaan trouwen anders zouden we haar zo weer bellen. Ze heeft namelijk echt een plekje in ons hart gekregen!!

Willem en Suzanne

Op 10 jun 2024

Wat een lief, leuk, spontaan mens is Sandra! Zij heeft onze huwelijksceremonie onvergetelijk gemaakt. Ze neemt de tijd om je echt te leren kennen, en maakt samen met de verhalen die zij krijgt van vrienden/familie, een fantastisch verhaal. Soms grappig, soms ontroerend, maar helemaal zoals wij zijn. Is er chaos omdat de ringen vergeten zijn? Sandra springt er op een komische manier in en laat je kleuter een liedje zingen. We hebben een waanzinnige dag gehad, en dat is zeker ook dankzij Sandra!

Lammert en Marianne

Op 07 jun 2024

Sandra is in 1 woord: FANTASTISH 😊 ‘Onze’ Trouwvriendin maakt haar naam helemaal waar. Vanaf het eerste moment was het raak en voelde het contact als een warm bad. Alleen al haar enthousiaste en energieke voorkomen maakt indruk. Wat een verschijning met haar mooie krullen! Wij hoefde dus ook niet lang na te denken of Sandra ons mocht gaan trouwen Met haar oprechte interesse weet ze snel contact te maken en veel informatie naar boven te krijgen, het voelt alsof we elkaar al jaren kennen! Na alle positieve verhalen over haar ceremonies waren onze verwachtingen groots en deze heeft ze meer dan waargemaakt. Ons liefdesverhaal had niet beter verteld kunnen worden. Wat een tijd en energie heeft Sandra erin gestoken om er een mooi verhaal van te maken met een lach en een traan. Dit had niet beter gekund! Zowel wij als alle vrienden/ familie waren diep onder de indruk en wij hoorde alleen maar positieve reacties achteraf. Wij vinden het jammer dat wij (waarschijnlijk) maar 1 keer trouwen…. Anders zouden wij Sandra weer kunnen vragen 😊

Nienke&Danny

Op 04 jun 2024

In een woord GEWELDIG! Van af het eerste contact tot het trouwen is er met Sandra heel fijn contact. Ze is goudeerlijk en heeft een goede dosis humor, maar weet ook heel goed de gevoelige snaar te vinden en die mooi te verwoorden tijdens de ceremonie. Met Sandra als ceremoniespreker wordt de ceremonie naar een hoger niveau getild, dit begint al met het “huiswerk” en het voorwerk wat ze zelf doet door verschillende vrienden en dierbare om input te vragen. De Ceremonie was hierdoor verrassend, liefdevol, humoristisch maar vooral voor iedereen een genot om mee te maken. Na afloop hebben we verschillende complimenten mogen ontvangen over Sandra en ook nu nog zijn er mensen die het hebben over de rode krullenbol van de ceremonie en dat ze ons zo fantastisch heeft beschreven en dat het echt over ons ging en niet over het 700ste bruidspaar.

Lisa & Sven

Op 26 may 2024

Zoek je een toffe Babs? Stop dan met zoeken! De Trouwvriendin is het hele traject (van voorbereiding tot uitvoering) vol enthousiasme en energie betrokken. Geen poepspas, recht door zee, humor en heel veel liefde staan centraal. Onze kinderen van 3 en 4 jaar wist Sandra te betrekken in de ceremonie, dit was echt geweldig. Door haar aanpak (de vragenlijst en het bevragen van naasten) werden wij zelf ook tijdens de ceremonie verrast. Een prachtige ceremonie waar alles en iedereen in samen komt. Je bent een topper Sandra!

Robin & Marieke Wallet

Op 24 may 2024

Wij hebben een hele toffe & fijne ervaring overgehouden aan de bruiloft met Sandra, als babs tijdens onze ceremonie! Heerlijk hoe ze de randjes opzoekt, en de ceremonie zo persoonlijk mogelijk maakt. Contact zowel met ons als met familie en vrienden was erg prettig, en hebben hele leuke reacties gehad van onze gasten op de ceremonie. Sandra is een energieke, gezellige en lieve vrouw, die we zeker weten aanbevelen bij anderen die nog een ontzettend mooie dag voor de boeg hebben! Sandra is zeker een toevoeging aan de mooiste dag van je leven!

Geert Jan Grimberg

Op 14 may 2024

Sandra heeft afgelopen weekend onze trouwceremonie geleid. We hebben Sandra een half jaar geleden leren kennen en ze heeft alle tijd genomen om ons, onze kinderen, onze getuigen en ouders beter te leren kennen. De ceremonie en speech voelde heel natuurlijk en persoonlijk, met verhalen vanuit Sandra, onze getuigen en onze eigen geloften. Met ruimte voor een lach en een traan. Ook onze kinderen betrok ze op een heel liefdevolle manier in de ceremonie. Het had niet mooier gekund waar we Sandra erg dankbaar voor zijn!

Jochem & Fransina

Op 08 may 2024

Sandra was zo goed, zo fantastisch Ik ga morgen weer trouwen om haar weer als vriendin te mogen ontmoeten! Ze wordt echt een aanvulling op de ceremonie en de gasten hebben het nog lang over haar. Niet alleen haar sprankelende uitstraling, maar ook haar enthousiasme spat van zowel papier als vanachter de katheder. Ze wil jou en jij wilt haar, het is echt trouwen.

Daphne Goldner

Op 17 jan 2024

Sandra is naast een hele fijne trouwcollega, de perfecte babs/ ceremoniespreker voor jullie bruiloft! Mochten jullie bepaalde wensen hebben voor jullie ceremonie, Sandra zoekt het voor jullie uit. Denk aan bijvoorbeeld aan het ritueel handfasting. Mijn laaste bruiloft met haar heeft ze dit helemaal eigen gemaakt en was dit prachtig om te zien. Sandra loopt net een stapje harder voor haar bruidsparen.

Romy

Op 16 jan 2024

Als foto- en videograaf heb ik afgelopen september een bruiloft waarbij Sandra de BABS was vast mogen leggen. Ik heb inmiddels een hoop bruiloften mogen vastleggen maar deze is qua invulling van de ceremonie wel één van mijn favorieten. Voor een goede trouwfilm heb je gewoon een aantal ingrediënten nodig zoals humor, emotie en een flinke dosis liefdevolle momenten. Bij de ceremonie van Sandra a.k.a. De Trouwvriendin kreeg ik al deze ingrediënten op een presenteerblaadje aangeboden. Sandra weet op een hele verfijnde wijze een mooie balans te brengen tussen beladen emotionele momenten en een gezonde dosis humor. Dat maakt de ceremonie verrassend en geweldig om bij te zijn. Twijfel je nog over een BABS? Niet doen! Het is het hart van je dag en als je zeker wilt zijn dat het onvergetelijk wordt, kies dan voor De Trouwvriendin!

Sandra & Rutger

Op 06 dec 2023

Enthousiast, inlevend, kan zeer goed luisteren naar jullie persoonlijke verhalen en weet dat fantastisch om te zetten in een allesbehalve saaie speech! Wilde dat ze 15 jaar eerder was begonnen!

Elmar

Op 06 dec 2023

Sandra is een topper! Toen wij van de winter voor het eerst afspraken met Sandra, wisten wij het allebei meteen zeker: Sandra moet ons gaan trouwen! In de eerste kennismaking hebben we al enorm met elkaar gelachen en het voelde erg vertrouwd! Het voelde ook alsof we haar al jaren kende. De gehele periode is Sandra enorm betrokken bij ons geweest. Ze duikt echt in ons leven. De ceremonie was erg persoonlijk, liefdevol en met een lach en een traan. Precies zoals wij hadden gehoopt. Onze gasten waren ook erg onder de indruk, en gaven aan dat ze nog niet eerder zo een persoonlijke ceremonie hadden mee gemaakt. Kortom, Sandra we zijn je enorm dankbaar voor jou bijdrage aan onze mooie dag!

Nino & Shirin

Op 06 dec 2023

Sandra, wat zijn wij blij met jou! Je voelt echt als onze trouwvriendin. Het contact voorafgaande aan de bruiloft was super fijn, hierdoor hadden we er 100% vertrouwen in dat het goed ging komen, en dat is als bruidspaar erg fijn op zo’n spannende dag. De ceremonie werd zo fijn geleid door jou met een lach en een traan. Heel erg bedankt voor alles!

Shane & Lisette

Op 06 dec 2023

Op zoek naar een trouwambtenaar die af en toe een beetje het randje opzoekt en waarbij je veel kan lachen? Zoek niet verder, bij Sandra ben je aan het juiste adres. Wij waren vrij last minute opzoek naar een trouwambtenaar en kwamen via via bij Sandra terecht. Wij waren er zo blij mee dat Sandra onze ceremonie nog wilde doen. Sandra begeleidde de ceremonie van te voren en op de dag zelf erg goed. Ze vraagt veel informatie op, bij vrienden en familie. Zo heb je een geweldige ceremonie die voor iedereen een verassing is. Wij kregen naar afloop van vrienden te horen: “Als de gasten jullie nog niet helemaal kenden, dan nu na de ceremonie wel.”

Rinke Bosman-Steenbergen

Op 25 oct 2023

Sandra heeft ons een top bruiloft bezorgd! Vanaf het eerste contact heeft ze ons voorzien van tips, haar persoonlijke benadering en betrokkenheid hebben gezorgd voor een zeer persoonlijke, intieme, gevoelige maar ook humorvolle ceremonie en het voelde echt als een vriendin die ons trouwde.

Ted en Chantal

Op 17 oct 2023

Deze vrouw is echt fantastisch. Wat een topvrouw! Vanaf de eerste kennismaking klikte het gelijk en gaf Sandra ons gelijk een fijn en goed gevoel. Als je wil dat je ceremonie iets speciaals wordt met veel liefde, een lach en een traan dan is de Trouwvriendin jou vriendin. Ze nam alle tijd om ons, onze familie en vrienden te leren kennen, ons verhaal te leren kennen en dit om te toveren in een meer dan geweldige ceremonie. Iedereen op onze bruiloft was lyrisch over de ceremonie. Het is jammer dat we maar 5 sterren kunnen geven want ze verdient het dubbele. Sandra, dankjewel je hebt ons de dag van ons leven bezorgd

Jaimy

Op 09 oct 2023

De beste Trouwvriendin ooit. Ze is in ons hart gekomen en daar gaat ze nooit meer uit. Vanaf het 1e moment tot na de bruiloft echt een vriendin. Ze helpt van a tot z. En niks is er gek genoeg. Ze heeft zo liefdevol verhaal verteld op onze bruiloft precies hoe we hadden gehoopt en nog beter dan dat. Voor 1 dag beëdigd en ons officieel getrouwd. Mensen hebben een traan gelaten gelachen precies wie wij waren maar ook zo bijzonder hoe vrienden/familie over je denken hoe waardevol. Onze lat lag misschien best hoog want we vonden de ceremonie misschien wel het belangrijkste van heel de dag maar wat heeft ze dit waanzinnig liefdevol gedaan beter dan dat. Vanaf dag 1 is ze der voor je. twijfel echt niet om een berichtje te sturen of ze kan op jullie bruiloft het is meer dan een aanwinst voor jullie bijzondere dag♥️

Maxime

Op 04 oct 2023

De Trouwvriendin, en dat is ze ook gewoon! Wat een fantastische vrouw is dit. Ik leerde haar kennen bij het huwelijk van mijn vrienden. Zij de babs, ik de ceremoniemeester. De klik was er meteen. Ze stelt je op je gemak vanaf het eerste contact. Ze is hartstikke aardig, een tikkeltje gek (positief!) en weet alle verhalen van en over het bruidspaar tot zo'n mooi geheel te maken. Ik ben haar dankbaar voor de prachtige en gezellige ceremonie die ze heeft neergezet voor mijn vrienden. Ik raad haar iedereen aan, want zo'n vriendin wil je op je bruiloft!

Noriño, Dakaya en Elijah Ommen - van Sauers

Op 04 oct 2023

Onze (Trouw) Vriendin! Wat een prachtig, mooi en liefdevol mens is Sandra. Zo eentje die je in je leven nodig hebt en nooit meer kwijt wil! De ceremonie was precies zoals we hadden gehoopt, en dan nog 10x beter dan dat! Alle gasten spreken er nog vol lof over. Nog nooit eerder zo een bijzondere ceremonie meegemaakt. Niks was te gek en ze vertelde een prachtig, ontroerend en grappig verhaal. We zijn echt van haar gaan houden. Bedankt dat jij deel uitmaakte van de mooiste dag van ons leven lieve Sandra. Je bent goud waard!

R&J

Op 12 sep 2023

Haar naam zegt het al. Het is alsof ze echt een vriendin van je is. Sandra (ok, haar echte naam dus) is een kei in luisteren. En door zo goed te luisteren vertaalt ze jouw verhaal zo ontzettend goed. Onze gasten gaven aan nog nooit zo’n mooie en leuke ceremonie te hebben gehad. En oh ja, ook fijn: ze heeft een ontzettend fijne stem en heeft zo’n mooie, energieke en open uitstraling! Voor ons had de ceremonie niet beter kunnen zijn dan die van de (onze) trouwvriendin. Sandra weet precies hoe ze humor en serieus met elkaar moet combineren. Gewoon.. eigenlijk.. perfect dus!

Shannon & Sean

Op 10 sep 2023

Wat zijn we blij dat we Sandra hebben ontmoet in de aanloop naar onze bruiloft! Een leuke, spontane vrouw, die oprecht interesse toont in ons en ons verhaal en dit op een prachtige manier verwoordt op de grote dag. Met een lach én een traan, een dag om nooit te vergeten. Sandra, dankjewel voor de prachtige ceremonie (en alle tips en adviezen in de aanloop daar naartoe), je voelt echt als een vriendin voor ons!

Renate en Ramon

Op 01 sep 2023

Wij hebben Sandra ontmoet bij een locatie die meedeed met de opentrouwlocatieroute. We hadden gelijk een klik! Ze is super prettig in de omgang, speelde super in op ons als koppel, en heeft uiteindelijk een superceremonie neergezet. We hadden ons echt niet beter kunnen wensen. Zo persoonlijk, ze neemt iedereen mee, en is ook echt een toffe vrouw. Ook heeft ze tijdens de overleggen erg veel tijd genomen om ons te leren kennen. Ook doet ze goede aanbevelingen voor toevoegingen aan de ceremonie. Door haar inbreng leek het ons leuk om de getuigen ook aan het woord te laten met een eigen speech en die waren ook fenomenaal. Uiteraard begeleidt door Sandra. Al met al een ceremonie waar we heel ons leven nog met veel vreugde naar terugkijken!

Dorien

Op 01 sep 2023

STOP met zoeken…deze leukerd MOET je hebben. Daaaag Adje…SANDRA voor sfeer & meer! Sandra voelt feilloos aan wat een bruidspaar wil. Ze heeft humor maar raakt ook met gemak een romantische/gevoelige snaar. Wij hebben genoten van haar mooie en met veel aandacht gemaakte speech! Sandra voelt als een warm dekentje en dat is precies wat je wil op JOUW dag! Liefs Dorien en de rest ;-) X

Anne-Lize en Ronald

Op 31 aug 2023

Wat een mooi, heerlijk en gek mens ben je toch. Het begon op een sombere regenachtige dag in november 2022. De eerste ontmoeting was voor ons voldoende om er voor te gaan met jou als onze Babs. Het is echt een gave hoe jij contact kan maken met mensen en alle informatie kan verzamelen om er op de grote dag zo’n mooi verhaal van te maken. Het was een onvergetelijke, ontroerende, met een lach en een traan ceremonie. Waar ook ruimte was voor interactie met de gasten. Meerdere keren ontvingen wij complimenten van onze gasten dat je zo’n mooie speech had gemaakt. Je bent echt een Toppertje

Natasja & Pieter

Op 23 aug 2023

Tja, waar moeten we beginnen? .. Want wat ons betreft is Sandra (onze trouw vriendin) simpelweg een buitencategorie. Wat fijn, wat leuk, wat een energie en wat bijzonder is deze vrouw! Sandra nam ons mee aan de hand en begeleidde ons haarfijn door het proces (ontzorgen), legde vanaf moment 1 een ‘deep connection’ met ons en groeide al snel uit naar wat je inderdaad een echte vriendin kunt noemen. Op de grote dag zelf heeft ze een ceremonie met ons neergezet waar ons gasten nog altijd over praten. Zo mooi, zo echt, zo raak, heerlijke humor (subtiel en gepast) en alsof we elkaar al jaren kenden. We kregen dan ook meerdere keren de vraag vanuit gasten hoeveel jaar we al bevriend waren met Sandra. Zegt genoeg toch? Een absolute aanrader!

Larissa Veldhuis

Op 28 jul 2023

Een absolute aanrader!! De klik was er vanaf het eerste moment en wat hebben we genoten van het eindresultaat op onze ceremonie. Sandra laat werkelijk niets aan het toeval over; een vragenlijst, een uitgebreide voorbespreking aan de eettafel (inclusief een gesprek met de kids), contact met diverse lieve vrienden en familie en net voor de grote dag nog een contactmoment. Alle input heeft Sandra verwerkt tot een geweldig, humoristisch en liefdevol verhaal. Wat hebben we ontzettend gelachen! En dat was precies wat wij hoopten! De ceremonie was hiermee echt het hoogtepunt van onze dag!

Marjolein & Maarten

Op 06 jul 2023

Sandra is een absolute topper. Met zoveel passie en positieve energie maakt ze zo'n mooi verhaal. Het is of je er een vriend voor het leven bij hebt. Hartstikke bedankt.

Silke en Jorrit

Op 06 jul 2023

"Tijdens het eerste contact hadden we gelijk een klik en hebben we langer aan tafel gezeten dan gepland. Dat heeft zich vaker herhaald, thuis was ze ruim 5 uur aanwezig om ons verhaal helemaal in beeld te krijgen. Er werden nog wat extra telefoongesprekken gevoerd, we kregen huiswerk maar ook familie en vrienden kregen huiswerk. Sandra gaat heel erg secuur te werk, stopt er veel tijd en energie in. Vol overgave is ze met ons verhaal aan de slag gegaan. De ceremonie was voor ons het meest belangrijke op onze bruiloft en dat werd een hele mooie, intense, liefdevolle beleving. Meerdere traantjes zijn er gevloeid en zeker werd er ook gelachen. Een hele fijne en goede mix. En onze kinderen werden er fantastisch bij betrokken. Of Sandra een aanrader is? JA!!"

Paul & Rianne

Op 18 jun 2023

Wij waren druk met het plannen van onze bruiloft in Italië, maar hadden nog geen plan voor het invullen van onze ceremonie. Heel toevallig via social media in contact gekomen met Sandra. Er was meteen een klik, gezellig kletsen, zoals met een vriendin! Dat trouwen in Italië klonk ook Sandra als muziek in de oren. En zo ging het balletje rollen. Een eerste kennismaking volgde en we leerden elkaar beter kennen. De voorbereiding die deze vrouw doet voor een ceremonie...wauw! Vragenlijsten, huiswerk, op bezoek komen (zelfs in het zuiden van het land!), belletjes. Heel wat uren werk! En die voorbereiding kwam echt super uit de verf. Een ceremonie met een lach en een traan; en nog meer lachjes en traantjes! Het werd een onvergetelijke en bijzondere reis, mede dankzij Sandra! Alles dat ze over ons vertelde, klonk alsof ze er ieder moment zelf bij is geweest. En dat is écht een gave. Wat ons betreft heeft iedere ceremonie deze lieve Trouwvriendin nodig!

Yes we do! Weddingevents

Op 13 jun 2023

Sandra is echt een topper! Vanaf het eerste berichtje op instagram wist ik dat je aan Sandra een goeie hebt! Toen ze startte met de ceremonie was ik direct betoverd. De manier waarop ze iedereen helemaal meezoog in het liefdes verhaal van een prachtig koppel greep mij gelijk! Een warme, lieve vrouw met ongelofelijk veel passie voor haar job! Echt petje af hoe ze de juiste snaar weet te raken en een volledig persoonlijk verhaal weet te vertellen! Wat ik erg bijzonder vond was dat er zelfs ruimte werd gemaakt om naasten vrienden/familie het woord te geven tijdens de ceremonie met een lieve boodschap! Ik weet zeker dat ik Sandra nog heel vaak zal aanraden aan de leukste bruidsparen!

Liza

Op 12 jun 2023

Sandra is een aanwinst voor je bruiloft! Het contact voelt direct heel vertrouwd, we noemen haar nu echt “onze” Trouwvriendin. Na de ceremonie vroegen gasten ook of het een bekende was, Ja inmiddels wel! Sandra neemt zoveel tijd voor de voorbereiding, gesprekken met ons en onze dierbaren, vragenlijsten. Hierdoor is de speech echt een prachtig verhaal geworden waar we zo dankbaar voor zijn. Lieve Sandra je hebt echt een grote plek in ons hart!

Ricky & Romana

Op 12 jun 2023

Als er één ding is waar je tijdens het organiseren van de bruiloft niet over hoeft te twijfelen, is dat welke babs je moet kiezen. Bij deze keuze raad ik iedereen 100% Sandra aan. Deze vrouw heeft een gave om je meteen bij het eerste contact je zo op je gemak te laten voelen en het te laten lijken of we ons al jaren kennen. Dit kwam ook heel erg naar voor in de ceremonie. Ons verhaal is zo on point en met zoveel gevoel door Sandra verteld, alsof ze er al die jaren bij is geweest. Dit kregen we ook heel erg terug van onze gasten en iedereen was vol lof over de ceremonie. Ik zou het zo weer over doen!

Steven en Tanja

Op 19 dec 2022

Sandra is echt een super Babs. Ze maakte de gehele ceremonie tot een groot feest en betrok ook veel mensen hierbij door mensen te benoemen en ook via veel bronnen haar informatie te vergaren. Na afloop kregen we terug van veel gasten dat ze het heel grappig en gevat vonden. Waar wij doorgaans niet zo van in het middelpunt staan houden hield ze hier rekening mee en voelde de hele ceremonie als een warm bad. Ook onze kinderen werden leuk betrokken en waren vanaf dag 1 fan van Sandra. Wij zouden iedereen deze super Babs aanraden!

Frederike en Richard

Op 27 nov 2022

Sandra maakt haar naam als “trouwvriendin” helemaal waar. Al vanaf de eerste kennismaking voelde het contact heel vertrouwd en leek het of we met een vriendin aan tafel zaten. Ze is een hele lieve en betrokken vrouw, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Tijdens de ceremonie heeft ze ons verhaal verteld, precies zoals het bij ons past. Daarnaast heeft ze zowel naar ons, als onze dierbare goed geluisterd en dit alles samen laten smelten tot een liefdevol, grappig en bijzonder verhaal.

Kimberley van den Bergh-Klaver

Op 17 oct 2022

Sandra lijkt wel theatermaker. Ze weet een liefdesverhaal goed over te brengen en doet dit met een flinke portie humor en veel toewijding. Ze kijkt en luistert echt goed naar de mensen die ze voor zich heeft en neemt je vanuit daar mee met hun verhaal. Een ceremonie met een vleugje rock&roll en veel liefde. Dat is wat je krijgt.

Jesper & Joke

Op 18 sep 2022

Beide 40 en 20 jaar samen een goede reden voor een mooi feest. En hoe leuk zou het zijn als wij tijdens dit feest zonder dat iemand hiervan afwist te gaan trouwen. Maar waar begin je? Ik zocht contact met Sandra, ik had haar advertentie op Facebook gezien en besloot er een mailtje aan te wagen. Binnen no-time had ik een heerlijk enthousiaste mail van haar terug en kort daarna telefonisch contact. We besloten kennis te maken bij ons thuis. Wat een fijn en enthousiast mens dat volop meedacht met onze plannen. We besloten dus al snel dat Sandra degene was die ons ging trouwen. We hebben er geen moment spijt van gehad, we konden haar alles vragen en ze kwam zelf ook met leuke ideeën. Regelmatig hadden wij contact en tijdens onze vakantie vulden wij los van elkaar het van Sandra gegeven huiswerk in. Heel spannend om niet te weten wat er uiteindelijk in de speech komt. De verrassing op de avond zelf was groot! De speech sloeg de spijker op zijn kop! Persoonlijk en verrassend maar er was ook ruimte voor humor en interactie met onze gasten. Sandra heeft humor en is gevat! Wat hebben wij veel leuke reacties ontvangen! Echt een aanrader dus!

Renko & Yvonne

Op 08 sep 2022

Sandra is een fantastische vrouw welke staat voor haar werk als trouwambtenaar! De aanloop naar de bruiloft hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Sandra doet haar voorbereiding zorgvuldig dit tot in detail. De ceremonie werd door de woorden van Sandra extra speciaal voor ons. Dankbaar voor haar inzet tijdens onze trouw dag. Zeker een aanrader. Sandra dikke kus en knuffel van Renko & Yvonne

Sjoukje

Op 11 may 2022

Sandra is een energieke, vrolijke en stralende vrouw met een aanstekelijke lach. Met haar oprechte interesse in mensen en talent voor schrijven zal zij ervoor zorgen dat jullie trouw ceremonie er eentje wordt om nooit te vergeten.

Lyske en Jake

Op 05 may 2022

Sandra is erg enthousiast en heeft een warme persoonlijkheid wat voor ons heel belangrijk is. Ze stelde onze wensen centraal en vroeg goed door naar ons verhaal, om zo een prachtig woord te kunnen voeren. Heel fijn dat zij dit voor ons heeft gedaan! Lyske en Jake

Otto & Jerilyn

Op 04 may 2022

Wij ontmoeten elkaar bij een voorgestyled wedding shoot. Wat een geweldige vrouw ben jij, wat hebben wij daar gelachen. Jouw zelfgemaakte speech deed wat met mij. Ik moest lachen maar diep van binnen een klein traantje van geluk laten. Wij hebben jou mogen leren kennen als de echte jij. Dit ben ik! En wat een geweldige jij! Wij willen jou dan ook zeker bij onze officiële bruiloft hebben. Geweldig en inspirerende vrouw mochten wij leren kennen. Hopelijk tot snel.

Arieke Kriekaard - van 't Zelfde

Op 02 may 2022

Afgelopen April mee mogen doen aan een styled shoot waar Babs Sandra ook deel nam. Van te voren vroeg ze wat we over elkaar konden vertellen. Nu dachten we alles al te weten maar door de speech wist ze ons toch weer te raken. Grappig en ontroerend tegelijk. Je wist ons te boeien en te raken met de informatie die je van ons had gekregen. En dan te bedenken dat ze er normaal gesproken nog meer tijd in steekt. Dank je wel voor je mooie speech. Heb hem al een paar keer terug gelezen ;-)

Marion de Pauw

Op 20 apr 2022

Gisteren was het zover en trouwde babs Sandra ons. Een onvergetelijk moment na een prachtig verhaal van haar vol emotie, liefde, humor. Ja alles zat erin. Dus dames neem contact met haar op daar ga je geen spijt van krijgen .

Marion

Op 11 apr 2022

Persoonlijk liefdevol humor serieus huilen lachen

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation