Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Trouwvriendin Wil je meer van mij weten? Blijf mij hier dan volgen of neem contact met mij op!

5 (25 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Sandra Visser
Landelijk

Vinden jullie de ceremonie minstens zo belangrijk als de rest van jullie dag? En kunnen jullie niet wachten om jullie liefdesverhaal terug te horen op een manier die allesbehalve saai is? Levendig wordt door niet alleen jullie inbreng maar ook door de input van familie en/of vrienden? Een ceremonie waarvan je ervan baalt als het voorbij is omdat het voelde als een groot theaterstuk? Dan heb ik goed nieuws voor jullie want jullie hebben haar gevonden! En als jullie ook nog eens van rode krullen houden dan is het echt you’re lucky day!

Ik ben Sandra en ik kan niet wachten jullie te leren kennen en het grote feest van de liefde met jullie te vieren! Sta mij toe om even zo dichtbij jullie te komen waarbij jullie de ruimte voelen zo veel mogelijk over jullie zelf te vertellen. Als het goed is voelt het al gauw heel vertrouwd en kan ik jullie de hemd van het lijf vragen. Ik beloof jullie er een memorabele ceremonie voor terug die allesbehalve saai en langdradig is.

Of jullie nou officieel willen trouwen of ceremonieel, in de achtertuin van de buurvrouw(wel met toestemming van de buurvrouw natuurlijk :) of op blote voeten op het strand van Ibiza, ik ben overal voor in en denk graag met jullie mee! Trouwen is maatwerk en dit geldt ook voor jullie ceremonie.

Samen bewandelen we het pad naar jullie grote moment en ik zal hierbij de tijd nemen jullie écht te leren kennen. Hierdoor kan ik jullie met veel enthousiasme een prachtige persoonlijke ceremonie beloven verteld met diepgang afgewisseld met een aardige dosis humor. Gevoel wordt omgezet in woorden en hierbij ontstaat jullie verhaal. De gasten zullen zich afvragen of ik een vriendin van jullie ben en jullie vragen je dit inmiddels zelf ook af. Ik heet dan ook niet voor niks De Trouwvriendin.

Ik leid ceremonies in binnen- en buitenland.

Wil je meer lezen over De Trouwvriendin? Ga dan naar de advertorial

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg mij dan op Instagram.

Bekijk website
+14 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


25 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

R&J

Op 12 sep 2023

Haar naam zegt het al. Het is alsof ze echt een vriendin van je is. Sandra (ok, haar echte naam dus) is een kei in luisteren. En door zo goed te luisteren vertaalt ze jouw verhaal zo ontzettend goed. Onze gasten gaven aan nog nooit zo’n mooie en leuke ceremonie te hebben gehad. En oh ja, ook fijn: ze heeft een ontzettend fijne stem en heeft zo’n mooie, energieke en open uitstraling! Voor ons had de ceremonie niet beter kunnen zijn dan die van de (onze) trouwvriendin. Sandra weet precies hoe ze humor en serieus met elkaar moet combineren. Gewoon.. eigenlijk.. perfect dus!

Shannon & Sean

Op 10 sep 2023

Wat zijn we blij dat we Sandra hebben ontmoet in de aanloop naar onze bruiloft! Een leuke, spontane vrouw, die oprecht interesse toont in ons en ons verhaal en dit op een prachtige manier verwoordt op de grote dag. Met een lach én een traan, een dag om nooit te vergeten. Sandra, dankjewel voor de prachtige ceremonie (en alle tips en adviezen in de aanloop daar naartoe), je voelt echt als een vriendin voor ons!

Renate en Ramon

Op 01 sep 2023

Wij hebben Sandra ontmoet bij een locatie die meedeed met de opentrouwlocatieroute. We hadden gelijk een klik! Ze is super prettig in de omgang, speelde super in op ons als koppel, en heeft uiteindelijk een superceremonie neergezet. We hadden ons echt niet beter kunnen wensen. Zo persoonlijk, ze neemt iedereen mee, en is ook echt een toffe vrouw. Ook heeft ze tijdens de overleggen erg veel tijd genomen om ons te leren kennen. Ook doet ze goede aanbevelingen voor toevoegingen aan de ceremonie. Door haar inbreng leek het ons leuk om de getuigen ook aan het woord te laten met een eigen speech en die waren ook fenomenaal. Uiteraard begeleidt door Sandra. Al met al een ceremonie waar we heel ons leven nog met veel vreugde naar terugkijken!

Dorien

Op 01 sep 2023

STOP met zoeken…deze leukerd MOET je hebben. Daaaag Adje…SANDRA voor sfeer & meer! Sandra voelt feilloos aan wat een bruidspaar wil. Ze heeft humor maar raakt ook met gemak een romantische/gevoelige snaar. Wij hebben genoten van haar mooie en met veel aandacht gemaakte speech! Sandra voelt als een warm dekentje en dat is precies wat je wil op JOUW dag! Liefs Dorien en de rest ;-) X

Anne-Lize en Ronald

Op 31 aug 2023

Wat een mooi, heerlijk en gek mens ben je toch. Het begon op een sombere regenachtige dag in november 2022. De eerste ontmoeting was voor ons voldoende om er voor te gaan met jou als onze Babs. Het is echt een gave hoe jij contact kan maken met mensen en alle informatie kan verzamelen om er op de grote dag zo’n mooi verhaal van te maken. Het was een onvergetelijke, ontroerende, met een lach en een traan ceremonie. Waar ook ruimte was voor interactie met de gasten. Meerdere keren ontvingen wij complimenten van onze gasten dat je zo’n mooie speech had gemaakt. Je bent echt een Toppertje

Natasja & Pieter

Op 23 aug 2023

Tja, waar moeten we beginnen? .. Want wat ons betreft is Sandra (onze trouw vriendin) simpelweg een buitencategorie. Wat fijn, wat leuk, wat een energie en wat bijzonder is deze vrouw! Sandra nam ons mee aan de hand en begeleidde ons haarfijn door het proces (ontzorgen), legde vanaf moment 1 een ‘deep connection’ met ons en groeide al snel uit naar wat je inderdaad een echte vriendin kunt noemen. Op de grote dag zelf heeft ze een ceremonie met ons neergezet waar ons gasten nog altijd over praten. Zo mooi, zo echt, zo raak, heerlijke humor (subtiel en gepast) en alsof we elkaar al jaren kenden. We kregen dan ook meerdere keren de vraag vanuit gasten hoeveel jaar we al bevriend waren met Sandra. Zegt genoeg toch? Een absolute aanrader!

Larissa Veldhuis

Op 28 jul 2023

Een absolute aanrader!! De klik was er vanaf het eerste moment en wat hebben we genoten van het eindresultaat op onze ceremonie. Sandra laat werkelijk niets aan het toeval over; een vragenlijst, een uitgebreide voorbespreking aan de eettafel (inclusief een gesprek met de kids), contact met diverse lieve vrienden en familie en net voor de grote dag nog een contactmoment. Alle input heeft Sandra verwerkt tot een geweldig, humoristisch en liefdevol verhaal. Wat hebben we ontzettend gelachen! En dat was precies wat wij hoopten! De ceremonie was hiermee echt het hoogtepunt van onze dag!

Marjolein & Maarten

Op 06 jul 2023

Sandra is een absolute topper. Met zoveel passie en positieve energie maakt ze zo'n mooi verhaal. Het is of je er een vriend voor het leven bij hebt. Hartstikke bedankt.

Silke en Jorrit

Op 06 jul 2023

"Tijdens het eerste contact hadden we gelijk een klik en hebben we langer aan tafel gezeten dan gepland. Dat heeft zich vaker herhaald, thuis was ze ruim 5 uur aanwezig om ons verhaal helemaal in beeld te krijgen. Er werden nog wat extra telefoongesprekken gevoerd, we kregen huiswerk maar ook familie en vrienden kregen huiswerk. Sandra gaat heel erg secuur te werk, stopt er veel tijd en energie in. Vol overgave is ze met ons verhaal aan de slag gegaan. De ceremonie was voor ons het meest belangrijke op onze bruiloft en dat werd een hele mooie, intense, liefdevolle beleving. Meerdere traantjes zijn er gevloeid en zeker werd er ook gelachen. Een hele fijne en goede mix. En onze kinderen werden er fantastisch bij betrokken. Of Sandra een aanrader is? JA!!"

Paul & Rianne

Op 18 jun 2023

Wij waren druk met het plannen van onze bruiloft in Italië, maar hadden nog geen plan voor het invullen van onze ceremonie. Heel toevallig via social media in contact gekomen met Sandra. Er was meteen een klik, gezellig kletsen, zoals met een vriendin! Dat trouwen in Italië klonk ook Sandra als muziek in de oren. En zo ging het balletje rollen. Een eerste kennismaking volgde en we leerden elkaar beter kennen. De voorbereiding die deze vrouw doet voor een ceremonie...wauw! Vragenlijsten, huiswerk, op bezoek komen (zelfs in het zuiden van het land!), belletjes. Heel wat uren werk! En die voorbereiding kwam echt super uit de verf. Een ceremonie met een lach en een traan; en nog meer lachjes en traantjes! Het werd een onvergetelijke en bijzondere reis, mede dankzij Sandra! Alles dat ze over ons vertelde, klonk alsof ze er ieder moment zelf bij is geweest. En dat is écht een gave. Wat ons betreft heeft iedere ceremonie deze lieve Trouwvriendin nodig!

Yes we do! Weddingevents

Op 13 jun 2023

Sandra is echt een topper! Vanaf het eerste berichtje op instagram wist ik dat je aan Sandra een goeie hebt! Toen ze startte met de ceremonie was ik direct betoverd. De manier waarop ze iedereen helemaal meezoog in het liefdes verhaal van een prachtig koppel greep mij gelijk! Een warme, lieve vrouw met ongelofelijk veel passie voor haar job! Echt petje af hoe ze de juiste snaar weet te raken en een volledig persoonlijk verhaal weet te vertellen! Wat ik erg bijzonder vond was dat er zelfs ruimte werd gemaakt om naasten vrienden/familie het woord te geven tijdens de ceremonie met een lieve boodschap! Ik weet zeker dat ik Sandra nog heel vaak zal aanraden aan de leukste bruidsparen!

Liza

Op 12 jun 2023

Sandra is een aanwinst voor je bruiloft! Het contact voelt direct heel vertrouwd, we noemen haar nu echt “onze” Trouwvriendin. Na de ceremonie vroegen gasten ook of het een bekende was, Ja inmiddels wel! Sandra neemt zoveel tijd voor de voorbereiding, gesprekken met ons en onze dierbaren, vragenlijsten. Hierdoor is de speech echt een prachtig verhaal geworden waar we zo dankbaar voor zijn. Lieve Sandra je hebt echt een grote plek in ons hart!

Ricky & Romana

Op 12 jun 2023

Als er één ding is waar je tijdens het organiseren van de bruiloft niet over hoeft te twijfelen, is dat welke babs je moet kiezen. Bij deze keuze raad ik iedereen 100% Sandra aan. Deze vrouw heeft een gave om je meteen bij het eerste contact je zo op je gemak te laten voelen en het te laten lijken of we ons al jaren kennen. Dit kwam ook heel erg naar voor in de ceremonie. Ons verhaal is zo on point en met zoveel gevoel door Sandra verteld, alsof ze er al die jaren bij is geweest. Dit kregen we ook heel erg terug van onze gasten en iedereen was vol lof over de ceremonie. Ik zou het zo weer over doen!

Steven en Tanja

Op 19 dec 2022

Sandra is echt een super Babs. Ze maakte de gehele ceremonie tot een groot feest en betrok ook veel mensen hierbij door mensen te benoemen en ook via veel bronnen haar informatie te vergaren. Na afloop kregen we terug van veel gasten dat ze het heel grappig en gevat vonden. Waar wij doorgaans niet zo van in het middelpunt staan houden hield ze hier rekening mee en voelde de hele ceremonie als een warm bad. Ook onze kinderen werden leuk betrokken en waren vanaf dag 1 fan van Sandra. Wij zouden iedereen deze super Babs aanraden!

Frederike en Richard

Op 27 nov 2022

Sandra maakt haar naam als “trouwvriendin” helemaal waar. Al vanaf de eerste kennismaking voelde het contact heel vertrouwd en leek het of we met een vriendin aan tafel zaten. Ze is een hele lieve en betrokken vrouw, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Tijdens de ceremonie heeft ze ons verhaal verteld, precies zoals het bij ons past. Daarnaast heeft ze zowel naar ons, als onze dierbare goed geluisterd en dit alles samen laten smelten tot een liefdevol, grappig en bijzonder verhaal.

Kimberley van den Bergh-Klaver

Op 17 oct 2022

Sandra lijkt wel theatermaker. Ze weet een liefdesverhaal goed over te brengen en doet dit met een flinke portie humor en veel toewijding. Ze kijkt en luistert echt goed naar de mensen die ze voor zich heeft en neemt je vanuit daar mee met hun verhaal. Een ceremonie met een vleugje rock&roll en veel liefde. Dat is wat je krijgt.

Jesper & Joke

Op 18 sep 2022

Beide 40 en 20 jaar samen een goede reden voor een mooi feest. En hoe leuk zou het zijn als wij tijdens dit feest zonder dat iemand hiervan afwist te gaan trouwen. Maar waar begin je? Ik zocht contact met Sandra, ik had haar advertentie op Facebook gezien en besloot er een mailtje aan te wagen. Binnen no-time had ik een heerlijk enthousiaste mail van haar terug en kort daarna telefonisch contact. We besloten kennis te maken bij ons thuis. Wat een fijn en enthousiast mens dat volop meedacht met onze plannen. We besloten dus al snel dat Sandra degene was die ons ging trouwen. We hebben er geen moment spijt van gehad, we konden haar alles vragen en ze kwam zelf ook met leuke ideeën. Regelmatig hadden wij contact en tijdens onze vakantie vulden wij los van elkaar het van Sandra gegeven huiswerk in. Heel spannend om niet te weten wat er uiteindelijk in de speech komt. De verrassing op de avond zelf was groot! De speech sloeg de spijker op zijn kop! Persoonlijk en verrassend maar er was ook ruimte voor humor en interactie met onze gasten. Sandra heeft humor en is gevat! Wat hebben wij veel leuke reacties ontvangen! Echt een aanrader dus!

Renko & Yvonne

Op 08 sep 2022

Sandra is een fantastische vrouw welke staat voor haar werk als trouwambtenaar! De aanloop naar de bruiloft hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Sandra doet haar voorbereiding zorgvuldig dit tot in detail. De ceremonie werd door de woorden van Sandra extra speciaal voor ons. Dankbaar voor haar inzet tijdens onze trouw dag. Zeker een aanrader. Sandra dikke kus en knuffel van Renko & Yvonne

Sandra en Rutger

Op 14 may 2022

Enthousiast, inlevend, kan zeer goed luisteren naar jullie persoonlijke verhalen en weet dat fantastisch om te zetten in een allesbehalve saaie speech! Wilde dat ze 15 jaar eerder was begonnen !

Sjoukje

Op 11 may 2022

Sandra is een energieke, vrolijke en stralende vrouw met een aanstekelijke lach. Met haar oprechte interesse in mensen en talent voor schrijven zal zij ervoor zorgen dat jullie trouw ceremonie er eentje wordt om nooit te vergeten.

Lyske en Jake

Op 05 may 2022

Sandra is erg enthousiast en heeft een warme persoonlijkheid wat voor ons heel belangrijk is. Ze stelde onze wensen centraal en vroeg goed door naar ons verhaal, om zo een prachtig woord te kunnen voeren. Heel fijn dat zij dit voor ons heeft gedaan! Lyske en Jake

Otto & Jerilyn

Op 04 may 2022

Wij ontmoeten elkaar bij een voorgestyled wedding shoot. Wat een geweldige vrouw ben jij, wat hebben wij daar gelachen. Jouw zelfgemaakte speech deed wat met mij. Ik moest lachen maar diep van binnen een klein traantje van geluk laten. Wij hebben jou mogen leren kennen als de echte jij. Dit ben ik! En wat een geweldige jij! Wij willen jou dan ook zeker bij onze officiële bruiloft hebben. Geweldig en inspirerende vrouw mochten wij leren kennen. Hopelijk tot snel.

Arieke Kriekaard - van 't Zelfde

Op 02 may 2022

Afgelopen April mee mogen doen aan een styled shoot waar Babs Sandra ook deel nam. Van te voren vroeg ze wat we over elkaar konden vertellen. Nu dachten we alles al te weten maar door de speech wist ze ons toch weer te raken. Grappig en ontroerend tegelijk. Je wist ons te boeien en te raken met de informatie die je van ons had gekregen. En dan te bedenken dat ze er normaal gesproken nog meer tijd in steekt. Dank je wel voor je mooie speech. Heb hem al een paar keer terug gelezen ;-)

Marion de Pauw

Op 20 apr 2022

Gisteren was het zover en trouwde babs Sandra ons. Een onvergetelijk moment na een prachtig verhaal van haar vol emotie, liefde, humor. Ja alles zat erin. Dus dames neem contact met haar op daar ga je geen spijt van krijgen .

Marion

Op 11 apr 2022

Persoonlijk liefdevol humor serieus huilen lachen

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation