De Klik Fotografie Corina maakt graag samen met jullie tastbare herinneringen van jullie bijzondere bruiloft.

De Klik Fotografie De Klik Fotografie
4.5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Klik Fotografie Vraag informatie aan
Platina 30
3162 ZC Rhoon

Corina Giethoorn is fotografe bij De Klik Fotografie welke gevestigd is in Rhoon, onder de rook van Rotterdam. Zij is zeer creatief en gemotiveerd en dat is terug te zien in haar manier van fotograferen. Haar laagdrempeligheid maakt het makkelijker om te ontspannen waardoor er mooie en spontane foto’s gemaakt kunnen worden. 
Deze enthousiaste fotografe maakt het voor iedereen mogelijk om herinneringen op de gevoelige plaat vast te laten leggen, voor jezelf of om iemand mee te verrassen.
Uiteraard werkt zij ook op locatie voor een bruidsreportage, kindershoots en overige fotografie. Het is ook mogelijk om een creatieve workshop te volgen in de studio met vriendinnen voor een vrijgezellenmiddag/avond.

Nieuwsgierig en/of enthousiast geworden? Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

C. Warbout

Op 03 mar 2020

Wow! Wat een mooie foto's maakt De Klik Fotografie! Een super spontane fotografe ook! Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld tijdens de fotosessie. Het album wat zij maakte was ook ontzettend mooi! Zo kunnen wij de dag nog vaak herbeleven! De Klik fotografie is een aanrader! We hadden ook een vrijgezellenmiddag bij De Klik. Een superleuke schildermiddag met alle meiden. Genoten!! En ik heb een mooi schilderij thuis. Zelf gemaakt (met een beetje hulp van de kunstenaar die de workshop gaf). Complimenten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation