De Horeca Bazaar Voor Horeca en Evenementen

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Horeca Bazaar Vraag informatie aan
Boogershof 6-8
5298 MN Liempde

De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar zag in 2014 het levenslicht om horeca, festivals en andere evenementen te kunnen voorzien in de leukste (sfeer)producten, merchandise en andere must haves tegen lagere prijzen dan op dat moment in de markt gehanteerd werden. Meteen werd duidelijk dat er een hoge behoefte was in deze markt om deze producten centraal, tegen goede prijzen, in te kunnen kopen. Wij zijn erg scherp op onze inkoopkanalen en zorgen er dan ook voor dat we altijd direct bij de bron inkopen of importeren; op deze manier schrappen we de tussenhandelaar uit de keten en kunnen we altijd werken met de laagste prijzen.

Feestartikelen voor bruiloften en trouwfeesten

Onze voornaamste doelgroep is horeca en evenementen, feest dus! Aangezien trouwfeesten steeds meer op kleine festivals beginnen te lijken, en een festival-bruiloft ook daadwerkelijk een begrip wordt, ben je voor je trouwfeest bij ons aan het juiste adres!

De meest verkochte feestartikelen voor trouwfeesten zijn zonder twijfel onze led foam sticks! Deze sfeerartikelen zijn voor ieder event een toegevoegde waarde! Vooral op het moment dat iedereen een drankje op heeft en het feest op zijn hoogtepunt zit zijn de led sticks een absolute must! Daarnaast is dit ook het moment dat gasten fotos en filmpjes maken van de avond!

Naast de sticks zijn de volgende artikelen absolute aanraders voor je trouwfeest: witte ballonnen, witte lampionnen en voor de echte liefhebbers confetti en confetti kanonnen! Onze confetti is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in witte hartjes om het plaatje compleet te maken!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hanne

Op 06 sep 2018

Wat een TOP service. Artikelen onmiddellijk geleverd. Goede opvolging via mail. Met zelfs een dank kaartje erbij ! Marleen is een topper !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation