De Horeca Bazaar Feestartikelen en party gadgets voor uw bruiloft!

De Horeca Bazaar De Horeca Bazaar
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Horeca Bazaar Vraag informatie aan
Boogershof 6-8
5298 MN Landelijk

Onvergetelijke bruiloft met onze party gadgets

De Horeca Bazaar is de nummer 1 leverancier van feestartikelen en merchandise voor horeca en evenementen. Uw bruiloft is natuurlijk ook een evenement. Beleving is tegenwoord het kernwoord op evenementen, en zorgen voor het WOW-effect onder uw gasten. Breng uw gasten in extase op de mooiste dag van uw leven, denk o.a. aan onze gepersonaliseerde led foam sticks, confetti kanonnen, ballonnen, sterretjes, etc. Maar ook praktische zaken als shotglaasjes, plastic bierbekers of onze prachtige lijn luxe kunststof glazen. Bij De Horeca Bazaar vindt u alle producten om uw bruiloft onvergetelijk te maken.

Bestickerde led foam sticks; de bruiloft gadget van 2019!

De opkomst van de festival bruiloft is ontzettend hard gegaan. Bruiloften van nu lijken vaker meer op een mini festival, dan op een ouderwetse bruiloft zoals we die 10 jaar geleden zagen. Ook de feestartikelen en toebehoren veranderen hierdoor. Wij kunnen stellen dat de bestickerde led foam stick met afstand DE party gadget is voor bruiloften van nu. De sticker kan volledig naar eigen wens gemaakt worden; denk aan uw namen met trouwdatum, hartjes, liefdesduifjes.... precies zoals u het zou willen. De bestickerde led foam sticks zijn niet alleen de perfecte sfeermaker, ze dienen ook als aandenken aan het leukste bruiloft feest ooit!

Wij kunnen de led foam sticks al binnen een aantal werkdagen bij u leveren omdat wij de foam sticks grootschalig op voorraad hebben en het drukproces in eigen beheer hebben.

Benieuwd naar onze producten? Kijk dan even op onze website! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Hanne

Op 06 sep 2018

Wat een TOP service. Artikelen onmiddellijk geleverd. Goede opvolging via mail. Met zelfs een dank kaartje erbij ! Marleen is een topper !

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation