Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Connecting Events | Weddings and More Klaar voor de bruiloft van je dromen?

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Connecting Events | Weddings and More Vraag informatie aan
Mevr. Nicole de Bekker
Oss - Landelijk

You just said yes… maar nu de rest. ♡ Als weddingplanner help ik bij het plannen en organiseren van DE dag. Van chaos naar relaxed genieten van jullie verlovingstijd.

Of je nu al helemaal weet wat je wilt, of dat je nog moet beginnen met oriënteren, ik ben er voor jullie. Heb je vragen over één van mijn diensten? Wil je weten of ik jullie verder kan helpen? Loop je vast met plannen? Weet je niet zeker of er nog dingen ontbreken? Weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Stel je vraag via het contactformulier of via What's App op 085-0606328 en ik neem snel contact op.

Het belangrijkste doel van een weddingplanner is jullie de vrijheid bieden optimaal te genieten van jullie bruiloft. Naast structuur en het regelen van praktische zaken bezit ik ook ervaring en skills die wellicht minder voor de hand liggen, zoals styling, vervoer en verblijf maar ook de huwelijksreis en ceremoniemeester coaching.

Bekijk ook mijn Facebook en Instagram pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Alois

Op 12 oct 2022

Nicole heeft echt passie voor haar vak! De communicatie was duidelijk, helder en georganiseerd maar vooral erg betrokken, niet alleen naar ons toe maar ook naar alle andere partijen. Ze luisterde heel goed naar onze wensen, en implementeert dit met haar creativiteit precies op een manier zodat het zowel qua ideeën als qua budget uit kan. Er komt als bruidspaar zoveel op je af dat je door de bomen het bos niet meer ziet, dit is waar Nicole haar kracht echt naar voren komt! Zij zorgt ervoor dat alles overzichtelijk punt voor punt helder op papier komt, en zorgt zo voor rust en orde. Ze had de moeilijke taak om ons aan het werk te zetten en te houden om alles op tijd voor elkaar te krijgen en dit is haar meer dan gelukt. Zowel onze bruiloft in Turkije als de bruiloft in Nederland was een groot succes, we zijn echt super blij, 10/10! 5 sterren, Nicole is echt een aanrader!

Turkuaz

Op 12 oct 2022

Nicole helped us from the get-go to organize and prioritize everything that had to be done. She had a great overview of the entire process, a lot of patience and really constructive guidance. We had a destination wedding with a lot of international guests, so at times it got overwhelming to make sure every point was thought through and taken care of but Nicole had our back! We ended up having a dream-like day and had the time of our lives with all our amazing guests. Thank you once again Nicole!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation