Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwdag plannen op een bijzondere trouwdatum in 2023

Al grote plannen voor jullie bruiloft in 2023, maar weet je nog niet goed wat je alvast kunt gaan regelen? Eigenlijk is er niks dat nog niet geregeld kan worden, en bij sommige onderdelen kun je er zelfs maar beter zo snel mogelijk bij zijn. Jullie zijn namelijk niet de enige die in 2023 willen trouwen...

Bruiloft uitstellen dankzij corona

Hoewel er genoeg bruidsparen zijn die hun bruiloft gewoon hebben gevierd tijdens corona, zijn er ook heel veel stelletjes die liever vrij en zonder beperkingen hun grote dag willen vieren. Heel begrijpelijk natuurlijk, maar daardoor wordt 2023 wel een druk trouwjaar. Als jullie ook plannen hebben om in 2023 te trouwen, dan kan je best beginnen met de voorbereidingen. De eerste prioriteit is daarbij een trouwdatum kiezen en vastleggen.

Trouwdatum vastleggen in 2023

In je hoofd kun je wel een datum hebben waarop jullie willen trouwen, het is belangrijk om deze datum ook echt vast te leggen! Het valt of staat met de beschikbaarheid van jullie trouwlocatie. Er zijn natuurlijk heel veel trouwlocaties waar je terecht kunt, maar het liefste wil je bij je favoriete locatie trouwen. Bel de locatie op en geef jullie beoogde trouwdatum door. Is de trouwlocatie beschikbaar? Direct vastleggen! Dit is echt de basis van je bruiloft. Vanuit hier kun je alle andere dingen ook alvast gaan plannen, als je dat prettig vindt.

Bruiloft in 2023 plannen

Want hoewel het nu nog ver weg lijkt, staat 2023 zo voor de deur. Na het vastleggen van de trouwlocatie kun je ook alvast contact opnemen met bepaalde leveranciers. Denk aan de bruidstaart (lange levertijd), de band of dj die jullie graag willen boeken, maar ook bijvoorbeeld de bruidsfotografie. Fotografen hebben een enorme wachtlijst, vooral de bekendere! Boek deze dus op tijd en dan heb je geen stress bij de rest van de planning.

BABS of trouwambtenaar kiezen

Als jullie voor een trouwambtenaar van de gemeente gaan, dan is er altijd wel iemand beschikbaar op jullie trouwdatum. De vraag is dan wel of je de ambtenaar krijgt die je leuk vindt. Het kan ook zijn dat iemand anders wordt toegewezen. Wil je echt een persoonlijke touch? Kies dan voor een zelfstandige BABS. Ook zij werken met een volle agenda, dus wees er op tijd bij! Meer tips voor het plannen van je bruiloft? Lees onze andere blogs en la
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation