Bloemenservice Nederland

(2)

Beoordeel

Winnaar beste Bruidsbloemist van Nederland

Vol trots vertellen we u dat we zijn uitgeroepen tot de beste bruidsbloemist van Nederland!

Naast de jurk, de locatie, de gasten en de catering maken bloemen een belangrijk deel uit van jullie bruiloft. Want denk je aan liefde, dan denk je aan bloemen. De juiste bloemkeuze is essentieel om jullie bruiloft de uitstraling te geven waar jullie al zo lang van dromen. Ga je voor romantisch, landelijk of juist klassiek? En welke kleuren horen daarbij? En welke bloemist zorgt ervoor, dat jullie wensen perfect vertaald worden naar het beeld dat jullie in je hoofd hebben?' Dit zijn vragen die jullie ongetwijfeld bezig houden en het maken van een keuze is niet eenvoudig, zeker niet als je het al druk genoeg hebt met alle andere zaken rondom jullie bruiloft.

Enige bloemist met inspiratie webshop vol ideetjes en prijzen

De zoektocht naar jullie perfecte decoratie op bloemengebied start vaak op internet. We merken dat er bijna geen bloemisten te vinden zijn die je zonder afspraak al een een hoop inspiratie kunnen bieden met daarbij ook een prijsindicatie. Laten we eerlijk zijn we willen vaak voordat we ergens heen gaan toch gewoon alvast ideetjes op gedaan hebben en ook weten hoe dat kostenplaatje er ongeveer uit zal zien...?! Wij hebben goed naar jullie geluisterd en onze webshop hierop ingericht. Natuurlijk worden de meeste bestellingen echt in een persoonlijk gesprek op maat pas duidelijk, maar toch is het fijn om alvast een beetje voorbereid te kunnen zijn.

Live bloemen bekijken

Daarna moet je bloemen 'beleven' en dat weet een goede bloemist als geen ander. Wij nodigen alle bruidsparen persoonlijk uit voor een uitgebreide rondleiding door ons bijzondere bedrijf.

Je maakt kennis met onze voorraad bloemen (die enorm is!) zodat jullie de verse bloemen kunnen ruiken, voelen en zelf kennis kunnen maken met de hoge kwaliteit en samenstelling van het vele bloemwerk wat wij bieden.

071-3310719

Landelijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Marissa

5

op 29-08-2018

Onwijs blij met de bloemen die Bloemenservice Nederland voor ons gemaakt heeft. Ik heb verteld aan Annemarie wat ik precies wilde en een paar voorbeelden laten zien. Toen ik mijn boeket voor het eerst zag dacht ik, 'dit is precies wat ik wilde'. Ook de corsages voor de daggasten zagen er prachtig uit. Bij de vrouwen had ik polscorsages en ook die waren heel mooi. Bedankt voor de mooie bloemen die jullie geleverd hebben :)

Nahil

5

op 27-06-2018

Bloemenservice heeft voor de bloemen op onze bruiloft gezorgd. De bloemen waren werkelijk prachtig. Tijdens het eerste gesprek hebben wij aangegeven wat wij wilden en wat ons budget was. Annemarie dacht met ons mee en heeft kunnen realiseren wat wij wilden. Onze complimenten!

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

071-3310719