BdJ Foto- & Videoproducties

(4)

Beoordeel

Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Een huwelijksreportage is iets anders dan het normale plaatjes schieten. Neem daarom geen risico en kies voor uw grote dag een vakfotograaf. Niet schrikken. Mooie foto's hoeven niet duur te zijn ! Maar daarover later meer. Wat het wel moet zijn : een unieke weergave van een van de mooiste dagen uit uw leven. Dit moet een herinnering zijn, waardoor u bij het kijken van dit beeldverhaal weer even weg kunt dromen.Wij gaan verder dan het alleen fotografisch vastleggen van personen. Achteraf horen wij vaak:"Zo kennen wij het bruidspaar". Wij vinden het belangrijk dat u uw natuurlijke uitstraling behoudt en fotograferen dus ook op de momenten tussendoor. Wij hebben oog voor emoties en detail. Een luisterend oor om uw wensen te vertalen in een prachtige productie. Ook op onverwachte momenten worden foto's gemaakt, op het juiste moment daar waar je als fotograaf zijn moet. Het inlevingsvermogen en vakmanschap van uw fotograaf is van onschatbare waarde. Als u op huwelijksreis bent, maken wij met subtiele computerbewerkingen de foto's nog meer tot leven. Bij BdJ krijgt u een perfecte reportage tegen een zeer scherpe prijs. U krijgt alle digitale negatieven zonder meerprijs !   En dat vanaf 445,--

010-4422621

Adres: Korenmolen 27 2906 RA Capelle aan den IJssel

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

4 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Elaine & Hill

5

op 06-11-2018

Beste Bert, Ongelooflijk trots zijn wij dat wij jou als fotograaf hadden vandaag voor onze trouwreportage.. Dankbaar zijn wij ook dat jij deze bijzondere dag op zo'n leuke en gezellige manier hebt opgeluisterd.

Eveline

5

op 06-11-2018

Wat ontzettend veel prachtige foto's! We zijn heel erg blij met het eindresultaat! We zijn erg blij verrast, dit was precies wat we wilden. Bert heeft echt mooi vakwerk geleverd. We zijn blij dat we zo'n professionele en toegewijde fotograaf hebben gevonden om onze perfecte dag vast te leggen op beeld. Ook de special effects bevielen ons erg goed (bijvoorbeeld de gouden ringen in een zwart-wit foto, de foto van ons door het trouwboekje heen als watermerk enzovoorts). We willen Bert via deze weg heel erg bedanken voor de fotoreportage en we kunnen hem aan iedereen aanbevelen!

Jolanda

5

op 23-08-2018

Super mooie foto's. Van een super mooie dag.

Stefan

5

op 18-06-2018

Beste Bert, Wat ontzettend veel prachtige foto's! We zijn heel erg blij met het eindresultaat! We zijn erg blij verrast, dit was precies wat we wilden. Je hebt echt mooi vakwerk geleverd. We zijn blij dat we zo'n professionele en toegewijde fotograaf hebben gevonden om onze perfecte dag vast te leggen op beeld. Ook de special effects bevielen ons erg goed (bijvoorbeeld de gouden ringen in een zwart-wit foto, de foto van ons door het trouwboekje heen als watermerk enzovoorts). We willen jou via deze weg heel erg bedanken voor de fotoreportage en als we de kans krijgen zullen we je zeker aanbevelen!

Ga naar een verwante categorie

Korenmolen 27

2906 RA Capelle aan den IJssel

010-4422621