Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

AntoinetteTrouwt Jullie willen een onvergetelijke liefdevolle ceremonie met een tikkeltje allure en tot in de puntjes verzorgd? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

5 (18 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Antoinette Hulshof-Vehof
Twello/Landelijk

Yes!

Jullie gaan trouwen en zoeken een trouwambtenaar! Leuk dat jullie op mijn site terecht zijn gekomen en wat geweldig dat jullie gaan trouwen! Jullie willen een onvergetelijke liefdevolle ceremonie met een tikkeltje allure en tot in de puntjes verzorgd? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

Trouwkriebels?!

Ken je dat? Dat speciale gevoel dat je op heel bijzondere momenten kan overvallen; overweldigend en ontzagwekkend. Het kan op de meest onverwachte momenten tot je komen en dan is het intens genieten!

Het kan op de trouwdag zitten in die prachtige, beeldschone jurk, het strak op maat gesneden pak of het heerlijke eten dat bereid is met veel liefde en passie. Maar juist ook in de trouwceremonie, die in mooie stijlvolle woorden is vormgegeven.

Jullie liefde, jullie droom wordt werkelijkheid! Op dat moment genieten jullie met volle teugen en beseffen dat het hierom draait in het leven!

Hebben jullie nog geen idee hoe jullie trouwceremonie eruit moet gaan zien? Of hebben jullie hier juist al heel veel ideeën over? Samen komen we tot het perfecte praatje!

Hoe nu verder?

Als eerste maken we kennis om te zien te horen en te voelen of we bij elkaar passen. Graag ontmoet ik jullie bij mijn favoriete koffietent in Twello. Als de klik wederzijds is, reserveer ik jullie trouwdag in mijn agenda!

Een aantal weken voor jullie grote dag gaan we uitgebreid in gesprek zodat ik jullie echt leer kennen.

Ook neem ik contact op met een aantal bijzondere mensen in jullie leven om met hun input jullie ceremonie nog persoonlijker te kunnen maken. Willen jullie geloftes afleggen? Hoe waardevol! Ik help jullie hier graag mee. Hulp van bruidskinderen of gasten die iets willen toevoegen op de dag zelf?

Echt alles is mogelijk!

Bekijk website
+11 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Christiaan & Nathalie

Op 01 may 2024

24-04-2024, een datum om nooit te vergeten! Onze bruiloft bij de Cantharel, onze kroon op de liefde! Antoinette heeft twee weken voor ons huwelijk kennis met ons gemaakt bij ons thuis. Ze heeft een zeer prettige, warme en persoonlijke manier van werken. Antoinette heeft een zeer persoonlijke speech geschreven die helemaal op ons van toepassing is. Ook had ze alle aandacht voor onze getuigen (onze moeders). Ze gaf ons alle ruimte voor onze eigen geloften die we voor elkaar hadden geschreven en heeft goed met ons meegedacht ter voorbereiding op de ceremonie. De ceremonie was zeer persoonlijk met veel interactie, liefde, emotie en humor. Onze gasten zijn net als wij zeer te spreken over Antoinette! Wij kunnen Antoinette aan elk bruidspaar aanbevelen, gegarandeerd succes met deze lieve BABS! Wij kijken terug op een fantastische dag boordevol mooie momenten die we ons hele leven zullen blijven koesteren! ''Life is a rollercoaster''! Veel liefs van het bruidspaar Christiaan & Nathalie

M & L

Op 20 mar 2024

Nog regelmatig denken we terug aan de mooie ceremonie op onze grote dag. Het was zo persoonlijk en treffend op ons. Je hebt een fijne setting weten te creëren tijdens de ceremonie waarin alle voor ons belangrijke elementen aan bod kwamen en er ruimte was voor een lach en een traan. Onze gasten waren ook razend enthousiast over jou. Dit hebben we dan ook nog vaak gehoord nadien, hoe leuk is dat? Al vanaf de kennismaking voelde het contact met jou heel warm en persoonlijk. Jouw enthousiasme straalde op ons over. We hebben dan ook genoten van de afstemmomentjes met je. We hadden ons geen betere en leukere 'BABS' kunnen wensen! We boffen maar dat je ons hebt kunnen trouwen afgelopen zomer. Ga zo door met je mooie werk en het gelukkig maken van heel veel aanstaande bruidsparen, het is je op het lijf geschreven.

Simone Wouda-Middelkamp

Op 23 nov 2023

Je kunt stoppen met zoeken naar een trouwambtenaar, Antoinette zorgt voor de perfecte ceremonie op jouw huwelijk! Ons huwelijk wilden we vervroegen ivm mijn zieke vader. De uitdaging was om binnen 2 weken een huwelijk te organiseren. Antoinette zei: hier hoef ik niet over na te denken, ik ga dit doen voor jullie. En hoe…een ceremonie met veel humor, persoonlijke verhalen, zoveel liefde en emoties. Echt alle 100 gasten waren zo positief over Antoinette!

Marcel en Arjanne

Op 07 nov 2023

Als ik terug denk aan onze trouw ceremonie merk ik dat er meteen een grote lach op mijn gezicht verschijnt. En dat is absoluut dankzij Antoinette. We maakten kennis tijdens een open dag van een trouwlocatie en hadden direct een goed gevoel bij Antoinette. Dat gevoel is gebleven in de hele aanloop naar onze trouwdag toe en op de dag zelf is ons goede gevoel volledig bevestigd. Geweldig hoeveel tijd en aandacht je gestoken hebt in het verzamelen van informatie bij onze dierbaren. Maar ook heel leuk dat je bij ons thuis uitgebreid de aandacht nam voor ons, onze kinderen, het hele gezin. We wilden heel graag dat de kinderen onderdeel waren van ons moment en daarin dacht je zo fijn mee en hebben we het met elkaar zo mooi gedaan. We kijken terug op de ceremonie met zoveel liefde, plezier en ontroering. Echt geweldig genoten! En niet alleen vonden dit, dit werd bevestigd door iedereen die er ook getuige van mocht zijn. Alleen maar liefde en waardering voor Antoinette haar mooie werk!

Tom & Joyce

Op 18 oct 2023

Antoinette heeft onze ceremonie onvergetelijk gemaakt! De voorpret begon al toen zowel wij als onze dierbaren werden gevraagd om allerlei vragen over ons te beantwoorden. Zij heeft dit tot een fantastische speech verwerkt die heel persoonlijk was. Onze gasten gaven tevens aan dat ze van begin tot het einde geboeid waren door het leuke verhaal en de interactie die er tussentijds was met hen. Kortom, we hebben genoten en zouden Antoinette bij iedereen aanbevelen! :)

Gilles en Jessica

Op 10 sep 2023

Wij hebben genoten van de ceromonie onder leiding van Antoinette. In de voorbereiding nam ze voor alles uitgebreid de tijd en de opgegeven belangrijke personen kregen vragenlijsten op de mail. Wij hebben voor Antoinette gekozen omdat ze de ceromonie ook in het Duits doet. Dit heeft ze meer dan waargemaakt. Zelfs Engelstalige gasten kregen een toelichting en konden de ceremonie volgen. We kregen veel lovende woorden terug dat Antoinette een fantastische babs is die een intieme sfeer weet te creëren. Antoinette dank voor het uitgebreide contact en de mooie ceremonie!

Jaap & Brenda

Op 05 sep 2023

Bij zo'n belangrijke dag als op onze bruiloft wil je dat alles klopt. En dat deed het. We waren super blij met jou Antoinette als onze BABS. Jouw creatieve ideeën, je persoonlijke aandacht ook voor onze kinderen getuigen en ouders je warmte en het net even anders doen. Jij paste perfect bij ons. Super bedankt!

Roderick en Simone

Op 29 aug 2023

We hebben genoten van Antoinette als BABS. De hele ceremonie verliep erg prettig en professioneel, alle aanwezige gasten voldoen zich erg betrokken en gehoord omdat ze vooraf input werd gevraagd, en hierdoor was het ook voor ons als bruidspaar een leuke verrassing wat er aan bod zou komen. Haar speech was erg ontroerend en romantisch, maar ook grappig en luchtig. Ook in het het hele voor traject was het erg fijn en gezellig samenwerken.

Lianne Kers

Op 11 jun 2023

We kijken terug op een geweldige dag met een hele mooie speech gemaakt door Antoinette. Zij heeft de gave om met behulp van gesprekken en vragenlijsten van ons en onze familie en vrienden een persoonlijk verhaal te vertellen en dit doet ze met een enorme fijne flair. Ze heeft zelfs onze gasten in 4 talen welkom heeft geheten. Alleen het chinees heeft ze even overgeslagen ;) Wij hebben antoinette ingehuurd als een babs buiten het gebied waar ze werkt. We hebben haar daarom moeten aanstellen als babs voor een dag. Het kost daardoor een paar honderd euro meer, maar je krijgt er zoveel meer voor terug. Dit is het dubbel en dwars waard. Het contact voor de ceremonie verliep heel soepel, ze ging leuk om met onze kinderen (sfeer was thuis al gezet) en ze heeft ons zoveel mogelijk geholpen en gewezen op een paar praktische zaken. Ook heeft ze ons voorgesteld aan de overbuurbrouw die de lekkerste taarten/ sweet table kan maken voor een goede prijs. Menig traantje is weggepinkt en na afloop kregen we van zoveel bezoekers te horen hoe mooi de ceremonie was en "wat deed de babs het leuk"! Zeker een aanrader :) Tot slot hebben we de speech en alle input van elkaar en onze familie en vrienden na de bruiloft mogen ontvangen. Erg leuk om dit na afloop nog eens rustig te bekijken, soort van kers op de taart. Antoinette, bedankt voor alles!

Mara & Ron

Op 12 apr 2023

Lieve Antoinette, jij hebt onze droomceremonie waar gemaakt! Al vanaf het begin wisten we dat jij onze Babs moest worden en gelukkig was je nog beschikbaar op onze dag! Het was een verrassingshuwelijk en jij hebt dat heel goed geheim weten te houden. Jouw speech was heel origineel, verrassend en zeer gedetailleerd en je hebt zelfs Ron stil gekregen en dat wil heel wat zeggen! Nogmaals dankjewel voor jouw liefdevolle bijdrage aan onze mooie dag.

Levi & Marit

Op 11 apr 2023

Antoinette heeft voor ons een supergave trouwceremonie verzorgd! Via via hadden wij van haar gehoord en ondanks dat het kort dag was, heeft zij ervoor gezorgd dat alle voorbereidingen op een relaxte manier gedaan konden worden. We kregen liefdeshuiswerk, wat erg leuk was om samen in te vullen en zij kwam bij ons thuis voor een persoonlijk gesprek. Op de trouwdag zelf nam ze alles omtrent de ceremonie uit handen en konden wij alleen nog maar genieten. Antoinette, dankjewel voor jouw inzet, jouw bijdrage en jouw enthousiasme!

Hans & Ria

Op 11 apr 2023

Vanuit Barcelona willen Hans en ik je nog graag heel hartelijk bedanken voor de persoonlijke speech op onze trouwdag. We vonden het een heel mooie en warme toespraak en waren erg blij met de inhoud daarvan! Ook onze gasten waren zeer verrast en onze kinderen en kleinkinderen hebben vooral gewaardeerd hoe jij prachtige woorden gaf aan het gemis van hun moeder en oma. Nogmaals dank je wel daarvoor!

Robin Benard

Op 05 nov 2022

Wij hebben een top ceremonie gehad met Antoinette! Antoinette is goed in het afwisselen van serieuze momenten met grappige anekdotes. Ze betrekt de zaal bij de ceremonie en zorgt voor een informele sfeer. Wij raden Antoinette aan!

Tanja & Thijs

Op 22 sep 2022

Antoinette is ontzettend lieve en gezellige vrouw. In het voortraject neemt ze uitgebreid de tijd om jullie en jullie naasten door en te door te leren kennen. Haar speech maakte onze ceremonie tot een moment dat we nooit zullen vergeten. Het verhaal heeft iedere gast geraakt en zat vol liefde, humor en persoonlijke details. Zijn jullie op zoek naar iemand die jullie ceremonie met prachtige woorden kan omlijsten? Dan is Antoinette een perfecte keus! Antoinette, bedankt voor het verzorgen van onze prachtige ceremonie!

Gert-Jan & Alice

Op 15 sep 2022

Antoinette heeft een geweldige ceremonie voor ons verzorgd. De kennismaking en het voorgesprek waren ook erg gezellig. Overal in meedenkend en al het voorwerk heeft tot een unieke speech geleid. Wat er heel duidelijk uit sprong was hoe Antoinette onze kinderen erbij betrok met o.a. een prachtige kinderakte, die ze zelf mochten ondertekenen. Al met al heeft haar bijdrage onze huwelijksdag onvergetelijk gemaakt!

Kees Leegwater en Barbara Raemy

Op 12 sep 2022

Antoinette is een superlieve en warme vrouw die ons ook in de maanden vooraf aan het huwelijk ontzettend goed begeleid heeft en ons een heel prettig gevoel heeft gegeven. Wij hebben de ceremonie in Nederlands en Duits gedaan, best lastig natuurlijk en dat heeft ze goed omgezet. De ceremonie ging vloeiend en ze heeft een goede verhouding tussen emotionele momenten, humor en serieuze delen weten te raken. Ook hier nogmaals Antoinette, dank je wel voor een hele mooie ceremonie en een perfecte dag!

Joep en José

Op 12 sep 2022

Antoinette heeft een fantastische ceremonie verzorgd. Ze vertelde een warm, betrokken en humoristisch verhaal. Maar ook de hele weg naar de grote dag toe was Antoinette enorm betrokken! Niet alleen bij ons, maar ook bij onze getuigen, ouders en vrienden. Dit maakte dat haar speech ook echt heel persoonlijk en herkenbaar was. Zo waardevol op zo’n belangrijke dag! De aandacht, tijd en moeite die Antoinette in onze dag heeft gestopt zijn onbetaalbaar.

Thom & Iris

Op 20 apr 2022

We kijken echt terug op een heerlijke dag! We hebben ontzettend genoten en vonden allebei de ceremonie toch wel echt het hoogtepunt van de dag! Ook van onze gasten kregen we terug dat ze het heel knap en verfrissend vonden hoe je ons juist neerzette in je speech. Kiki vond de “trouwmevrouw” heel aardig en ze is heel erg blij met de Kinderakte die je haar meegegeven hebt. Die komt zeker boven haar bed. Nogmaals dank en heel veel succes verder met AntoinetteTrouwt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation