Absolutfotografie Ik ben gevoelig voor sfeer, vind humor belangrijk en heb een scherp oog voor kleine, maar superfijne dingen die er toe doen.

Absolutfotografie Absolutfotografie
5 5 4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Absolutfotografie Vraag informatie aan
Landelijk

Puur fotograferen, zonder te regisseren

Jullie dag, met mensen die je lief zijn, op een plek waar je samen voor hebt gekozen en op de manier die bij jullie past. In beeld gebracht met alle emoties: je ziet het terug in het fotoalbum dat ik graag maak van jullie bruiloft. Zo beleef je de dag keer op keer weer!  

Jullie verhaal!

Ieder stel is uniek, iedere bruiloft is uniek. Voor mij als fotograaf is het fantastisch om bij jullie dag aanwezig te zijn en de momenten in beeld te brengen die er toe doen. In de bruidsreportage die ik maak, staan jullie centraal. Tijdens de dag meng ik me onder de gasten, zodat ik de meest verrassende en onverwachte momenten kan vastleggen. 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rianne

Op 03 oct 2019

Wat een geweldige ervaring om Jurgen als fotograaf bij bruiloft te mogen hebben. Vooraf een goede informatie gehad en over wat we hebben kunnen verwachten. Tijdens de dag zelf was Jurgen overal aanwezig en ook tijdens het feest is hij nog lang gebleven. Vele momenten is zijn aanwezigheid niet opgevallen, maar toch zijn alle momenten mooi op beeld vastgelegd. Zelf onze gasten spreken nu nog over wat een fijn en plezierig persoon onze fotograaf was! Het album is dan ook prachtig geworden! Als je van niet standaard houd dan is Absolut fotografie zeker een aanrader!

Saskia

Op 01 oct 2019

Jurgen is een superfotograaf! Hij is de hele dag aanwezig geweest tijdens ons huwelijk en heeft enorm mooie foto's gemaakt. Jurgen was voor ons eigenlijk een extra ceremoniemeester: De dag begon met het strikken van een hele boel stropdassen, hij bracht ons drinken terwijl wij felicitaties ontvingen, hield de planning in de gaten, maakte met iedereen een gezellig praatje en zorgt ervoor dat iedereen ontspannen op de foto staat. Ondanks dat het kwik tot boven de 30 graden steeg, bleef Jurgen energiek, vrolijk, grappig en gevat: tot laat in de avond. Foto's tussen de koeien, varkens, op trekkers, met de hele familie, alle daggasten, in de brandende zon, op de camping en zelfs van vrienden in hun onderbroek.. Niets is Jurgen te gek! We hebben snel na onze bruiloft de 'meeneemboekjes' ontvangen, erg leuk! Ook kunnen we al genieten van een aantal foto's op de facebook van Absolutfotografie. Op het fotoboek en de cd-rom zullen we nog even moeten wachten, maar we weten zeker dat het eindresultaat prachtig zal zijn!

Robert

Op 02 oct 2018

Jur is een topper!

Johan

Op 02 oct 2018

Wat een topfotograaf met veel energie.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation