Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Worst case scenario

Na het bezoeken en bekijken van trouwlocaties, hebben jullie inmiddels de plek van jullie dromen uitgekozen. Alles is besteld, vastgelegd, bevestigd en ook al (aan)betaald. Een plotselinge calamiteit kan de plannen echter in één keer zodanig doorkruisen dat het feest misschien wel uitgesteld moet worden en de locatie met alles erop en eraan moet worden geannuleerd.

Worst case scenario

Een smet op de mooie dag


Ongelukjes, klein of groot, kunnen ervoor zorgen dat jullie bruiloft ineens een hele andere wending krijgt. Denk bijvoorbeeld aan dat prachtige servies dat je van je ouders hebt gekregen en dat een dag na de bruiloft in duizend kleine stukjes in de doos ligt. Of, stel je voor, dat je op weg naar stadhuis een ongeluk krijgt of dat die prachtige bruidstaart instort vlak voordat jullie het gaan aansnijden …

Verzekeren? Natuurlijk!


Er zijn vele worst case scenario’s te bedenken die een smet op jou mooie dag kunnen werpen. En dat wil je natuurlijk graag voorkomen. Om er verzekerd van te zijn dat jullie trouwdag ook echt de allermooiste dag wordt, verzeker je natuurlijk goed.

De kleine lettertjes


De verzekeringsproducten mogen , zo op het eerste gezicht wel op elkaar lijken of wellicht zelfs dezelfde naam dragen, het zegt nog niets over de verzekeraar en de voorwaarden.

Lees deze voorwaarden en de beruchte kleine lettertjes daarom altijd goed door voordat je de definitieve handtekening zet. Alleen dan kun je de bruiloft verzekering kiezen die bij je past.

 
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation