Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Professionals
Aan het laden...

Einde van de content

Huwelijksverzekering, bevrijd van zorgen

Better safe than sorry, zeggen we wel eens. En dat is zeker waar! Een gemiddelde bruiloft kost al tussen de 9.000 en 12.000 euro, een huwelijksverzekering kost hier maar een fractie van. Bevrijd jezelf van zorgen voor en op de grote dag zelf!

Het zekere voor het onzekere


Het is niet te hopen natuurlijk dat er iets gebeurt waardoor de bruiloft niet door kan gaan of uitgesteld moet worden. Of dat er schade ontstaat aan voorwerpen op de bruiloft. Een huwelijksverzekering biedt daar uitkomst. Vooral omdat een bruiloft toch al gauw rond de tienduizend euro kost en een huwelijksverzekering slechts een klein deel daarvan. Dankzij de huwelijksverzekering krijg je alle kosten terug die worden veroorzaakt door uitstel, afstel of onderbreking van de bruiloft. Ook de cadeaus die het bruidspaar krijgt zijn tijdens de bruiloft verzekerd tegen schade.

Zo gepiept!


Het afsluiten van de huwelijksverzekering is binnen no time geregeld. Je belt de verzekeraar en geeft aan welke verzekering bij je past. Ze kunnen de huwelijksverzekering direct afsluiten en vanaf het moment dat je ophangt, ben je verzekerd. Wanneer je op vakantie gaat sluit je ook vaak een annuleringsverzekering af, terwijl een vakantie bij lange na niet zo duur is als een bruiloft. Reden genoeg om een huwelijksverzekering af te sluiten. Zorgeloos genieten op jouw dag! Kijk bij onze professionals voor meer informatie.

Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation