Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Werkboek “Trouwkaarten maken in 9 stappen” (gratis download)

Het maken van trouwkaarten kan een hele klus zijn. Daarom hebben ze bij Stijlvolle Trouwkaarten een werkboek gemaakt met een 9 stappenplan waardoor jij zónder zorgen, maar mét overzicht trouwkaarten kunt maken. Je bespaart tijd en energie.

Waar moet je beginnen?


Jo-Anne van Stijlvolle Trouwkaarten is jaren professioneel ceremoniemeester geweest en heeft meer dan 80 bruiloften op rolletjes laten verlopen. Tijdens de voorbereidingen adviseerde ze het bruidspaar over de stijl en inhoud van het drukwerk. Deze kennis deelt ze in haar werkboek. Een praktisch boek waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Stappenplannen


Het stappenplan begin met het minst leuke deel, maar als je die weet dan kun je gerichter trouwkaarten maken en bespaar je tijd en energie. Stap 1 is budget vaststellen.Stap 2 is het bepalen van de stijl voor de bruiloft. Als je die voor de bruiloft weet, dan weet je ook welk stijl en sfeer trouwkaarten je moet gaan zoeken. Stap 9 is het versturen van de trouwkaarten. Voordat je daar bent is het handig als je goed nadenkt over de teksten, een complete adreslijst hebt en dat je een proefdruk bestelt. Bij elke stap lees je tips.

Download het werkboek


Als je je aanmeldt dan ontvang je direct het werkboek in je mailbox. Je wordt daarna op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwerpen en mogelijkheden. Zo maak je altijd drukwerk voor de bruiloft die past bij jullie stijl en sfeer.
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation