Peter’s Bistro, erkende trouwlocatie in Utrecht

Wij zijn er trots op dat Peter’s Bistro erkend is als trouwlocatie in Utrecht.


Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgedaan met trouwerijen. Wanneer u voor ons kiest als trouwlocatie, gaan we er samen voor zorgen dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. Reeds vele bruidsparen zijn u voorgegaan en hebben elkaar het ja-woord gegeven bij Peter’s Bistro.

De locatie midden in het moderne Griftpark is bij uitstek geschikt om de mooiste trouwfoto’s te schieten. Wat dacht u van foto’s op het terras met uitzicht op de Dom en de vijver in het park. Of het dakterras met een prachtige skyline van Utrecht.

Muziekverzorging bij uw feest


Het boeken van een DJ of band is iets waar u zelf voor zorgt. Naast het afspelen van originele cd’s, is mogelijk om uw laptop of IPod aan te sluiten op onze geluidsinstallatie. Onze geluidsinstallatie is niet geschikt om te koppelen aan de apparatuur van een DJ of band. Deze dient de DJ of band zelf mee te nemen.

Wij beschikken over een muziekcomputer met een ruime collectie in de meest uiteenlopende genres waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Geef van te voren één of meerdere genres aan ons door, die tijdens uw bijeenkomst zullen worden afgespeeld.

Zaalverhuur in Peter’s Bistro


Voor uw bruiloft of receptie heeft u de keuze uit meerdere zalen. Onze gehele bovenverdieping is in te delen in twee kleinere zalen of één grote zaal met uitbreiding naar het dakterras. Bij afname van een minimale hoeveelheid hapjes en drankjes, betaalt u geen huur voor uw feestzaal in Utrecht.

Franse keuken met mediterrane invloeden


Peter’s Bistro heeft een Franse keuken met mediterrane invloeden. Naast ons a la carte menu serveren we twee wisselende weekgerechten. De met zorg bereidde gerechten, uitstekend personeel en unieke locatie, zorgen ervoor dat vele gasten telkens bij ons terugkomen.
Jullie bruiloft bij Peter’s Bistro wordt een dag om nooit meer te vergeten.
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation